Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Constanța și-a ales astăzi președintele. Cine va ocupa funcția de conducere

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate  Constanța și-a ales astăzi președintele în persoana  Conf. Univ. Dr. Marioara Cojoc.

Potrivit unui comunicat al OFSD Constanța, conferința s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor în prezența a peste 200   de delegați și a liderilor constănțeni Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Mariana Gâju, președintele Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate, dar și a parlamentarilor George Vișan, Mircea Dobre și Ștefan Mihu sau a viceprimarului municipiului, Costin Răsăuțeanu.

De asemenea, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, le-a urat doamnelor mult succes și le-a mulțumit pentru sprijinul pe care acestea l-au acordat în toate acțiunile desfășurate de formațiunea politică.

“Programul PENTRU SOCIETATEA DE MÂINE:UN NOU PAS, pe care îl propunem eu împreună cu echipa mea, are la bază trei principii fundamentale: demnitate, valoare și profesionalism. Obiectivele și acțiunile OFSD Municipiul Constanța încearcă să sublinieze transformările societății românești contemporane, implicit și a celei constănțene, astfel încât campaniile derulate să răspundă nevoilor reale ale acesteia”, a declarat Marioara Cojoc la finalul întâlnirii.
Printre proiectele Organizației Municipale a Femeilor Social-Democrate  Constanța se numără promovarea valorilor și a tradițiilor naționale și locale în spațiul comunitar și internațional și susținerea exprimării și valorificării drepturilor femeilor și familiei prin activități politice și civice.

Sursa foto: OFSD

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mariana Gâju (PSD) – „Nu sunt adepta compromisurilor pentru a promova. O femeie trebuie să se gândească la demnitatea ei”! (VIDEO)

08 Mar 2024 884

LIVE Text Mariana Gâju, alături de membrele OFSD, celebrează femeile la Spitalul Județean Constanța (FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 862

OFSD la ceas de sărbătoare 1000 de femei social-democrate petrec la Constanța! (FOTO+VIDEO)

03 Mar 2024 1352

LIVE VIDEO+TEXT Conferința Judeţeană a Organizaţiei Femeilor Social Democrate Constanţa. Ce declară președintele Mariana Gâju (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Jan 2024 1092

În prag de Crăciun, femeile social-democrate din Constanţa au vizitat persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din județ

18 Dec 2023 817

Eveniment la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța Femeile social-democrate din Constanţa aduc un strop de bucurie pentru vârstnici (FOTO+VIDEO)

18 Dec 2023 1129

Campanie umanitară Mariana Gâju - „Prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile acestor bătrâni bucuria Sărbătorilor de Iarnă”

17 Dec 2023 771

Campanie a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate a judeţului Constanţa pentru promovarea donării de sânge

29 Aug 2023 871

Reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a PSD au oferit daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni (GALERIE FOTO)

13 Apr 2023 962

Pachetul legislativ pentru creșterea natalității, propus de Ministerul Familiei, prezentat la Cumpăna

26 Mar 2023 1379

Mariana Gâju, mesaj în Parlamentul României - „Femeile sunt sufletul și echilibrul atât a familiei proprii, cât și a familiei în care muncește” (VIDEO)

09 Mar 2023 1737

Femeile Social-Democrate ale județului Constanța, reunite într-o petrecere dedicată lor

05 Mar 2023 2702

Acțiune organizată de OFSD Constanța, organizație condusă de Mariana Gâju, la Centrul Principal de Donații al Ambasadei Turciei

28 Feb 2023 1153

Constanța, gazda întâlnirii zonale a femeilor social democrate din Regiunea SUD-EST şi Regiunea Bucureşti-Ilfov (GALERIE FOTO +VIDEO)

22 Jul 2022 2194

Constanța găzduiește întâlnirea zonală a femeilor social democrate din Regiunea SUD-EST şi Regiunea Bucureşti-Ilfov

21 Jul 2022 1197