Săptămâna viitoare PNL derulează primul sondaj pentru Primăria Constanţa

PNL Constanţa va derula, în cursul săptămânii viitoare, primul sondaj de opinie în perspectiva alegerilor locale din 2016. Patru nume de potenţiali candidaţi pentru mandatul de primar al municipiului Constanţa vor figura în acest sondaj, şi anume Robert Boroianu, Ramona Mănescu, Iustin Fabian Roman şi Ovidiu Cupşa. Interesant ar fi însă dacă sondajul de opinie al liberalilor va avea ca variantă de răspuns şi opţiunea „altul“.

Primul liberal care şi-a anunţat oficial intenţia de a deveni candidatul partidului la mandatul de primar al Constanţei este Robert Boroianu, copreşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa. Este, de altfel, şi singurul care l-a atacat public pe presupusul său contracandidat, social-democratul Decebal Făgădău, actualul primar interimar al Constanţei. Boroianu a declarat despre Făgădău, într-o conferinţă de presă, că este la fel de vinovat ca şi fostul primar Radu Mazăre. Decebal Făgădău nu a răspuns nici până acum la criticile pe care i le-a adus liberalul.
Un alt PNL-ist tentat să intre în cursa internă a partidului este Ovidiu Cupşa, directorul CERONAV, care şi-a făcut cunoscută această intenţie prin intermediul presei.
Tot în presă şi-a anunţat intenţia de a deveni candidatul PNL la mandatul de edil-şef al Constanţei şi Iustin Fabian Roman, consilier local liberal aflat la primul mandat.

Cel de-al patrulea nume vehiculat în contextul alegerilor locale din 2016 este europarlamentarul Ramona Mănescu, fost ministru al Transporturilor, de origine din Constanţa. Ramona Mănescu nu pare însă entuziasmată de ideea unei posibile candidaturi la Primăria Constanţa, dar, dacă partidul i-o va cere, se va conforma. Atunci când a fost ministru al Transporturilor, Mănescu a refuzat cu vehemenţă să semneze transferul unui nou pachet de acţiuni deţinute de stat în Portul Constanţa către administraţia Mazăre.

Menţionăm şi de această dată că, în vreme ce din vechiul PDL un singur reprezentant îşi doreşte să candideze la Primăria Constanţa, anume Iustin Fabian Roman, dintre vechii liberali, trei membri aspiră la această calitate: Robert Boroianu, Ramona Mănescu şi Ovidiu Cupşa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 408

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2191

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 465

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 553

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 843

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 650

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 620

Cine sunt candidații PNL la primăriile din județul Constanța. Lista oficială (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 2068

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1198

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 533

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 377

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 714

ZIUA LIVE Politica faptelor versus Constanța proiectelor! (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 475

PNL Constanța își lansează candidații pentru alegerile locale! Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent la eveniment

10 Apr 2024 733

Inspectorul școlar de la Constanța, Irinela Nicolae pe locul 25 pe lista de europarlamentare a PSD

04 Apr 2024 598