Politica de la noi e curva ce nu se culca cu romanii

crin-antonescu.jpgAlex G. din Otopeni mi-a trimis un mesaj impresionant. Prin faptul ca Alex are doar 18 ani, insa gandeste mai limpede decat toti politrucii pe care-i vedeti perindand de pe TV. Inca un semn ca in Otopeni exista o alta lume, un tip de ilfovean mult mai evoluat, mai educat, mai documentat.

D-le Urban

Am 18 ani si 2 luni, si am votat si eu pentru prima oara. La sectia de la Scoala din Centru. Intr-un oras transformat intr-o gradina de catre un primar PNL, dl. Silviu Gheorghe, pe care il vom alege cu 100 % pana va dori dansul sa se ocupe de orasul nostru de care suntem atat de mandri. Pe afisele electorale, dl. primar ne indemna sa il votam pe Crin si am mers pe mana omului care a facut din Otopeni cel mai frumos oras din Romania.

Insa, d-le senator, Crin Antonescu ne-a frant aripile tuturor tinerilor care l-am votat, facand alianta cu PSD.Trebuia sa spuna inainte de turul I...... mai bine votam Vadim, daca tot nu e nimic serios si de bun simt. PNL prin CRin Antonescu a scazut 16 procente azi. DEMISIA din Partidul Liberal.....Ne-a dat cea mai buna lectie de..... bun simt... NOI TINERII CARE TE-AM VOTAT. orice alianta are un scop, si n u-l judecam, insa cei ce o fac negociaza cu ce avem noi. Viitorul o sa arate ca unii joaca la cacealma, pe mize mari.

Sa nu se uite:

-au votat cu crin si fani base, ce ce doreau ca in turul 2 sa fie 2 din dreapta, astfel incat orice rezultat sa fie in folosul Romaniei

-sunt votanti care n-au mers in primul tur la alegeri ptr ca optiunea lor de vot era calificata in turul 2

- cei ce vor sa mearga la vot au acum doar 2 optiuni, si cine stie matematica trage concluzii

Si o optiune personala: vreau o majoritate in parlament si un presedinte de alta culoare. In cazul de fata, cu prezenta de cca 55% si base presedinte e posibil ca unele forte sa nu mai intre in parlament, udmr de ex, asa ca nu pe doctrine se lupta acum, ci pe fotolii.

Turul 2, va fi un vot dat de romani pentru modernizarea Romaniei, pentru depasirea fantasmelor trecutului si formarea unor partide de dreapta si de stanga bine asezate pe esicherul politic.

Parearea mea este ca nu poate dicta Crin Antonescu cum sa voteze un liberal neinregimentat. Sunt multi care simpatizeza cu PNL dar nu au carnet si ca atare voturile vor merge catre Traian Bsescu. Un liberal adevarat, care stie ce inseamna comunismul, canalul, inchisorile si tortura fizica si psihica la care a fost supus el si familia lui nu o sa voteze cu Geona&Gusa KGB.

Si inca ceva, pana acum Traian Bsescu a avut o prestatie blanda in raport cu Gionelul.Cred ca in urmatoarea perioada forma fara fond trebuie sa umble cu cartoanele dupa el, pentru ca daca este scos din cadru, va o sa-l adunam de pe podea. Fereasca Dumnezeu sa nu mai ajunga biletelele, pentru ca cel mai frumos gest nu-l mai poate repeta.

Trebuie ca toti care suntem romani adevarati, care credem in modernizarea acestei tari si in valorile democratiei sa ne unim fortele si sa terminam odata cu acest comunism cu fata umana care ne anchilozeaza existenta de 20 de ani.

D-le senator,

nu numai eu dar si alti prieteni de varsta mea , s-au declarat surprinsi de declaratia de azi a lui Antonescu semn ca nu sunt singurul tembel din Otopeni....acum insa ne dam seama ca trebuia sa ne dea de gandit cand Crin a multumit acum cateva zila tatucului Ilici (intre noi fie vorba un criminal nejudecat inca pentru sangele nevinovat varsat in '89 si mineriade...am avut un unchi care a fost ranit la Revolutie si a ramas in carucior cu rotile pana in 2008 cand a murit...) ca nu a pus tunurile pe romani. Adica tradus s-a folosit doar de mitraliere???????? Cat de ignoranti crede dl. Crin ca suntem noi, tinerii care am citit despre comunism doar in carti insa care am inteles de la parintii nostri ce a insemnat aceasta teroare pentru noi ? Crin crede ca suntem atat de idioti incat sa nu intelegem ca vrea sa devenimdoar o masa de manevra imbatata cu doctrina liberala care in realitate e doctrina patriciana?? Chiar credea ca suntem atat de prosti incat sa nu vedem ca actualul PNL este doar un paravan in spatele caruia in secret s-au vandut resursele Romaniei si ca acest proces de instrainare a avutiei nationale se vrea continuat sub obladurirea unor infractori de drept comun??

Politica de la noi e curva ce nu se culca cu romanii

Sursa: urbaniulian.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

alexa

01 Dec, 2009 18:51

Mie imi place cu basescu in opozitie.Macar mai schimbam fetele.Ca pana acum s-au schimbat doar paturile in iubita noastra casa de toleranta.Basescu e fata buna si va face fata in opozitie.Din opozitie cand trage cuiva un cap in gura e mai acceptabil.

surmelis argentina pusa

25 Nov, 2009 18:47

IPOCRITII si AFACERISTII NECINSTITI trec repede de la un partid la altul. In orasul Harsova de Constanta ,primarul TUDOR NADRAG , a trecut la "traseism" cu PRM,apoi la PD-L ,apoi la PSD. A mai ramas sa treaca la PNL, dar cred ca-l are in suflet de 3-4 ani.

conteaza?

24 Nov, 2009 22:09

Daca la Cernavoda doamna primar a fost liberala ,iar acum este psd-dista convinsa si demonstreaza cat de mult a furat hansa cand era si ea consilier,cum ne convinge de aceasta alianta???????????

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 452

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1839

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1190

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1518

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1289

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 946

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 752

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1121

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 725

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1002

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 880

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1274

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 760

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1257