Noi membri PNL in conducerea Aliantei D.A.

Liberalii vor fi reprezentati in Consiliul National de Conducere al Aliantei PNL-PD, printre altii, si de noul vicepresedinte al PNL, senatorul constantean Puiu Hasotti

Liberalii si-au desemnat marti seara, in sedinta Biroului Permanent Central, noi membri in Consiliul National de Conducere al Aliantei D.A, ca urmare a modificarilor la varful partidului, survenite dupa congres. In urma schimbarilor produse la sfarsitul saptamanii trecute in PNL, liberalii vor fi reprezentati in conducerea Aliantei PNL-PD de vicepresedintii Mona Musca, Teodor Melescanu, Gheorghe Flutur, Puiu Hasotti, Dan Radu Rusanu si de patru membri ai BPC, Dan Motreanu, Mihai Voicu, Eugen Nicolaescu si Adrian Iorgulescu. Liderii PNL au mai stabilit ca Dan Motreanu, presedintele Tineretului Liberal, sa fie desemnat secretar general interimar al partidului. Fostul secretar general, Mihai Voicu, a devenit incompatibil in urma numirii sale ca secretar general al Guvernului.In sedinta BPC s-a mai hotarat ca la alegerile locale partiale care vor avea loc in primavara, in unele localitati, reprezentantii PNL sa candideze pe listele Aliantei D.A., impreuna cu cei ai PD.Chirita a demisionat din functia de vicepresedinteIn cadrul Congresului Partidului National Liberal desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Bucuresti, liberalii au finalizat si componenta ultimelor doua structuri din conducerea partidului, respectiv Comisia de Cenzori si Curtea de Onoare si Arbitraj.Din Curtea de Onoare si Arbitraj, abilitata cu rezolvarea oricaror tip de conflicte din interiorul partidului, fac parte 23 de membri, dintre care un presedinte si trei vicepresedinti. Totodata, presedintii, vicepresedintii si membrii Curtii de Onoare nu pot detine alte functii de conducere la nivelul organizatiilor judetene.Unul dintre membrii alesi in cadrul Curtii de Onoare si Arbitraj este primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, care a obtinut 626 de voturi. Conform statutului PNL, Chirita a renuntat la postul de vicepresedinte detinut in cadrul filialei judetene a partidului. Chirita a mentionat ,ieri, ca si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al "Biroului Permanent Judetean al PNL" Constanta, deoarece i se pare "decent" sa respecte statutul partidului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul premier Petre Roman pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990

25 Apr 2024 104

Infotrafic Restricții de trafic pe A2, spre Constanța!

25 Apr 2024 101

Firme Constanța Modificări importante în Vega Turism SA, controlată de Gabriel Comănescu

25 Apr 2024 143

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 7 și DN 7A

25 Apr 2024 122

IGPR InfotraficTrafic întrerupt pe DN 2A

25 Apr 2024 116

Mai multe transporturi agabaritice vor circula pe drumuri din țară! Unul va porni de la Agigea, județul Constanța

24 Apr 2024 407

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Georgianei Ivan, secretarul general al comunei Limanu (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 291

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA pune la bătaie peste 1,5 miliarde de lei pentru lucrările de electrificare și reabilitare a liniei de cale ferată Constanța – Mangalia (DOCUMENT)

24 Apr 2024 490

Elena Marinela Negulici, fost director economic al CNE Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă într-un dosar DNA Constanța!

24 Apr 2024 434

Polaris M Holding Un viitor mai verde, alături de Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța și Școala Generală "Gheorghe Titeica" nr. 30 (FOTO)

24 Apr 2024 358

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 260

Vești bune pentru pensionari! Pensiile ar putea fi livrate înainte de Paște

24 Apr 2024 444

Indemnizaţia de 4.950 lei pe lună Au fost numiți administratorii provizorii pentru Consiliul de Administraţie al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL

24 Apr 2024 384

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 391

Circulație restricționată pe Autostrada Soarelui, spre Constanța

24 Apr 2024 256