PNTCD a intocmit listele pentru cele doua Camere ale Parlamentului

Pentru Camera Deputatilor, pe primele doua locuri se afla Corneliu Neagoe si Liviu Scarlat, urmati de Aurel Pruna, Daniel Vitican, Mirela Stefanescu, Tudor Titoiu, Vasile Hutanu, Mihai Zaberca, Nusfet Saganai, Nicolae Anghel, Mihai Pop si Andrei Gheorghe * Paul Decu si Gheorghe Carutiu sunt cei care vor intra in lupta pentru Senat * Campania electorala va fi coordonata de presedintele organizatiei municipale, Corneliu Neagoe * Crestin-democratii constanteni au pus bazele unui protocol de colaborare cu Partidul Renasterea Romaniei

Conducerea Organizatiei judetene a Partidului National Taranesc Crestin Democrat a salutat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, decizia presedintelui Gheorghe Ciuhandu de a candida la functia suprema in stat. Crestin-democratii au reamintit faptul ca organizatia PNTCD Constanta a fost cea care, inca de acum o luna, a solicitat liderului partidului sa candideze la Presedintie, deoarece acesta a demonstrat deja ca stie sa adopte rolul de administrator serios si aplecat asupra cetatenilor prin realegerea in functia de primar al Timisoarei. "La sfarsitul saptamanii trecute, la Bucuresti, a avut loc Biroul National de Conducere al PNTCD, in cadrul caruia presedintele Ciuhandu si-a facut publica intentia de a candida la Presedintie. In opinia noastra, Gheorghe Ciuhandu este cel mai potrivit pentru aceasta functie, deoarece el este simbolul PNTCD si nu i se poate reprosa nimic in activitatea desfasurata atat la nivelul orasului Timisoara, cat si la nivelul partidului. Seriozitatea in rezolvarea problemelor cetatenilor si in politica administrativa ii gireaza cu prisosinta candidatura la Presedintie", a declarat presedintele Organizatiei judetene a PNTCD, Liviu Scarlat. Presedintele PNTCD Constanta a subliniat faptul ca, in ciuda timpului scurt de la anuntarea intrarii in cursa pentru Cotroceni a liderului PNTCD, crestin-democratii constanteni au demarat deja actiunea de strangere de semnaturi pentru accederea lui Ciuhandu in lupta pentru prezidentiale. Primarul Timisoarei a precizat, zilele trecute, ca s-a decis sa-si depuna candidatura la Presedintia Romaniei dupa ce s-a consultat si cu populatia orasului pe care il administreaza, care in proportie de 80 la suta s-a declarat in favoarea participarii sale la prezidentiale.

Neagoe si Scarlat, pe primele locuri pentru Camera Deputatilor

Liderul PNTCD Constanta a anuntat, ieri, ca filiala crestin-democrata a intocmit, recent, listele cu cei care vor candida in aceasta toamna pentru cele doua Camere ale Parlamentului. "Listele au fost realizate atat pentru Camera Deputatilor, cat si pentru Senat, insa in perioada urmatoare acestea ar putea sa sufere unele modificari. Potrivit calculelor noastre, noi ne bazam pe doua locuri eligibile pentru deputati si un loc pentru senator. Acel loc pentru Senat depinde foarte mult de candidatura lui Ion Caramitru, care inca nu s-a decis daca va candida pentru Constanta sau Bucuresti", a precizat Liviu Scarlat. In ceea ce priveste Camera Deputatilor, pe listele PNTCD Constanta se afla pe primele locuri Corneliu Neagoe si Liviu Scarlat, urmati de Aurel Pruna, Daniel Vitican, Mirela Stefanescu, Tudor Titoiu, Vasile Hutanu, Mihai Zaberca, Nusfet Saganai, Nicolae Anghel, Mihai Pop si Andrei Gheorghe. Lista pentru cea de-a doua Camera a Parlamentului contine doar doua nume, si anume Paul Decu si Gheorghe Carutiu. Campania electorala la nivelul judetului Constanta va fi coordonata de presedintele organizatiei municipale, Corneliu Neagoe. Persoanele aflate pe locurile eligibile urmeaza a fi anuntate in aproximativ o saptamana, la Bucuresti, atunci cand va avea loc lansarea oficiala a liderului Gheorghe Ciuhandru in cursa pentru prezidentiale. In alta ordine de idei, crestin-democratii au anuntat ca, pana in prezent, PNTCD Constanta a pus bazele unui protocol de colaborare cu filiala judeteana a Partidului Renasterea Romaniei, membrii acestei formatiuni urmand a sustine, in aceasta toamna, candidatura presedintelui PNTCD la Presedintia Romaniei. La nivelul judetului Constanta, PRR are filiale in opt localitati si numara aproximativ 1600 de membri.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 192

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 605

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 548

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 522

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 745

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 550

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 657

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 711

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 520

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 578

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 777

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14181

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 935