Primaria Mangalia sare in ajutorul sinistratilor

Administratia locala renunta la asfaltarea a doua strazi pentru a dona suma de 1,5 miliarde de lei cetatenilor afectati de inundatii

Autoritatile locale din Mangalia vor dona cate 500 milioane de lei primariilor din comunele Birta - judetul Timis, Cosmesti - judetul Galati si Saraiu din judetul Constanta * Administratia publica a demarat la nivelul municipiului un program de educare ecologica a comunitatilor locale * Locuitorii vor avea la dispozitie saci menajeri pe care ii vor folosi la colectarea maculaturii si a maselor plastice

Primaria Mangalia, impreuna cu Organizatia Mare Nostrum au demarat la nivelul municipiului un program ce are in vedere constientizarea publica si educarea ecologica a comunitatilor locale, punand accentul pe parteneriat si respectul fata de mediul inconjurator. Programul a debutat in urma cu o saptamana in cadrul Asociatiei de Proprietari nr.145 din Mangalia.Potrivit primarului Zanfir Iorgus, locuitorii vor avea timp de o luna la dispozitie saci menajeri pe care ii vor folosi la colectarea maculaturii si a maselor plastice, pe care ii pot lasa in fiecare miercuri dimineata intre orele 8.00 si 10.00 in fata scarii blocului. Acestia vor fi preluati de o firma de reciclare care va valorifica materialele astfel colectate. "Numeroasele ambalaje si articole de unica folosinta precum hartia, sticlele si foliile de plastic au dus la schimbarea stilului nostru de viata in bine. De aceea, atrag atentia locuitorilor municipiului Mangalia sa nu accepte aruncarea neglijenta a acestor deseuri pe strazile sau plajele municipiului", a precizat edilul Zanfir Iorgus.Ajutor pentru cetatenii afectati de inundatiiSala de sedinte a Primariei Mangalia va gazdui in aceasta dimineata sedinta extraordinara a Consiliului Local Mangalia. Alesii locali se vor intruni pentru a pune in discutie modalitatile prin care administratia locala ii poate ajuta pe cetatenii afectati de inundatiile care au cuprins mai mult de trei sferturi din suprafata Romaniei. "Vazand situatia grea prin care trec familiile din zonele sinistrate, Consiliul Local Mangalia va renunta la asfaltarea a doua strazi prevazute in planul de investitii pe anul in curs si va dona suma de 1,5 miliarde de lei sinistratilor din zonele afectate de inundatii", a anuntat Iorgus. Astfel, vor fi donate cate 500 milioane de lei primariilor din comunele Birta - judetul Timis, Cosmesti - judetul Galati si Saraiu din judetul Constanta.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 604

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 491

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 646

Baschet Fetele de la CSM Constanța au avansat în semifinale, după două succese cu CSM Tg. Mureș

20 Mar 2024 618

CSM Constanța. 20 martie 2024 Baschetbalistele vizează victoria care să încheie seria cu CSM Tg. Mureș din sferturi

20 Mar 2024 484

Baschet Echipa Under-16 a CSM Constanța, victorie importantă pentru calificarea la turneul final (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 491

Echipa Under-16 de la Farul Constanța, calificată în semifinalele Cupei Elitelor. Victorie clară în sferturi (GALERIE FOTO)

15 Mar 2024 816

Farul Constanța Echipele Under-18, Under-17 și Under-15, calificate în semifinale. 14 goluri marcate în sferturi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 854

UPDATE. Baschet CSM Constanța s-a calificat în semifinalele Cupei României

15 Feb 2024 771

Meciul cu Füchse Berlin George Buricea - „Meritam mai mult. Chiar și când pierde, CSM Constanța o face cu onoare, niciodată în genunchi“ (GALERIE FOTO)

14 Feb 2024 1211

Baschet CSM II Constanța, lecție dură primită în meciul cu CSS VSK Gheorgheni (GALERIE FOTO)

06 Feb 2024 762

Baschet CSM Constanța, victorie cu Rapid București, într-o atmosferă incendiară (GALERIE FOTO)

04 Feb 2024 819

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1029

Baschet „Seară magică“! CSM Constanța a început faza a doua a Ligii Naționale cu o victorie la 46 de puncte (GALERIE FOTO)

28 Jan 2024 760

Baschetbaliștii de la CSM Constanța, succes foarte important în deplasare cu SCM U Craiova

06 Jan 2024 884