Politic

Probleme pentru Iohannis?! USR PLUS anunţă că vor avea candidaţi comuni la toate alegerile viitoare

Alianţa 2020 USR PLUS va avea candidaţi comuni la toate alegerile viitoare, a anunţat preşedintele USR, Dan Barna, menţionând că pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale toate opţiunile sunt deschise. „Alianţa va avea candidaţi comuni la toate ciclurile electorale: şi la prezidenţiale, şi la locale, şi la naţionale. Vom decide în perioada următoare cum vom aborda fiecare din aceste etape”, a spus Barna, într-o conferinţă de presă.

Întrebat despre candidatul la prezidenţiale, Barna a spus: „Toate opţiunile sunt deschise. Nu avem un scenariu predefinit, analizăm 4 - 5 scenarii care pot deveni realitate”. El a mai informat că USR va avea un Congres în 13 iulie, în care se va modifica statul partidului. În toamnă, Congresul USR se va reuni pentru a alege preşedintele partidului.

„Vom avea un Congres pe 13 iulie, vom avea unul în toamnă pentru alegerea Biroului Naţional, pe 13 iulie vom face modificări de statut. Pe 13 iulie o să le propun modificarea statului în sensul alegerii preşedintelui USR de către toţi membrii, nu de delegaţi la Congres. În toamnă vom avea şi alegerea preşedintelui USR electronic, pe platformă, cum am ales şi candidaţii la europarlamentare”, a adăugat Barna.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Numărătoare paralelă. PNL şi Alianţa USR PLUS îşi dispută primul loc la nivelul judeţului Constanţa!

27 May 2019 5243

Vlad Gheorghe (Alianţa 2020 USR PLUS) - „UE este un partener de încredere pentru noi. A venit timpul să trimitem şi noi oameni de încredere la Bruxelles“

21 May 2019 875

Candidatul Alianţei 2020 USR-PLUS la europarlamentare Clotilde Armand se întâlneşte cu electoratul de la Constanţa şi Medgidia

17 May 2019 851