Politic

Președintele PNL, Bogdan Huțucă, le răspunde celor din USR-PLUS “Vreau să discutăm despre proiecte pentru Constanța , nu despre împărțit funcții”!

  • Reprezentanții Alianței USR – PLUS vor să tranșeze cât mai rapid viabilitatea unui pol al forțelor de dreapta la Constanța, în perspectiva alegerilor locale
  • Au propus PNL următoarea variantă de colaborare: Alianța USR PLUS să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean
  • PNL Constanța a lansat încă din luna martie o invitație partidelor de dreapta, în ideea de a se așeza la aceeași masă, pentru a putea recâștiga și a reconstrui Constanța
  • Liderul liberal, Bogdan Huțucă le transmite celor de la USR-PLUS că vrea să discută despre proiecte, nu despre funcții


Până pe 15 iulie, reprezentanții Alianței USR – PLUS vor să tranșeze viabilitatea unui pol al forțelor de dreapta la Constanța, în perspectiva alegerilor locale.
În acest sens, USR-PLUS a propus principalului partid de dreapta, următoarea variantă de colaborare: Alianța USR PLUS să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean.

Alianța cheamă alături de ei toate forțele politice de dreapta din Constanța într-o coalizare fără precedent care „să acorde prioritate dezvoltării locale și prosperității cetățenilor şi să înlăture PSD din fruntea administrației publice locale și județene”.

În cadrul unei conferințe de presă, candidatul USR pentru primăria Constanța, deputatul Stelian Ion a spus că acesta este un moment prilenic pentru tranșarea acestor discuții atât cu liberalii cât și cu ceilalți competitori electorali de pe eșichierul de dreapta.

 

Huțucă: Noi vrem să discutăm proiecte, nu funcții. Noi credem în oameni pregătiți și în principii

Răspunsul liberal, deputatul Bogdan Huțucă nu este cu siguranță pe placul Alianței USR-PLUS.
Acesta le-a reamintit că pe 10 martie a.c, înaintea debutului pandemiei de coronavirus, PNL Constanța a lansat o invitație partidelor de dreapta, în ideea de a se așeza la aceeași masă, pentru a putea recâștiga și a reconstrui Constanța.

“Au trecut aproape 3 luni de la această invitație. Atunci, spuneam că este momentul ca toți liderii de dreapta din Constanța să conștientizeze situația critică în care ne aflăm și să ne punem eforturile la comun pentru Constanța. Toți constănțenii așteaptă de la noi un proiect comun, responsabilitate, viziune, asumare, nu orgolii și competiții, care doar ar favoriza PSD-ul.
Sunt surprins de atitudinea publică a celor de la USR, pentru că răspund la o întrebare cu o altă întrebare și pare o tactică de comunicare. Reamintim că noi, cei din Partidul Național Liberal, am inițiat negocierile, în urmă cu trei luni și, chiar dacă acestea au fost puse pe pauză de pandemia de COVID-19, asta nu înseamnă că vreo secundă această invitație nu a rămas deschisă.
Această invitație a dumneavoastră, colegi de la USR, este una la negocieri sau este o invitație să împărțim funcții? Vreți să ne așezăm la aceeași masă și să discutăm ce putem face împreună pentru Constanța? Vreți să evaluăm ce resurse are fiecare organizație și ce experiență are fiecare membru al acestei organizații, astfel încât să ajungem la cea mai bună formulă pentru o echipă puternică, în care să primeze experiența? Sau vreți să capitalizați câteva titluri de presă cu această invitație?

Obiectivul nostru este să redăm Constanța constănțenilor, nu să publicăm mail-uri. Noi vrem să discutăm proiecte, nu funcții. Noi credem în oameni pregătiți și în principii. Suntem deschiși să continuăm discuțiile din martie și sperăm că profesionalismul va fi principiul cu care dreapta va reconstrui Constanța”, afirmă Bogdan Huțucă.

 

Citește și:

În perspectiva alegerilor locale PNL Constanţa invită toţi liderii partidelor de dreapta la un dialog

Apel la responsabilitate Stelian Ion (USR) ”Avem datoria să găsim cea mai bună formulă să scoatem municipiul și județul Constanța de sub imperiul incompetenței și abuzului”

USR-PLUS solicită PNL să susțină candidatura lui Stelian Ion la Primăria Constanța. La schimb ei vor susține candidatul liberal pentru Consiliul Județean


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Mai puțin de 50 de zile până la ziua alegerilor locale. Liberalii constănțeni susțin că sunt pregătiți să le câștige!

10 Aug 2020 381

George Muhscină a demisionat din PNL Constanța. Candidează independent pentru conducerea Consiliului Județean (galerie foto și video)

03 Aug 2020 2715

#alegerilocale2020 Forumul minorităților din Dobrogea. Este oficial. PNL Constanța și UDTTMR, protocol pentru alegerile locale

31 Jul 2020 788

#alegerilocale2020 LIVE TEXT. PNL și UDTTMR, protocol de colaborare pentru alegerile locale

30 Jul 2020 817

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, despre purtarea măștii de protecție “Gest de teribilism care pune în pericol nu doar sănătatea, ci și economia”

30 Jul 2020 2167

Senatorul Vergil Chițac – „Singurul obiectiv pe care îl avem este acela de a detrona PSD de la butoanele primăriei“

24 Jul 2020 2546

Bogdan Huțucă (PNL) „La Constanța, după 20 de ani, ne aflăm în fața unei oportunități uriașe, aceea de a trimite PSD-ul în opoziție, pentru mult timp”

21 Jul 2020 1956

Decizii importante în tabăra liberalilor Biroul Politic Județean al PNL Constanța validează săptămâna aceasta candidații pentru primăriile din județ

21 Jul 2020 2503

Candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion, mesaj dur pentru liberali „În 2020, candidatura lui Chițac este un risc inacceptabil!”

20 Jul 2020 2175

Bogdan Huțucă (PNL), invitație către liderii USR Constanța. „Este timpul să punem Constanța în primul rând”

19 Jul 2020 1915

Readuce PNL ordinea în județul Constanța? Bogdan Huțucă - Sunt încrezător că proiectul „Constanța 2030” poate fi piatra de temelie pentru colaborarea PNL și USR, la Constanța

18 Jul 2020 3542

Bogdan Huțucă, președintele PNL despre polul de dreapta la Constanța “Există formule de colaborare. USR își retrage candidatul, depune listă de consilieri iar proiectele lor se regăsesc în CLM”

13 Jul 2020 3589

Interviu cu Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „România a traversat o perioadă extrem de tumultuoasă“

10 Jul 2020 3010

Primăriile din județ riscă să rămână fără finanțare Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța- “Este timpul să terminăm cu jupânii din administrație”!

08 Jul 2020 2336

Deputatul Bogdan Huțucă Este timpul să terminăm cu jupânii din administrație

06 Jul 2020 2044