Primarul din Saraiu, candidatul PSD pentru alegeri

Aproximativ doua sute de locuitori ai comunei Saraiu au participat, sambata, la lansarea candidatului partidului de guvernamant pentru alegerile locale din luna iunie. Pentru aceasta comuna cel care se va lupta pentru fotoliul de primar este actualul sef al administratiei locale, Vasile Bajan. Alaturi de locuitorii si reprezentantii Consiliului Local Saraiu, la eveniment au participat conducerea Organizatiei judetene a Partidului Social Democrat Constanta, membri ai Delegatiei Permanente a PSD, lideri ai institutiilor descentralizate, precum si primari din alte comune ale judetului. Asa cum ne-am obisnuit pana acum de la celelalte lansari de candidaturi, evenimentul din comuna Saraiu a fost unul scurt si la obiect. Primarul Vasile Bajan a cerut locuitorilor prezenti la manifestare sa ii acorde sprijin "pentru a finaliza proiectele incepute in actualul mandat si de a pune in practica noi idei, astfel incat comuna Saraiu sa se numere printre localitatile de frunte din judet". In ceea ce priveste lucrarile care au fost deja demarate la nivelul comunei si urmeaza a fi realizate in perioada premergatoare alegerilor, primarul Bajan a mentionat ca acestea se refera la alimentarea cu apa potabila si reabilitarea bisericii in satul Dulgheru, construirea unui podet peste paraul Topolog si montarea de apometre la reteaua de distributie a apei potabile in localitatea Saraiu. Actualul primar al comunei a mai spus ca "in cursul anului 2004 se va pune accent pe modernizarea Scolii cu clasele I-VIII din Saraiu, pe repararea si reabilitarea scolii din Dulgheru. Totodata, pentru prevenirea inundatiilor la nivelul comunei, se vor amenaja santuri betonate pe drumul judetean dintre cele doua sate". In incheierea manifestarii, vicepresedintele Organizatiei judetene a PSD, Nicusor Constantinescu, a transmis mesajul filialei constantene a partidului, precizand ca este impresionat de modul cum primarul Vasile Bajan a transformat in bine comuna.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 411

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 443

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 685

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 583

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 542

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 776

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 558

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 662

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 713

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 526

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 582

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 556

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 787

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14213