Pagubitii Vectra, curtati de partide

vectra_construct_26.jpgDupă ce s-au constituit într-o asociaţie a păgubiţilor, au organizat un miting în faţa sediului Vectra Construct, iar prima adunare a creditorilor firmei nu a întrunit toate condiţiile legale, beneficiarii locuinţelor au trimis către toate autorităţile din judeţ, politice sau nu, un mesaj de solidaritate

Situaţia sutelor de beneficiari ai locuinţelor ridicate de grupul de firme Vectra este deja de notorietate în plan local.

După ce scrisorile deschise expediate pe adresa Primăriei, către primarul Radu Mazăre, au rămas fără răspuns, la sfârşitul săptămânii trecute, membrii asociaţiei au trimis scrisori prin care solicită sprijinul reprezentanţilor tuturor partidelor politice din prim planul politicii constănţene. Surprinzător, la doar o zi după expedierea mesajului, senatorul liberal Puiu Haşotti şi-a manifestat, în numele partidului pe care îl reprezintă, sprijinul pentru orice problemă la care acesta, împreună cu formaţiunea sa, ar putea contribui. „Nu ne aşteptam să primim semnale pozitive de la partidele politice, iar acestea să reacţioneze atât de repede. Cu atât mai mult din partea unui reprezentant al unui partid politic care nu este la putere în Constanţa", a susţinut unul dintre păgubiţii Vectra. Acesta s-a declarat încântat de debutul acţiunii, chiar dacă lucrările la blocurile aparţinând grupului Vectra sunt îngheţate. „De săptămâna trecută, când ne-am adunat la obişnuita întâlnire din fiecare duminică, nimic nu este mişcat. Sperăm ca cei pe care i-am contactat să ne poată ajuta în vreun fel", a mai adăugat păgubitul. Pe lista expeditorilor mesajului de solidaritate se află social-democraţii şi democrat-liberalii de la nivel judeţean şi municipal, prefectul Liviu Tit-Brăiloiu, dar şi reprezentanţii constănţeni în Guvern.

Membrii Asociaţiei Păgubiţilor au tras din nou un semnal de alarmă către toţi cei păcăliţi de Vectra să se prezinte joi, 24 septembrie, la Adunarea Creditorilor de la sediul SC Vectra Construct, din strada Celulozei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Se montează gardul ce împrejmuiește Parcul de la Gară! Cum arată acum parcul (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 2389

Un nou parc, amenajat în Constanța, pe strada Termele Romane (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 936

Cumpărări directe Constanța Primăria Murfatlar investește în lucrări de instalații apă (DOCUMENT)

12 Apr 2024 569

Anunț important al Primăriei Constanța! În ce stadiu sunt lucrările de reabilitare a rețelelor termice primare

02 Apr 2024 488

Termoficare Constanța Apa caldă și căldura oprite în unele zone din municipiu în urma unei avarii

25 Mar 2024 920

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, reabilitează blocurile din comună. Investiție de 10 milioane lei

25 Mar 2024 707

Licitații Constanța Draft Construct SRL, contract de circa 200.000 de euro cu Primăria Lumina, pentru Clubul de Vară (DOCUMENT)

22 Mar 2024 719

Licitații Constanța Primăria Murfatlar, contract de peste 720.000 de euro cu Sade Global SRL pentru Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu“, din oraș (DOCUMENT)

21 Mar 2024 591

UPDATE. Termoficare Constanța, anunț despre eliminarea avariei din strada Nicolae Iorga

19 Mar 2024 596

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2066

Cumpărări directe O firmă, controlată de Constantin Emilian Calotă, consilier local la Sectorul 2 București, a semnat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

16 Mar 2024 730

Imobiliare Constanța Se lucrează intens la viitorul bloc de 11 etaje, de pe strada Unirii. Va avea piscină, spațiu comercial și centru SPA (Galerie FOTO)

11 Mar 2024 3756

Județul Constanța Un pod peste Canalul Poarta Albă Midia Năvodari intră în reabilitare. Ce valoare are contractul (GALERIE FOTO)

06 Mar 2024 1009

Atenție șoferi! Se lucrează pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. Traficul, îngreunat în zonă (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Mar 2024 888

Constanța Iată ce a apărut pe pistele pentru biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (FOTO+VIDEO)

04 Mar 2024 14177