PNL Constanţa strânge semnături pentru reabilitarea pasajului pietonal de la gară

PNL Constanţa solicită Primăriei reabilitarea urgentă a pasajului pietonal de la gară. Echipele de voluntari ale liberalilor sunt prezente pentru a strânge semnături pentru această iniţiativă, în zona pasajului Gării Constanţa, după cum urmează: luni, 29.07.2019, între orele 16:30 şi 17:30, şi marţi, 30.07.2019, între orele 16:30 şi 17:30. Voluntarii au mai strâns semnături şi săptămâna trecută.
 
„Ne-am săturat să traversăm mereu cu teamă acest pasaj. Vrem să ajungem la serviciu, să nu întârziem la cursuri la timp şi să ne simţim în siguranţă atunci când trecem pe acolo. Vrem să avem un pasaj sistematizat care să nu se inunde la cea mai mică ploaie şi să nu rămână plin de noroi după ce trec apele. Vrem un sistem de evacuare a apelor pluviale, iluminat şi camere de luat vederi care să monitorizeze permanent acest pasaj. Vrem să se reabiliteze scările de acces şi să se monteze rampe pentru persoanele cu dizabilităţi, dar şi rampe pentru biciclete. Vrem ca acest pasaj să arate decent şi normal. Semnaţi această iniţiativă, pentru că viaţa noastră trebuie să fie mai sigură!”, este mesajul liberalilor constănţeni.
 
După finalizarea strângerii de semnături, aceştia le vor înmâna administraţiei locale împreună cu un proiect de hotărâre privind reabilitarea pasajului pietonal de la gară.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Parcare pe 5 etaje și pasaj pietonal care va face legătura între zonele verzi între piața și parc. Când va avea loc dezbaterea publică pentru PUZ-ul piață urbană Gara Constanța? (DOCUMENTE)

18 Feb 2023 4781

Schimbare la față pentru pasajul pietonal din zona Gării CFR Constanța. Cum arată după reabilitare (galerie foto-video)

02 Jul 2021 2808

În ce zone din Constanța se desfășoară lucrări edilitare în această săptămână

12 Apr 2021 1828

În ce stadiu se află lucrările de modernizare a tunelului pietonal de la gara CFR Constanţa (galerie foto)

22 Jan 2020 3516

Veste bună pentru constănţeni Se lucrează de zor la reabilitarea pasajului pietonal din zona gării (galerie foto)

21 Aug 2019 1482