Politic

PMP, proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale Turcescu - „Suntem bucuroşi că PNL şi USR ne susţin, dar să dea Cezarului ce-i al Cezarului!“

Proiectul de eliminare a pensiilor speciale, iniţiat de Partidul Mişcarea Populară, a trecut tacit de Senatul României. În toamna anului trecut, PMP a derulat o campanie naţională de strângere de semnături şi a depus un proiect de lege cu privire la eliminarea tuturor pensiilor speciale, considerând că pensiile speciale sunt un furt şi această nedreptate trebuie corectată.
 
PMP susţinea la acel moment că peste 4,5 milioane de cetăţeni primesc pensii sub 1.000 de lei şi este nejustificat ca foşti turnători, şefi de penitenciare care au dat cu bastonul să primească pensii halucinante şi oameni cinstiţi care au muncit 35-45 de ani să primească nişte pensii mizerabile. Acum, mai multe voci din opoziţie susţin declarativ acest proiect.
 
Deputatul PMP de Constanţa Robert Turcescu susţine că „eliminarea pensiilor speciale este un proiect PMP. Depus de luni de zile în Parlament, trecut deja de Senat. Sper să citească asta şi cei care descoperă apa caldă în campania electorală.
Eliminarea pensiilor speciale am propus-o colegilor mei din PMP încă de acum un an şi ideea a fost îmbrăţişată cu mare entuziasm de partid. Apoi s-a transformat în campanie naţională de strângere de semnături (ca să dăm greutate ideii!) şi apoi, firesc, a devenit proiect de lege.

Aşa că, băieţi, daţi Cezarului - în această speţă, PMP - ce-i al Cezarului! În rest, sigur, suntem bucuroşi că Dan Barna sau Rareş Bogdan şi partidele pe care le reprezintă, USR şi PNL, susţin proiectul. Dar îi rog să fie oneşti şi să rostească public: «A fost ideea colegilor noştri de la Partidul Mişcarea Popular㻓, susţine deputatul constănţean.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Mureșan Angela

27 May, 2019 18:13

Hai la lupta cea mare!

Articole asemanatoare

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale - „În cinci ani, un preşedinte trebuie să facă ceva“ (galerie foto)

14 Sep 2019 1218

Candidatul Theodor Paleologu îi invită pe Klaus Iohannis şi Mircea Diaconu la o dezbatere, la Constanţa (galerie foto)

13 Sep 2019 551

Fără număr de la Ministerul Culturii Turcescu (PMP) - „Asociaţia condusă de Cumpănaşu a luat pe nişte broşurici despre Anul Centenar un milion de lei!“ (document)

12 Sep 2019 481

Rovana Plumb, expresia puterii politice de la Bucureşti Robert Turcescu (PMP) - „A ajuns comisar european. Europo, te-ai scos!“

10 Sep 2019 820

PMP l-a desemnat în cursa pentru prezidențiale pe Theodor Paleologu

25 Aug 2019 541

Apel pentru reabilitarea Secţiei de Psihiatrie a SCJU Florin Goidea (PMP) - „Sănătatea nu are culoare politică. Guvernul poate şi trebuie să aloce banii necesari pentru renovare!“

21 Aug 2019 728

Palaz sesizează ANI Chiţac, senator al României cu sprijinul lui John Skantzikas, grecul împrumutat de Radu Mazăre cu 600.000 de euro (document)

15 Aug 2019 2233

Consilierul județean Florin Goidea, despre Secția de Psihiatrie - „Administrația a lăsat în «paragină» secția Spitalului Județean aflată la Palazu!“

08 Aug 2019 421

Remus Negoi (USR) - „Frăţia PMP - PSD lucrează foarte bine în Consiliul Local Constanţa“

05 Aug 2019 552

Debutul timpuriu al campaniei electorale se vede cel mai bine în Consiliul Judeţean Constanţa. Liderii puterii şi ai opoziţiei, mesaje mobilizatoare!

31 Jul 2019 826

Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă extraordinară Consilierii PNL şi PMP cer constituirea Comisiei de repartizare transparentă a alocărilor bugetare (galerie foto)

30 Jul 2019 1072

Constanța. Comisia de repartizare transparentă a alocărilor bugetare? Consilierii județeni PNL și PMP cer reînființarea grupului transpartinic de împărțire a banilor (document)

30 Jul 2019 1253

Robert Turcescu (PMP) - „Orice zi în plus cu Viorica, Arafat, miliţieni, procurori şi judecători lipsiţi de discernământ înseamnă crimă cu premeditare!“

29 Jul 2019 847

PNL şi PMP Constanţa solicită convocarea unei şedinţe extraordinare a Consiliului Judeţean Constanţa

26 Jul 2019 366

Palaz îl somează pe Ţuţuianu să convoace o şedinţă extraordinară pentru Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia 2019 (documente)

26 Jul 2019 720