Plugusorul Marianei Mircea Primarita din Cernavoda si-a prezis referendumul?! (video)

cap_6.jpgEdilul oraşului Cernavodă, Mariana Mircea, şi-a demonstrat înclinaţiile artistico-dramatice în faţa unei ţări întregi, după ce televiziunile au preluat filmuleţele de pe internet în care interpreta „La Traviata".

Puţini ştiu însă, că Marianei Mircea nu îi plac doar ariile de operetă, ci şi poeziile. Fire sensibilă, social-democrata a recitat pe o scenă din Cernavodă, cu ocazia Revelionului 2008 - 2009, o poezie-pluguşor, ale cărei versuri au anticipat situaţia delicată în care ea se află în prezent. Filmuleţul poate fi găsit cu uşurinţă pe www.youtube.com. Cu alte cuvinte, Mariana Mircea şi-a prezis, la cumpăna dintre anii 2008 şi 2009, problemele pe care a început să le aibă în noul an, cu cei care au ales-o primar. Dar iată versurile recitate în chip de pluguşor de către Mariana Mircea, şi care, zugrăvesc atât de bine situaţia în care ea se află astăzi:

„Să devin primar am vrut/ Şase luni am tot luptat/ Şi la urmă-am câştigat/ Dar tot şase, mai apoi/ Am tras jugu¢ de la boi/ Din zori până-n noapte frate/ S-aducem binele-n cetate/ Să schimbi lumea nu-i uşor/ Chiar dacă munceşti cu spor/ Dar semne bune anul are/ Cernavodă e-n schimbare/ Şi în anul care vine/ Să vă fie numai bine/ Şi dacă n-o fi aşa/ Pe primar veţi înjura (...)". Acestea sunt urările pe care social-democrata le-a făcut cernavodenilor la început de 2009, încheind, cum se cuvine, cu un „La anu¢ şi la mulţi ani!". Nu ştim ce să spunem despre „jugu¢ de la boi", cert este faptul că foarte mulţi dintre locuitorii oraşului au luat de bun sfatul primăriţei din versul „Pe primar veţi înjura", care ilustrează cruda realitate. Reamintim faptul că peste 4.000 de cernavodeni au semnat în 2009 pentru convocarea unui referendum de demitere a primăriţei. Cifra este foarte aproape de numărul celor care au votat-o pe Mariana Mircea în funcţia de primar. Surse apropiate primarului din Cernavodă ne-au declarat că a regretat apariţia publică în care a interpretat „La Traviata". Având în vedere situaţia actuală, probabil că primarul Mariana Mircea regretă şi cuvintele spuse pe scenă în noaptea dintre anii 2008 şi 2009, care, interpretate astăzi, par că se întorc împotriva ei. Precizăm că am încercat să o contactăm telefonic, însă nu a răspuns la telefon.

Pluguşorul „buclucaş" poate fi vizionat aici:

Sursa: http://www.youtube.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

adita

08 Feb, 2010 12:06

cade repede

bine bine

07 Feb, 2010 14:18

Draga Manuela, nu are rost sa suni limbricul acesta.Ea sufera de autosuficienta.....am remarcat in filmulet, in primul rand, aplaudacii isterici ai primaritei ...priviti-o pe blonda aia ochelarista ce isterica e...pe baba aia de langa ea, asemeni....astea sunt cele mai isterice pupincuriste ale ei....o iubesc maxim ca le-a luat din gunoi si le-a dat functii importante in primarie...ca doar in Romania de azi asta primeaza nu faptul ca -ti faci treaba si esti sarguincios...conteaza sa executi ordinele sefului chiar daca astea inseamna sa dezgropi mortii cu excavatorul....asta e... sa speram ca pana in Pasti vom scapa de ea si sleahta ei de golance si sa intram in normal sa se miste ceva in aceasta localitate atat de frumoasa si cu o istorie minunata....ea va ramane o pata pentru noi..atat.

un nenorocit de cetatean

06 Feb, 2010 16:19

lasa ca ne meritam soarta sa ne conduca toti nechematii toti profitorii toate jigodiile f bine tot inainte

marinel

06 Feb, 2010 07:50

D-na ziarist,nu va mai faceti probleme ca ea nimanui nu raspunde la telefon,exceptand gazeta ei preferata unde de altfel si cotizeaza,dar nu din banii ei ci din ai nostri ai contribuabilor,ea in afara de Telegraf si Neptun nu mai apre pe nici unde,pardon,a mai aparut atunci cu filmuletul "La Traviata",atunci a aparut peste tot astfel incat sa vada "omenirea"ce primarita valoroasa si neanteleasa au C-vodenii care vor s=o dea jos.Sa plece ca ne-am saturat,se agata ca inecata de orice motiv doar doar isi mai prelungeste agonia.

Articole asemanatoare

Black Coffee, DJ-ul desemnat Man of The Year în 2023, completează lineup-ul ediției 2024 a festivalului Untold

16 Apr 2024 442

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov

10 Apr 2024 260

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 445

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 2042

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 953

Expoziție de fotografie „Praguri”, a artistei Iris Maria Tușa, la Muzeul „Ion Jalea” Constanța

26 Mar 2024 571

Vernisajul expoziției „Praguri” al artistei Iris Maria Tușa este găzduit de Muzeul „Ion Jalea” Constanța

25 Mar 2024 520

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 624

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 953

Artist Talk susținut de Alexandru Rădvan la Muzeul de Artă Constanța

23 Feb 2024 571

Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Națională Constantin Brâncuși

19 Feb 2024 551

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 589

Expoziție de artă la Muzeul Marinei Române din Constanța

01 Feb 2024 890

Cunoscută artistă din România a murit chiar de ziua de naștere. Avea doar 38 de ani

22 Jan 2024 2413

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 913