Pripisi si metodele de razbunare (video)

cap_2.jpg„Eu, personal, o să tăvălesc plaja aia a ta de nu o să ai aer. Eu, Ionuţ Pripişi, îţi dau şi KT-ul dacă vrei să mă dai în judecată"

Şeful Corpului de Control din cadrul Primăriei Constanţa, Ionuţ Pripişi, s-a făcut vedetă în urma unui material apărut, în luna mai a acestui an, în Academia Caţavencu.


Pentru plaje, Mazare asmute Corpul de Control (AUDIO)

Pripişi s-a aflat în centrul atenţiei după ce a fost înregistrat cum îl ameninţa pe Sorin Greavu, patronul Romned Port Operator şi concesionar de plajă, că dacă nu va demola (?!) un container va „tăvăli" plaja pe care o are în grijă omul de afaceri. Mai pe înţelesul tuturor, Ionuţ Pripişi l-a ameninţat pe Greavu că va asmuţi Corpul de Control asupra sa. „Şeful Corpului de Control al Primăriei Constanţa, Ionuţ Pripişi, a avut o discuţie telefonică foarte sugestivă cu administratorul Romned, pe tema unui chioşc tip container, pe care acesta îl amplasase pe plaja închiriată. Respectivul chioşc nu necesită autorizaţie de construire, fiind mobil şi fiind amplasat pe nişte suporturi de lemn. Legea 50/1991, OUG 202/2002 şi OUG 19/2006 permit amplasarea unor astfel de chioşcuri de către cel care a închiriat o plajă. Ca să-şi arate muşchii, şeful Corpului de Control i-a transmis telefonic lui Sorin Greavu, administratorul Romned, următoarele: «Eu, personal, o să tăvălesc plaja aia a ta de nu o să ai aer. Eu, Ionuţ Pripişi, îţi dau şi KT-ul dacă vrei să mă dai în judecată. Eu legea o văd într-un fel, tu o vezi într-un fel... Eu sunt investit cu putere de a decide dacă lucrările efectuate sunt supuse sau nu Legii 50. Îl iei pentru că aşa spune autoritatea... Domnu' Greavu, eu contez pe colaborare. Şi ştiţi unde trebuie să daţi un telefon...", notau colegii de la Caţavencu în materialul pe care îl puteţi citi accesând link-ul http://www.catavencu.ro/... . Ba mai mult, academicienii au postat şi înregistrarea sugestivă a discuţiei între Greavu şi Pripişi. De ce scoatem în evidenţă acest aspect? Pentru că, după dezvăluirile din ultima perioadă, apărute în cotidianul ZIUA de Constanţa, referitoare la Ionuţ Pripişi, cel care îl menajează pe Costea Muşu, patronul firmei Imperial Grup, ne aşteptăm să existe consecinţe. Nu ne-ar mira ca Ionuţ Pripişi să se enerveze şi să „tăvălească" redacţia noastră aşa cum a spus că va face cu plaja lui Greavu. Şi dacă credeţi că abuzurile şefului corpului de control au încetat după apariţia articolului din Academia Caţavencu, vă înşelaţi. „După aceea a trimis corpul de control, au dat amenzi. Pripişi nu a mai avut curajul să mă sune. Însă, să vă dau un exemplu: aveam pe plajă o rulotă, de la o marcă de bere, care se transformă în beach-bar. Corpul de control al lui Pripişi mi-a dat amendă pentru că nu aveam autorizaţiei de construire de rulotă! Rulota a fost făcută într-o fabrică, era înmatriculată, nu puteam avea autorizaţie de construire. Este o aberaţie. Şi un abuz", a declarat omul de afaceri Sorin Greavu.

{mos_ri:Ionut Pripisi}

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Preotul Petrică Leașcu a intrat „în post și rugăciune la Curtea de Apel Constanța“! (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 549

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 620

​Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța angajează paznic. Detalii

15 Apr 2024 429

Muzeul de Artă Populară Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

15 Apr 2024 535

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 657

Vineri, ziua pronunțării Preotul Petrică Leașcu, personaj cheie în investigația Recorder.ro, „Corupție în numele Domnului“, intră „în post și rugăciune la Curtea de Apel Constanța“

15 Apr 2024 596

Ce sărbătoare este în Calendarul ortodox pe 15 aprilie 2024?

15 Apr 2024 1258

Mesajul Israelului la atac „Vom răspunde Iranului prin acţiune, nu prin cuvinte"

14 Apr 2024 408

Locuri de muncă Constanța Unitatea Militară 02311 Constanța angajează. Detalii

12 Apr 2024 739

Judecătorul Marius Cătălin Croitoru rămâne vicepreședinte al Tribunalului Constanța

11 Apr 2024 404

Vrei să lucrezi la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia? Mai multe posturi, scoase la concurs

11 Apr 2024 782

ANI Măsuri de prevenție și conștientizare în contextul alegerilor din luna iunie 2024

11 Apr 2024 409

Oficial al IPJ Constanța despre cazul scandalului de noaptea trecută (VIDEO)

11 Apr 2024 638

Angajări Constanța Primăria Comunei Agigea angajează. Detalii

10 Apr 2024 643

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială „Mircea Dragomirescu”, Medgidia, organizează concurs pentru ocuparea postului de muncitor

10 Apr 2024 431