Politic

Parcul de miniaturi. USR Constanţa a depus 4.000 de semnături, a organizat două proteste şi a iniţiat mai multe acţiuni în instanţă! (document)

USR Constanţa a depus la Primăria Constanţa alte 452 de semnături ale locuitorilor care se opun amenajării ansamblului de miniaturi din parcul Tăbăcărie. „Ne-am opus încă de la început proiectului, considerând că locaţia aleasă nu este oportună dezvoltării unei astfel de investiţii.
Parcul Tăbăcărie a devenit, din păcate, o afacere cu spaţii verzi pe care Primăria Constanţa o susţine tacit, punând astfel parcul la cheremul afaceriştilor de casă care văd din parc oportunităţi de afaceri“, susţin reprezentanţii USR.
 
Vă reamintim că, la începutul lunii februarie, Uniunea Salvaţi România a depus o acţiune în contencios administrativ de anulare a HCLM Constanţa nr. 334/12.10.2017 şi nr. 335/12.10.2017, referitoare la amenajarea obiectivului de investiţii „Joint Romania-Bulgaria Cultural and Historical heritage-Miniature Park“ - parcul de miniaturi din parcul Tăbăcărie. USR Constanţa s-a opus încă de început adoptării acestei hotărâri care afectează parcul Tăbăcărie, prin luări de cuvânt în Consiliul Local, proteste la faţa locului şi strângerea a aproximativ 2.000 de semnături de la constănţenii care se opun proiectului.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza lista privind depunerea de noi semnături împotriva amenajării obiectivului de investiţii „Joint Romania-Bulgaria Cultural and Historical heritage - Miniature Park“ - parcul de miniaturi din parcul Tăbăcărie.

Citeşte şi:
 
USR a depus plângere împotriva hotărârilor Consiliului Local Constanţa care vizează parcul de miniaturi din Tăbăcărie

După USR Constanţa Asociaţiile „Verde Urban“ şi „Constanţa Altfel“ au atacat în instanţă hotărârile Consiliului Local care vizează parcul de miniaturi din Tăbăcărie

USR Constanţa, plângere prealabilă împotriva hotărârilor Consiliului Local Protest pe amplasamentul viitorului parc de miniaturi (document)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanţa nu renunţă la Parcul de Miniaturi din Tăbăcărie. Ultima mişcare a municipalităţii

04 Mar 2019 1278

Motivare în cazul Parcului de Miniaturi din Tăbăcărie „Autoritatea locală a restrâns în mod nelegal şi nepermis spaţiile verzi din municipiul Constanţa“

09 Feb 2019 1455

Două hotărâri de Consiliu Local, anulate în primă instanţă Parcul de Miniaturi din Tăbăcărie, în pericol. Date din proiect

04 Jul 2018 940

Exclusiv! Decizie importantă în cazul Parcului de Miniaturi din Tăbăcărie

03 Jul 2018 3106

Asociaţia „Constanţa Altfel“ susţine că sesizarea penală este inevitabilă în cazul Parcului de Miniaturi din Tăbăcărie

22 Jun 2018 1239

UPDATE. Şedinţă de îndată la CLM. Primarul Făgădău repune pe ordinea de zi controversatul proiect al Parcului de Miniaturi pe care municipalitatea vrea să-l amenajeze în parcul Tăbăcărie din Constanţa! (galerie foto)

12 Jun 2018 2241

Consiliul Local Municipal, chemat în instanţă de un constănţean. Este vizat parcul de miniaturi din parcul Tăbăcărie

12 Apr 2018 1881

După USR Constanţa Asociaţiile „Verde Urban“ şi „Constanţa Altfel“ au atacat în instanţă hotărârile Consiliului Local care vizează parcul de miniaturi din Tăbăcărie

17 Feb 2018 1673

USR a depus plângere împotriva hotărârilor Consiliului Local Constanţa care vizează parcul de miniaturi din Tăbăcărie

10 Feb 2018 989

Alţi constănţeni au semnat pentru acţiunea „Salvaţi Parcul Tăbăcărie”

25 Nov 2017 1152

USR Constanţa, plângere prealabilă împotriva hotărârilor Consiliului Local Protest pe amplasamentul viitorului parc de miniaturi (document)

20 Oct 2017 3972