Organizatie pentru IMM-uri si oameni de afaceri

Consilierul local Ecaterina Prodan a optat pentru Partidul Democrat

Senatorul Viorel Marian Pana va sustine cauza Romaniei in capitala Greciei

Fostul lider al organizatiei de femei din cadrul PRM local, recent demisionara in urma unui scandal de proportii, a devenit membru al Partidului Democrat. Ecaterina Prodan a optat pentru PD dupa ce a refuzat ofertele mai multor organizatii politice locale, unele dintre ele - ce-i drept, mai mici - oferindu-i chiar functia de presedinte. In cadrul unei conferinte, unde a fost prezentata oficial, Prodan a catalogat intrarea sa in PD drept un moment de cotitura in viata ei, dupa noua ani de munca intr-o alta formatiune politica, ce i-a inselat sperantele. "Dupa atatia ani, imi era imposibil sa raman departe de ceea ce inseamna munca de partid, asa ca m-am indreptat catre PD, partid care este in plina reconstructie aici, la Constanta. Au contat in alegerea pe care am facut-o si intelegerea pe care am regasit-o la oamenii din partid, personalitatea senatorului Pana si curajul presedintei Mocanu. Sunt convinsa ca, alaturi de ei, sunt multi oameni de valoare in aceasta formatiune si, personal, voi aduce in PD fosti colegi din PRM care, din diferite motive, s-au decis sa ma urmeze", a precizat Cati Prodan. Consilierul a mai spus ca nu stie ce cale politica vor urma cele doua colege ale sale din PRM -Alina Moldovanu si Ioana Elena - si ele demisionare din clubul lui Vadim, insa are convingerea ca si ele vor alege un partid sanatos.

Saptamana aceasta, Dumnezeu a fost roman!

"Dumnezeu a fost roman!" este pe buzele tuturor celor care au trait la intensitatea realitatii momentul integrarii Romaniei in NATO. Totusi, acum trebuie sa depasim faza de bucurie si sampanie, pentru ca ne asteapta momentul Copenhaga - a declarat vicepresedintele PD, senatorul Viorel Marian Pana. Democratul a mai spus ca, pe viitor, consensul manifestat in aceasta saptamana, la nivel de guvernare -opozitie - societate civila, trebuie mentinut in vederea adevaratei integrari in structurile europene pe 3 ianuarie 2007, integrare care va aduce romanilor un nivel de trai similar celor din tarile dezvoltate. "Evenimentele din aceasta saptamana trebuie sustinute prin negocieri solide si o guvernare fara greseala in 2003-2004, pentru a demonstra ca cele intamplate nu au fost doar vorbe in vant. Consider ca opozitia si-a facut datoria la Strasbourg si la Bruxelles. Urmeaza momentul Copenhaga, cand Romania trebuie sa-si apropie integrarea in UE", considera parlamentarul. In perioada 25-29 noiembrie a.c., vicepresedintele democrat se va afla la Atena pentru a sustine cauza Romaniei in cadrul Adunarii Parlamentare a Marii Negre. Tot in capitala elena va avea loc si o conferinta comuna a Adunarii si Consiliului Europei.

Victorie electorala in 2004

Pentru a-si asigura un scor electoral bun in 2004, Partidul Democrat a lansat o provocare si unui alt segment social, format din oameni de afaceri. Astfel, la Constanta a fost infiintata organizatia judeteana democrata a IMM-urilor si oamenilor de afaceri. Presedintele acestei organizatii constituite in 25 de departamente este Dionisie Culetu, care considera ca acest organism s-a creat pe fondul monopolului pe care PSD il detine in privinta oamenilor de afaceri. Scopul constituirii acestei organizatii este atragerea unui procent consistent de 20-25% din electorat in cadrul PD, in vederea castigarii alegerilor in 2004 si apoi al crearii unui mediu de afaceri pentru acestia. "Ne propunem crearea clasei de mijloc, care in Romania nu exista in prezent", a conchis Culetu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 557

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 527

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 521

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 733

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 549

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 655

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 711

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 520

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 578

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 776

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14167

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 934

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 937