Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă „Rotativa guvernamentală, un moment-cheie al politicii post-decembriste"
Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța susține că rotativa guvernamentală va fi un exemplu de cumpănă al politicii post-decembriste.

„Aș cataloga-o drept un moment-cheie, realizat cu scopul de a continua stabilitatea politică și economică a României, fapt consemnat și în protocolul de colaborare dintre partidele care susțin Guvernul României.

Totodată, sunt convins că românii așteaptă să vadă, la liderii coaliției, oameni de stat, maturitate și negociere politică pe principii ce țin de îndeplinirea programului și a obiectivelor asumate față de electorat, pentru că există șansa istorică de a valorifica potențialul pe care îl are țara noastră.

De asemenea, vor trebui îndeplinite jaloanele pentru accesarea banilor din PNRR și va trebui accelerată absorbția fondurilor europene pentru investiții, care depind în principal de performanța guvernamentală, fapt care a fost demonstrat până acum de coaliție. De aceea, negocierile pentru formarea noului cabinet ar trebui făcute cu pragmatism și să țintească performanța guvernamentală. Buna guvernare și echilibrul politic al coaliției pot fi singura soluție de a limita avântul extremist al unor partide cu valori antieuropene, cu o agendă dictată din Est", susține președintele PNL Constanța.

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiect al parlamentarilor PNL pentru acordarea de bonificații contribuabililor care achită impozitul/plată anticipată până la termenele scadente!

03 Oct 2023 512

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă explică cum a dezamorsat PNL bombele fiscale din proiectul de măsuri anunțat de Guvern

21 Sep 2023 637

Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța -„Am recomandat tinerilor să fie cea mai bună variantă a lor"

17 Sep 2023 608

Reprezentanții PNL Constanța, prezenți la Școala de Vară a Tineretului Național Liberal de la Neptun (VIDEO)

15 Sep 2023 1038

Bogdan Huțucă (PNL) „Voucher-ul de vacanță trebuie folosit la hotelurile din România, nu la alimentara de la colțul străzii”

14 Sep 2023 628

Bogdan Huțucă (PNL) „Spitalul dedicat sănătății mamei și copilului din Constanța va fi construit cu finanțare de la Banca Europeană de Investiții"

13 Sep 2023 870

Halep, suspendată patru ani Deputatul Bogdan Huțucă „Simona, ne dorim să mai putem avea ocazia să vedem iubirea ta pentru tenis"!

13 Sep 2023 638

Gânduri frumoase pentru elevi Bogdan Huțucă, deputat PNL - „Educația este cea mai bună trambulină spre o carieră de succes"!

11 Sep 2023 481

Știri Constanța Bogdan Huțucă felicită Organizația de Femei din PNL pentru organizarea Școlii de Vară cu tema Leadership feminin liberal

09 Sep 2023 578

Declarații de avere Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, averea și interesele (DOCUMENTE)

08 Sep 2023 1327

Proiect de lege Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă cere eliminarea cotei de impozit pe dividende aplicată fondurilor de pensii private şi facultative

07 Sep 2023 590

145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă Senatorii și deputații dobrogeni susțin organizarea pe 14 noiembrie a unei ședințe reunite a Parlamentului cu prilejul Zilei Dobrogei

05 Sep 2023 907

Deputatul Bogdan Huțucă „Voi solicita organizarea unei ședințe reunite a Parlamentului, pentru a marca Ziua Dobrogei“

04 Sep 2023 1101

Bogdan Huţucă- „Seniorii României merită, în primul rând, respect și solidaritate"

02 Sep 2023 812

Bogdan Huțucă „Discursul extremist a revenit în ultimii ani în politica din România. Educația și memoria istorică sunt cele mai bune antidoturi la discursul extremist"

23 Aug 2023 693