Politic

PMP arbitrează meciul dintre Țuțuianu și PNL din Consiliul Județean și anunță că va susține doar o repartizare echilibrată a banilor către primării

  • Luni, 13 iulie a.c. este o nouă ședință extraordinară în care se va încerca alocarea de fonduri pentru localitățile din județ
  • Partidul Mișcarea Populară, filiala Constanța continuă să arbitreze meciul din cadrul Consiliului Județean Constanța, între președintele Horia Țuțuianu și grupul consilierilor liberali
  • Consilieri județeni ai PMP Constanța, vor susține așa cum am menționat și în cadrul ședinței CJC, doar o repartizare a sumelor de bani către Primăriile din județ făcută echilibrat și nu pătimaș

Partidul Mișcarea Populară, filiala Constanța continuă să arbitreze meciul din cadrul Consiliului Județean Constanța, între președintele Horia Țuțuianu și grupul consilierilor liberali.
Luni, 13  iulie a.c. este o nouă ședință extraordinară în care se va încerca alocarea de fonduri pentru localitățile din județ.
Referitor la repartizarea banilor de la Consiliul Județean Constanța către Primăriile din județul Constanța, sume care vor avea destinația „dezvoltare locală, arierate, restanțe, drumuri județene sau drumuri comunale”, PMP anunță:       „Consilieri județeni ai PMP Constanța, vor susține așa cum am menționat și în cadrul ședinței CJC, doar o repartizare a sumelor de bani către Primăriile din județ făcută echilibrat și nu pătimaș”, spune vicepreședintele CJ, Claudiu Palaz.
Acesta mai afirmă că anularea hotărârii de CJC care avea ca rol repartizarea  transparentă a acestor sume, a fost o decizie nefericită și care a dus la repercursiunile de azi din CJC, dar acum este prea târziu și timpul nu mai poate fi recuperat. “Putem doar să reparăm și asta fără patimă. Este o perioadă grea prin care trecem toți, cetățeni sau instituții. Primăriile în perioada aceasta au suferit cumplit iar banii sunt puțini. În fiecare localitate sunt și votanți PNL, PSD și PMP! Ei nu au nicio vina, ei așteaptă ajutor de la noi cei care am promis multe dar am făcut poate prea puține”, a conchis Palaz.
                                                                                                             
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

AEP a publicat subvențiile primite de partide de la bugetul de stat

10 Aug 2020 1796

#alegerilocale2020 Vergil Chițac, candidat PNL pentru Primăria Constanța - „Ceea ce s-a întâmplat în Constanța în ultimii ani de zile se datorează acestui cartel PSD-PMP”

06 Aug 2020 421

Un nou proces cu Agenția Națională de Integritate. Viceprimarul unei comune din județul Constanța vrea să rămână pe funcție

01 Aug 2020 781

Editorial Se prefigurează un 2021 fără examene naționale. Ce loaze sunt de promovat?

30 Jul 2020 2256

Traian Băsescu, candidat la Primăria Capitalei

28 Jul 2020 430

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz și-a depus raportul de activitate (documente)

24 Jul 2020 978

S-a urlat ca pe stadion în sala Remus Opreanu. Lupta politică din Consiliul Județean Constanța a lasat localitățile fără bani (galerie foto)

07 Jul 2020 1363

LIVE TEXT Țuțuianu a pierdut frâiele CJC. PNL și PMP i-au dat ședința peste cap. În joc, banii pentru localități (galerie foto + video)

06 Jul 2020 1800

PNL a coalizat voturile PMP și ALDE și au luat o decizie decisivă în Consiliul Județean. Directorul interimar de la „Teodor Burada”, Nicoleta Bercaru a rămas șomeră!

01 Jul 2020 965

Claudiu Palaz așteaptă demisia lui Colesniuc din fruntea MINAC. În caz contrar, va cere luna viitoare plenului Consiliului Județean ca acesta să fie demis

01 Jul 2020 1022

Ședință de Consiliu Local PSD și PMP au respins acordarea unor facilități fiscale acordate la plata taxelor și impozitelor locale pentru constănțeni!

01 Jul 2020 1276

Liberalii sunt condiționați de PMP în susținerea proiectului privind facilitățile fiscale pentru constănțeni în 2020

18 Jun 2020 1520

Inspectoratul de Stat în Construcții a amendat Primăria și CLM Constanța pentru PUD-ul și documentația unui bloc de zece etaje din Palazu Mare (document)

06 Jun 2020 4910

CNCD a decis amendarea Asociației “Constanța Altfel”, pentru faptul că l-a jignit în spațiul public pe președintele PMP Constanța (documente)

05 Jun 2020 2773

Cu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu

30 May 2020 4305