Politic

Președintele USR Constanța, “războiul declarațiilor” cu administratorul județului. Amendamentul lui Teodorovici, o vizează direct pe Mirela Matichescu

  • Mirela Matichescu, administratorul județului s-a supărat că USR Constanța, a criticat amendamentul lui Orlando Teodorovici prin care apăra beach-barurile construite ilegal
  • Societatea acesteia are sector de plajă închiriat și a fost amendată de Apele Române
  • Firma Noche Caliente SRL se află printre cele vizate de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari
  • Aceasta a fost somată, încă din luna mai, să demoleze construcții de pe plaja din Năvodari, însă Matichescu nu s-a conformat şi a urmat calea instanţei


Președintele USR Constanța, Remus Negoi, continuă războiul declarațiilor în mediul online cu administratorul județului Constanța, Mirela Matichescu (PSD).
“Această doamnă era supărată că noi, USR Constanța, am criticat amendamentul lui Orlando Teodorovici prin care apăra beach-barurile construite ilegal. Pesediștii nu stau degeaba nici în pandemie. Pentru buzunarele lor, bineînțeles... Respectiva doamnă nu stă degeaba. Bine, nu e vorba de Consiliul Județean, acolo stă. E vorba de propriile afaceri. Din 24 iunie 2020, Mirela Matichescu devine asociat unic într-o societate comercială. Foarte lăudabil până aici. Firma Mirelei Matichescu are sectoare de plajă închiriate sau preluat prin asociere în participațiune, pe câte 5 sau 10 ani. Doamna și-a construit și beach-baruri pe aceste sectoare de plajă. Doamna e supărată că legea ar impune demolarea / desființarea beach-barurilor construite ilegal.
Îmi cer scuze că nu știam ce capacitate genială are Consiliul Județean în persoana Mirelei Matichescu”, susține Remus Negoi.

 

Amendamentul lui Eugen Teodorovici, protejează pe proprietarii de beach-baruri care încalcă legea

“Eugen Teodorovici sare în apărarea “jăpcarilor”care au construit terase ilegale pe plajele de pe litoral. Din grijă pentru prietenii cu care face afaceri, Teodorovici a depus două amendamente prin care toate terasele construite ilegal și în bătaie de joc pe litoralul Mării Negre pot scăpa de la demolare. Un demers abject, care demonstrează că mafia de la Constanța își vede în continuare de propriile interese. Sunt zeci (poate chiar sute) de construcții ilegale împrăștiate pe întreg litoralul, sfidând toate prevederile legale, arhitectonice și estetice.
Să nu credeți cumva că lui Teodorovici îi pasă acum de mediul de afaceri. A avut ocazia să o facă atâta vreme cât a fost în funcție. Pe el îl interesează să-și protejeze interesele personale și pe cele ale grupărilor economice pe care le patronează PSD (și nu numai)”, a spus și deputatul USR de Constanța, Stelian Ion.
La rândul său, Mirela Matichescu spune că “a devenit slăbiciunea și punctul de interes al liderului USR Constanța și că societatea comercială în care a devenit asociat în urmă nu administrează 6 sectoare de plajă, ci unul singur iar firma a avut mai multe puncte de lucru, în diferite locuri ale acestui sector, care au fost închise și redeschise de-a lungul ultimilor 5 ani”.

 

Matichescu, asociat unic al Noche Caliente SRL

Mirela Florența Matichescu este din 24 iunie a.c. asociat unic al Noche Caliente SRL.
Daniela Florentina Mastromarino s-a retras din societate, potrivit Monitorului Oficial al României.
Societstea a decis recent deschiderea unui punct de lucru în localitatea Năvodari, sector Plajă Năvodari II, subsector 27.
Noche Caliente SRL se află printre firmele vizate de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari.
Aceasta a fost somată, încă din luna mai, să demoleze construcții de pe plaja din Năvodari, însă Matichescu nu s-a conformat şi a urmat calea instanţei. Între timp a primit și amendă de la Apele Române.Citește și:

Mirela Florența Matichescu devine asociat unic al Noche Caliente SRL

AGA a decis Matichescu (PSD) i-a luat locul lui Geambazu (PNL) în Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu

Parteneri în afaceri și în viața privată George Răzvan Micu, din nou administrator al societății deținută de Mirela Matichescu. Bărbatul plecase din firmă în 2017!

Ce mai coincidenţă! Evenimentul „Hang Out“, realizat cu bani publici de la Consiliul Judeţean, la doi paşi de afacerea asociatului Mirelei Matichescu (galerie foto + video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mâine este programată o bilaterală USR-PNL. Remus Negoi, președinte USR Constanța - “Nu știu dacă întâlnirea cu PNL mai are obiect”

21 Jul 2020 1866

Candidații USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța, în acțiuni concrete, pe teren, în județ

21 Jul 2020 1947

Candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion, mesaj dur pentru liberali „În 2020, candidatura lui Chițac este un risc inacceptabil!”

20 Jul 2020 2163

Bogdan Huțucă (PNL), invitație către liderii USR Constanța. „Este timpul să punem Constanța în primul rând”

19 Jul 2020 1906

LIVE TEXT ȘI VIDEO Mesajul USR Constanța liberalii constănțeni - „Constanța nu este unitate militară, nu primim ordine inacceptabile“ (galerie foto)

19 Jul 2020 2169

Alianța USR-PLUS și-a prezentat candidații pentru primăriile Agigea, Eforie și Cumpăna. Stelian Ion nu renunță la lupta pentru Constanța. Vrea s-o scape de PSD

17 Jul 2020 2250

LIVE TEXT + VIDEO USR Constanța prezintă candidatul pentru Primăria municipiului Medgidia (galerie foto)

08 Jul 2020 2517

Din 2014 nu s-a mai întâmplat nimic la Teatrul de Vară din Mamaia. Reabilitare, doar în declarații. S-a cheltuit un milion de euro pentru expertiză tehnică

29 May 2020 2527

Președintele USR Constanța, Remus Negoi, cere CJC să renunțe la transformarea clădirii de pe strada Izvor în spațiu pentru arhiva. Ce propuneri a avansat?

22 May 2020 2590

Remus Negoi de la USR critică lipsa de viziune a Consiliului Județean Constanța”Bate orice scenariu de film prost”! (galerie foto)

20 May 2020 2709

Președintele USR Constanța, Remus Negoi „De ce nu iau autoritățile măsuri concrete și predictibile pentru revigorarea turismului pe litoral?”

16 May 2020 4119

Plan pentru relansarea economică și socială pentru județul nostru, după ieșirea din starea de urgență, elaborat de USR Constanța

27 Apr 2020 3194

Remus Negoi (USR) - „Administraţia PSD a judeţului Constanţa = haos şi incompetenţă!“

03 Feb 2020 1391

Conducerea USR Constanța, reacții la subiecte fierbinți ale începutului de an „Buldozăreala de la Lupoaică nu este un subiect electoral!“

24 Jan 2020 3985

Constanța Alianța USR-Plus va prezenta candidații pentru locale la sfârșitul lunii februarie

23 Jan 2020 1649