Președintele Consiliului Județean Constanța, confirmat cu Covid. Ce a declarat. Cine a preluat atribuțiile de președinte



Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, a anunțat în urmă cu scurt timp că a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

”Din fericire, am simptome specifice ușoare și nu am probleme respiratorii, sunt în izolare la domiciliu, urmez toate regulile impuse această situație. Am luat legătura cu toți cei cu care am fost în contact în ultimele zile”, a precizat Mihai Lupu.

De asemenea, acesta a spus că atribuțiile președintelui CJC vor fi preluate de vicepreședintele CJC Stelian Gima.

Iată declarația sa completă, transmisă pe Facebook:

Dragi constănțeni,
Mă adresez tuturor cu rugămintea și îndemnul de a fi atenți și responsabili. Mai mult ca oricând, trebuie să avem grijă de noi și de cei din jurul nostru. Ne luptăm cu o rată mare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în județul nostru. Și iată, deși mi-am luat toate măsurile de protecție, am aflat cu tristețe că am fost testat pozitiv.
Din fericire, am simptome specifice ușoare și nu am probleme respiratorii, sunt în izolare la domiciliu, urmez toate regulile impuse această situație. Am luat legătura cu toți cei cu care am fost în contact în ultimele zile. E necesar să punem binele celor de langă noi pe primul loc.
Vreau să îi asigur pe toți constănțenii că activitatea Consiliului Județean nu este afectată de această situație. În toată această perioadă sunt și voi fi în contact telefonic permanent cu colegii mei, iar conform Planului de Continuitate aprobat prin Dispoziția nr. 434/16.11.2020, atribuțiille Președintelui vor fi preluate de către Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima.
Am încredere că voi reveni curând alături de colegii mei din C.J.C. și reiterez rugămintea de a respecta cu strictețe măsurile impuse de autorități cu privire la prevenirea răspândirii infectării cu acest virus. Vă urez sănătate!


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anăstase Caraiola, acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța! Condamnare

28 Mar 2024 589

Mihai Lupu, despre candidatura la Consiliul Județean Constanța- „Cu siguranță voi candida!“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1266

Proiect pe masa consilierilor din Constanța Peste 55 de milioane de lei pentru modernizarea tronsonului de drum cuprins între Tuzla și Biruința (DOCUMENT)

26 Mar 2024 402

Ședință CJ Constanța Rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Constanța pe 2024, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

25 Mar 2024 486

Două terenuri vor trece din proprietatea Primăriei Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța. Iată de ce! (DOCUMENT)

24 Mar 2024 479

Majorare de capital pentru Drumuri Județene Constanța SA, proiect dezbătut de consilierii locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 445

Comteh SRL, din Constanța, se va ocupa de sistemele de securitate la incendii ale clădilor Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

18 Mar 2024 680

„Elixirul dragostei“, un spectacol de neuitat la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

16 Mar 2024 461

Un angajat al Consiliului Județean și-a cerut transferul la Agenția pentru Pescuit și Acvacultură din cadrul Ministerul Agriculturii! Despre cine este vorba?

15 Mar 2024 675

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Enutu Lupu, inspector de specialitate la ABADL (DOCUMENTE)

12 Mar 2024 712

Dacian Cioloş deschide lista de candidaţi ai Partidului REPER pentru Parlamentul European

11 Mar 2024 551

Consiliul Județean Constanța organizează concurs pentru conducerea executivă a DGASPC. Până când se pot depune dosarele?

10 Mar 2024 3805

Managerul de la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” intră în evaluarea anuală!

10 Mar 2024 551

Au fost stabilite calendarul și comisia de evaluare a managerului de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”

10 Mar 2024 539

„Traviata“ în interpretarea remarcabilă a soliștilor și artiștilor de la TNOB Constanța

09 Mar 2024 514