PNL se face că îl ceartă, din nou, pe primarul Făgădău „Municipiul Constanţa, sub mandatul lui «Nu pot, nu vreau şi nu-mi asum!»“

Pentru primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, primii doi ani de mandat au stat sub deviza „Nu pot, nu vreau şi nu-mi asum“, susţin liberalii constănţeni.
 
„«Nu pot» a fost laitmotivul celor doi ani de mandat marca Decebal Făgădău, timp în care actualul primar nu a putut în mod real să organizeze eficient aparatul administrativ şi nu a dorit să întocmească un regulament clar şi concret pentru buna desfăşurare a şedinţelor de Consiliu Local Municipal. A fost nevoie de doi ani şi nenumărate solicitări din partea opoziţiei liberale ca şedinţele de Consiliu Local să funcţioneze după o procedură cât de cât clară“, afirmă coordonatorul politic al Organizaţiei Municipale Constanţa a Partidului Naţional Liberal, Septimiu Bourceanu.
 
Liberalii critică neputinţa şi lipsa de capacitate administrativă ale actualului primar, care se regăsesc în traiul constănţenilor, din momentul în care nu găsesc locuri de parcare în centrul Constanţei, pentru că acestea nu există, şi până ajung în Primărie pentru a solicita un document sau o autorizaţie şi realizează că sunt slabe şanse să fie ajutaţi sau ca problemele lor să fie rezolvate.
 
„«Nu vreau» este mesajul pe care primarul Făgădău îl transmite atunci când refuză cu îndârjire să comunice constănţenilor actul prin care a delegat şi a distribuit atribuţiile celor doi viceprimari, în speţă Dumitru Babu şi Costin Răsăuţeanu. Oare ce are de ascuns primarul Făgădău? De asemenea, «nu vreau», pentru Decebal Făgădău, este atunci când face curăţenie japoneză pe plaja Modern, dar insistă să nu vadă gradul de degradare al scărilor de acces şi insistă să nu dea curs solicitării liberalilor de a le repara, mai afirmă Bourceanu.
 
«Nu-mi asum» înseamnă pentru Decebal Făgădău că nu vrea să îşi asume contribuţia la decăderea urbanistică şi economică a Constanţei. Decebal Făgădău este foarte deranjat atunci când este tras la răspundere şi când i se cere să îşi asume vina. Şi asta în condiţiile în care este la conducerea municipiului de aproape un deceniu“, conchid liberalii.
 
E frumos în opoziţie când o faci din spatele unui calculator. Din păcate, în şedinţele de Consiliu Local Municipal, acolo unde PNL ar trebui să facă adevărata opoziţie, aleşii sunt inconsecvenţi, totuşi votează proiectele controversate ale edilului-şef. Prin urmare, ce să mai înţelegem din aceste puncte de vedere?!
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța explică de ce PNL nu susține impozitul de 1% pentru marile companii

03 Feb 2023 424

ZIUA LIVE. Mihai Lupu, președinte CJC „Eu voi decide dacă voi mai candida. Mi se pare corect ca PNL să analizeze și alte variante”! (VIDEO)

31 Jan 2023 900

Surse PNL - Sorin Cîmpeanu, propus vicepreşedinte al Senatului, iar Florin Roman - vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

30 Jan 2023 700

Rastele pentru biciclete în municipiul Constanţa, în cartiere și în apropierea instituțiilor publice

25 Jan 2023 691

Averea și interesele Laviniei Boldea, fost consilier județean PNL, în prezent șef Birou Control Oficial Alimente de Origine Nonanimală la DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

24 Jan 2023 928

Poarta Albă va avea parc fotovoltaic

20 Jan 2023 961

Bogdan Huțucă „Cazinoul va fi o perlă strălucitoare pe faleza Constanței”

20 Jan 2023 954

Va încasa pensia specială. Fostul parlamentar PNL Andrian Mihei a câștigat procesul împotriva Camerei Deputaților. Hotărârea este definitivă!

19 Jan 2023 722

Taluzul de la plaja Modern, în pericol de prăbușire. Cine va elabora documentația pentru consolidarea terenului? (DOCUMENTE)

18 Jan 2023 1321

33 de ani de la reînființarea oficială a PNL

15 Jan 2023 705

Marius Tulică revine în Consiliul Local Constanța. Magistrații de la Judecătorie i-au validat mandatul!

10 Jan 2023 1502

Deputatul AUR Dumitru Focșa, care şi-a bătut soţia, dă vina pe femeie- "Puseurile de gelozie ale soției erau tot mai apăsătoare"

07 Jan 2023 1241

Anul politic 2022. Demisii răsunătoare din Guvern, destrămarea opoziției și ratarea aderării la Schengen

07 Jan 2023 923

USR „Modificarea Codurilor penale, făcută cu mare întârziere de Guvernul PSD-PNL, lasă portițe pentru scăparea infractorilor de răspundere"

28 Dec 2022 1091

Organizația Județeană PNL vă urează Sărbători Fericite!

25 Dec 2022 617