Primul val de demisii din organizația municipală a PSD Constanța!

  • Aproximativ 20 de membri ai organizației municipale a PSD Constanța au demisionat din partid
  • Printre aceștia Dumitru Babu, unul dintre foștii viceprimari ai municipiului Constanța dar și directorul CT BUS, Bogdan Niță
  • În următoarele zile vor mai urma și alte demisii/retrageri din partid, inclusiv a unor actuali parlamentari care nu se mai regăsesc pe un loc eligibil pe listele pentru alegerile din decembrie
 
Aseară a avut loc prima ședință a Biroului organizației municipale a PSD Constanța, condusă de noul președinte interimar, Lucian Lungoci.
Aproximativ 20 de membri ai organizației municipale au demisionat din partid, printre aceștia Dumitru Babu, unul dintre foștii viceprimari ai municipiului Constanța, fostul consilier local, Valentin Gabriel Pârvulescu dar și directorul CT BUS, Bogdan Niță.

Demisiile au fost înaintate conducerii filialei municipale.

Surse social-democrate susțin că în următoarele zile vor mai urma și alte demisii/retrageri din partid, inclusiv a unor actuali parlamentari care nu se mai regăsesc pe un loc eligibil pe listele pentru alegerile din decembrie.

De menționat că demisionarii au făcut echipă cu Decebal Făgădău, fost lider al organizației municipale și președinte executiv al PSD Constanța.
Vom reveni.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.