Peste 280 de angajați ai Consiliului Județean Constanța primesc vouchere de vacanță (DOCUMENT)

  • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat dispoziția cu privire la Regulamentul privind acordarea voucherelor de vacanță pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul instituției
  • Voucherele se vor emite electronic, au o valoare de 1.450 de lei și valabilitatea de un an de la data emiterii
  • Anul acesta vor primi vouchere de vacanță 287 de angajați din cadrul instituției
 

 
 
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat dispoziția cu privire la Regulamentul privind acordarea voucherelor de vacanță pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul instituției.

Voucherele se vor emite electronic, au o valoare de 1.450 de lei și valabilitatea de un an de la data emiterii, vezi secțiunea „documente".

Valoarea voucherelor de vacanță se supune impozitării ca venituri din salarii în luna în care acestea sunt primite.

Beneficiarii le vor putea poate folosi pe baza actului de identitate, numai pentru achiziționarea de servicii turistice (cazare, alimentație publică, transport, tratament balnear, agrement) la unitățile afiliate.

Cuantumul acordat salariaților sub forma voucherelor de vacanță se stabilește de către CJC proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.

Primesc vouchere și cei care sunt în concendiu pentru incapacitate temporară de muncă, concediu de maternitate, concediu pentru risc maternal, concediu pentru îngrijire copil bolnav, concediu de odihnă, considerate perioade de activitate.

Anul acesta vor primi vouchere de vacanță 287 de angajați din cadrul instituției.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul Județean Constanța achiziționează vouchere de vacanță pentru salariați

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 346

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 260

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1350

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 760

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 687

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 711

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 461

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2081

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 843

Decizii ale Consiliului de Administrație Liliana Cristescu, mandat prelungit până în septembrie la conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL

13 Mar 2024 697

Consiliul Județean Constanța a alocat un buget de 5.500.000 lei pentru proiectele sportive! Care este data limită de depunere a acestora?(DOCUMENT)

10 Mar 2024 1487

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 797

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 790

2.6 milioane de euro puse la bătaie Consiliul Județean Constanța, programul de finanțări nerambursabile pentru anul 2024(DOCUMENT)

27 Feb 2024 897

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 854