Primarul Mangaliei, liberal cu acte. Fiul lui Gabriel Căciuloiu, membru TNL PNL Constanţa a sărbătorit cei 25 de ani postdecembrişti ai partidului (galerie foto)



Liberalii constănţeni au organizat, ieri, în cea de-a treia zi de Crăciun, o petrecere prin care şi-au propus să marcheze, în avans, cei 25 de ani (postdecembrişti) pe care PNL îi va împlini în luna ianuarie.

Evenimentul a avut loc la Melody, în Mamaia, şi a reunit sute de liberali din judeţul Constanţa: parlamentari, primari şi viceprimari, consilieri locali şi judeţeni şi foşti şi actuali directori de instituţii. Printre cei prezenţi s-au numărat şi europarlamentarul Ramona Mănescu şi soţul său, Rareş Mănescu, primarul Sectorului 6 Bucureşti, Marian Sârbu, fostul inspector şcolar general al ISJ Constanţa, rectorul Universităţii „Ovidius” Constanţa, prof. univ. dr. Sorin Rugină, precum şi prorectorul aceleiaşi instituţii de învăţământ, doctorul Eduard Circo, dar şi Vergil Chiţac, rectorul Academiei Navele „Mircea cel Bătrân”.

Discursul de deschidere a fost ţinut de deputatul Gheorghe Dragomir, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, în opinia căruia, în cei 25 de ani de când PNL-ul funcţionează din nou, partidul a avut „un drum prea sinuos, cu bucurii, cu necazuri”. Cu toate acestea, Dragomir este de părere că PNL poate fi mândru la finalul acestui an pentru că este partidul care a dat, pentru prima dată în istoria României, preşedintele.

Fiul lui Gabriel Căciuloiu face politica tatălui său



În continuare, deputatul liberal i-a amintit pe toţi cei care, într-un fel sau altul, au contribuit la consolidarea PNL Constanţa. În acest sens, a fost păstrat un moment de reculegere pentru cei plecaţi dintre noi. Un moment aparte în cadrul evenimentului l-a constitui înmânarea unei diplome pentru regretatul Gabriel Căciuloiu, fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, diplomă care a fost ridicată de fiul său, Vlad Căciuloiu, astăzi membru al Organizaţiei de Tineret a PNL Constanţa.

Printre cei amintiţi s-au numărat şi Ion Podaru, Petrache Trandafir, Aram Agop şi Ion Răşculeţ.

„Trebuie să avem încredere în PNL”

Membru al PNL de 25 de ani, Puiu Haşotti, liderul senatorilor liberali, a declarat că, raportat la cei 140 de ani de existenţă ai PNL, cei 25 nu înseamnă foarte mult. Senatorul a subliniat însă, în contextul politic actual, importanţa unificării vechiului PNL cu vechiul PDL. „Este un nou statut pe care PNL trebuie să-l aibă, este un demers politic de o importanţă deosebită. Trebuie să avem încredere în PNL”, a precizat Puiu Haşotti.

„N-aveam cum să fiu în alt partid”



Nu mai puţin important, în cadrul evenimentului de ieri, preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a anunţat că primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a făcut oficial pasul spre PNL. Prezent la acţiunea de ieri, Cristian Radu, până foarte recent primar independent, mai nou însă, primar liberal cu acte în regulă, a declarat: „N-aveam cum să fiu în alt partid, altul decât PNL. N-aveam cum să trădez, nu voi trăda niciodată”. Amintim că la alegerile locale din vara lui 2012 Radu a candidat la Primăria Mangalia în calitate de independent, având însă toată susţinerea PNL Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Printre beneficiari, trusturi media naționale. OMD Mangalia promovează sudul litoralului sau imaginea primarului Radu Cristian? (DOCUMENTE)

14 Aug 2023 1894

Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion. „Liberalii încep să aibă tot mai multe probleme în Constanța“

13 Jun 2023 1210

#Dobrogea144 Bogdan Iulian Huțucă, deputat și președinte PNL Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

14 Nov 2022 1652

Se organizează ședința de constituire a noului CL Mangalia

30 Oct 2020 2124

#alegerilocale2020 Candidatul liberal Cristian Radu, magnet pentru fonduri europene la Primăria Mangalia. Vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Marcel Boloș, prezenți (galerie foto+video)

05 Sep 2020 2601

LIVE VIDEO #alegerilocale2020 Vicepriministrul Raluca Turcan și ministrul Marcel Boloș, în conferință la Constanța. Trei proiecte, semnate azi la Mangalia (galerie foto+video)

04 Sep 2020 2425

#alegerilocale2020 PNL cere votanților PMP și USR PLUS o majoritate pentru modernizarea Mangaliei, format în jurul primarului Radu Cristian

01 Sep 2020 1888

PNL preia întreaga conducere a Primăriei Mangalia

23 Jun 2016 2008

Pregătiri pentru negocieri în CLM Mangalia

09 Jun 2016 2168

Rezultate finale în judeţul Constanţa. Iată care sunt noii primari din judeţ!

06 Jun 2016 33044

Sondaj Cuget Liber Pe cine vrea Mangalia primar

29 Mar 2016 3388

Mangalia are nevoie de proiecte europene

12 Dec 2015 1915

PNL Mangalia a ales noua componență a comitetului local executiv

21 Oct 2015 1892

A fost votată noua conducere a PNL Mangalia

14 Feb 2015 2868

Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia, s-a înscris în PNL

27 Dec 2014 3787