Președintele PSD Constanța, Felix Stroe despre Liviu Dragnea „Este un om care a suferit, PSD s-a schimbat mult după plecarea lui, îi doresc multă sănătate” !

  • Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea, care executa la Penitenciarul Rahova
  • Deși are interdicție de a deține vreo funcție publică, asta nu ar împiedica o viitoare revenire în politică a fostului lider PSD
  • La ieșirea din Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a făcut câteva declarații, unele dintre ele fiind acuzații directe aduse actualilor lideri PSD
  • Felix Stroe spune că PSD, pe care îl acuză acum Liviu Dragnea că ar fi în buzunarul SRI, s-a opus desființării SIIJ, s-a opus abuzurilor în justiție, a sesizat CCR ori de câte ori au fost încălcate drepturile omului și chiar a oprit astfel multe acțiuni abuzive ale guvernelor de dreapta, ce mai recentă fiind tentativa de revocare a Avocatului Poporului
 

 
Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea, care executa la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Dragnea ceruse strămutarea procesului de la Tribunalul București, lucru acceptat de Curtea de Apel București.

Deși are interdicție de a deține vreo funcție publică, asta nu ar împiedica o viitoare revenire în politică a fostului lider PSD.

La ieșirea din Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a făcut câteva declarații, unele dintre ele fiind acuzații directe aduse actualilor lideri PSD.

 „Numai Dumnezeu putea să mă ajute să ies întreg! M-au vândut! DNA-ul să îi ancheteze pe cei care jefuiesc țara, asta trebuie să facă DNA.

Populația a trebuit să înțeleagă de ce am ajuns aici. PSD este un partid praf. PSD nu mai este partid. PSD-ul nu este în buzunarele SRI-ului.”, a declarat Liviu Dragnea la poarta penitenciarului.Președintele PSD Constanța, Felix Stroe a comentat afirmațiile fostului lider social-democrat despre care spune că:

"Liviu Dragnea este un om care a suferit, care a trecut printr-un moment dificil al vieții sale. Îi doresc să-și regăsească liniștea, luciditatea și sănătatea.
Dar declarațiile sale de la ieșirea din penitenciar sunt în mod evident marcate de perioada grea prin care a trecut.

Ele nu au nicio legătură cu realitatea. PSD s-a schimbat mult după plecarea lui din partid, dar în cu totul alt sens decât cel sugerat de domnia sa.
Noul PSD este un partid care și-a redeschis ușile către Europa, care și-a rezolvat problemele de integritate politică, un partid care a pus capăt războiului cu justiția.

Anul trecut, când Guvernul Orban voia să vândă companiile naționale, PSD a fost cel care a oprit jaful, prin legea care interzicea vânzarea acțiunilor statului în plină pandemie. Deci Liviu Dragnea nu are monopolul acțiunilor legitime, împotriva jafului național, cum revendică. PSD promovează și acum patriotismul economic, politicile de apărare a firmelor românești și a angajaților români din multinaționale.

Tot PSD, pe care îl acuză acum Liviu Dragnea că ar fi în buzunarul SRI, s-a opus desființării SIIJ, s-a opus abuzurilor în justiție, a sesizat CCR ori de câte ori au fost încălcate drepturile omului și chiar a oprit astfel multe acțiuni abuzive ale guvernelor de dreapta, ce mai recentă fiind tentativa de revocare a Avocatului Poporului.

Sunt fără îndoială lucruri bune pe care le-a făcut Liviu Dragnea ca președinte PSD, cum ar fi câștigarea alegerilor din 2016 – aceste lucruri nu vor fi niciodată negate. Dar în același timp, au fost și multe probleme grele lăsate în PSD după plecarea sa, care au trebuit rezolvate de noua conducere a partidului. Cum ar fi scorul electoral la care a fost atunci PSD și cel pe care îl are acum. Asta arată că multe dintre problemele lăsate atunci au fost rezolvate.

Eu personal îi doresc multă înțelepciune și să-și găsească liniștea și echilibrul, de care cu toții avem atâta nevoie. Multă sănătate!", afirmă președintele PSD Constanța, Felix Stroe.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și: 

VIDEO PSD Constanța, în conferință de presă, despre cele mai recente probleme

Se vor strânge semnături pentru Spitalul Regional PSD Constanța, în conferință de presă. Parlamentarii vorbesc de cele mai recente probleme

Parlamentarii PSD Constanța, în conferință de presă

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a votat în unanimitate numirea a doi vicepreședinți interimari în BPJ al PSD Constanța

19 Jan 2022 332

LIVE TEXT Angelo Mitchievici, în dialog cu Alexandru Mihalcea, fost deținut politic - tema„ „Memoria Gulagului românesc”

11 Jan 2022 1927

LIVE Conferință de presă la USR Constanța. Actualele probleme din administrație, dezbătute (GALERIE FOTO)

10 Jan 2022 944

Naveta elevilor în atenția senatorului USR, Remus Negoi. Ce i-a solicitat parlamentarul ministrului Educației?

10 Jan 2022 2092

#DobrogeaDigitală Portretul lui Ion I. C. Brătianu – „Este de-o inteligenţă pe care numai un mare prost ar putea s’o pue în încurcătură“

08 Jan 2022 2174

Sute de mii de elevi rămân fără bursa de merit. Deputatul Bogdan Bola vrea să introducă în Legea 1/2011 noi criterii pentru acordarea burselor

06 Jan 2022 2804

UPDATE USR susține că Prefectura Constanța ar confirma că obligarea asociațiilor de proprietari de către Primărie de a se ocupa de amenajarea spațiilor verzi din jurul blocurilor este nelegală

06 Jan 2022 1626

ZIUA LIVE. Măsuri nepopulare luate în 2021 de Vergil Chițac - „Nu există voință din partea administrației pentru redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase”! (VIDEO)

05 Jan 2022 1243

ZIUA LIVE Florian Stoian. „Forța de muncă în România nu mai există”

04 Jan 2022 703

IPS Teodosie, despre Covid Este o boală administrată politic și economic. Credincioșii mi-au atras atenția să nu recomand vaccinul (VIDEO)

03 Jan 2022 1238

A încetat din viaţă renumitul paleoantropolog Richard Leakey. A condus expediţii care au permis descoperiri revoluţionare

02 Jan 2022 749

De la politică și turism la agricultură. Fostul senator Christian Gigi Chiru vrea să investească 7 milioane de lei în cultivarea legumelor

01 Jan 2022 597

Retrospectiva anului 2021. Partidul Național Liberal - mărire și decădere!

30 Dec 2021 2237

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, critică dur CCR, pe care o numește „o instituţie retrogradă”

29 Dec 2021 2005

Anul politic 2021 marcat de crize politice, schimbare de premier, intrarea în opoziție a USR. Puterea este preluată de Coaliție în care vioara întâi este PSD

28 Dec 2021 1942