Politic

PNL se face că îl ceartă, din nou, pe primarul Făgădău „Municipiul Constanţa, sub mandatul lui «Nu pot, nu vreau şi nu-mi asum!»“

Pentru primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, primii doi ani de mandat au stat sub deviza „Nu pot, nu vreau şi nu-mi asum“, susţin liberalii constănţeni.
 
„«Nu pot» a fost laitmotivul celor doi ani de mandat marca Decebal Făgădău, timp în care actualul primar nu a putut în mod real să organizeze eficient aparatul administrativ şi nu a dorit să întocmească un regulament clar şi concret pentru buna desfăşurare a şedinţelor de Consiliu Local Municipal. A fost nevoie de doi ani şi nenumărate solicitări din partea opoziţiei liberale ca şedinţele de Consiliu Local să funcţioneze după o procedură cât de cât clară“, afirmă coordonatorul politic al Organizaţiei Municipale Constanţa a Partidului Naţional Liberal, Septimiu Bourceanu.
 
Liberalii critică neputinţa şi lipsa de capacitate administrativă ale actualului primar, care se regăsesc în traiul constănţenilor, din momentul în care nu găsesc locuri de parcare în centrul Constanţei, pentru că acestea nu există, şi până ajung în Primărie pentru a solicita un document sau o autorizaţie şi realizează că sunt slabe şanse să fie ajutaţi sau ca problemele lor să fie rezolvate.
 
„«Nu vreau» este mesajul pe care primarul Făgădău îl transmite atunci când refuză cu îndârjire să comunice constănţenilor actul prin care a delegat şi a distribuit atribuţiile celor doi viceprimari, în speţă Dumitru Babu şi Costin Răsăuţeanu. Oare ce are de ascuns primarul Făgădău? De asemenea, «nu vreau», pentru Decebal Făgădău, este atunci când face curăţenie japoneză pe plaja Modern, dar insistă să nu vadă gradul de degradare al scărilor de acces şi insistă să nu dea curs solicitării liberalilor de a le repara, mai afirmă Bourceanu.
 
«Nu-mi asum» înseamnă pentru Decebal Făgădău că nu vrea să îşi asume contribuţia la decăderea urbanistică şi economică a Constanţei. Decebal Făgădău este foarte deranjat atunci când este tras la răspundere şi când i se cere să îşi asume vina. Şi asta în condiţiile în care este la conducerea municipiului de aproape un deceniu“, conchid liberalii.
 
E frumos în opoziţie când o faci din spatele unui calculator. Din păcate, în şedinţele de Consiliu Local Municipal, acolo unde PNL ar trebui să facă adevărata opoziţie, aleşii sunt inconsecvenţi, totuşi votează proiectele controversate ale edilului-şef. Prin urmare, ce să mai înţelegem din aceste puncte de vedere?!
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierii locali municipali PNL nu vor vota bugetul Constanţei. Nici majorările de taxe şi impozite

25 Apr 2019 461

Vot în Camera Deputaților pentru proiectul care vizează limitarea rezervelor de aur ale ţării din străinătate

24 Apr 2019 250

Proiectul de modificare a Codului penal, adoptat de Camera Deputaților

24 Apr 2019 279

#citeșteDobrogea Liberalism și liberali în Dobrogea centrală (II)

24 Apr 2019 352

Siegfried Mureşan - „Europarlamentarii PNL vor putea obţine lucruri concrete în Europa pentru români“

22 Apr 2019 449

Firma Parc Mamaia SRL, controlată de fostul consilier local Aurel Butnaru, va amenaja o plajă turistică în Mamaia

20 Apr 2019 444

Huţucă (PNL) - „Făgădău a îngheţat toate angajările în administraţia publică locală, dar, şi mai grav, a tăiat bani de investiţii, şi aşa puţine şi nesemnificative!“

20 Apr 2019 682

Gheorghe Donțu a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate Constanța

19 Apr 2019 801

LIVE TEXT Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință ordinară. Ce proiecte sunt incluse pe ordinea de zi (galerie foto)

19 Apr 2019 972

Rareș Bogdan - „Ne putem și noi salva Cazinoul din Constanța?“

19 Apr 2019 1230

Situaţie disperată printre angajaţii RADIONAV. Deputatul Huţucă i-a scris ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc (document)

18 Apr 2019 791

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)

18 Apr 2019 1410

Criză fără precedent în bugetul municipiului Constanţa pentru 2019! Cheltuielile cu salariile au crescut cu 40%. S-au tăiat banii regiilor. Primăria îşi propune să vândă cât mai multe terenuri

17 Apr 2019 2092

Moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor, dezbătută în plenul Senatului

15 Apr 2019 294

PMP, proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale Turcescu - „Suntem bucuroşi că PNL şi USR ne susţin, dar să dea Cezarului ce-i al Cezarului!“

15 Apr 2019 1305