Proiectele PRO România pentru Constanța Mircea Titus Dobre - “Portul de Agrement „Diamant” va transforma municipiul Constanța într-un important oraș turistic”!

  • Unul dintre proiectele de suflet ale candidatului Pro România pentru funcția de primar al Constanței este Portul de Agrement „Diamant”
  • Mircea Titus Dobre l-a propus și l-a susținut, ca ministru al Turismului, din păcate, autoritățile locale nu s-au implicat, pentru a-l realiza
  • Echipa PRO România, vine cu un proiect integrat, gata de implementare, pentru sistematizarea tuturor zonelor municipiului Constanța
  • Unul dintre cele mai importante proiecte pe care le propune este resistematizarea rutieră a cartierului Faleză Nord
 

Unul dintre proiectele sale de suflet este Portul de Agrement „Diamant”. L-a propus și l-a susținut, ca ministru al Turismului.
“Din păcate, autoritățile locale nu s-au implicat, pentru a-l realiza, deși era aprobată finanțarea de la bugetul statului, prin Hotărârea de Guvern 558/2017” spune Mircea Titus Dobre, candidatul Pro România pentru primăria Constanța.
“Master Planul pentru turism, pe care l-am realizat, ca ministru, putea finanța acest proiect, printre multe altele. Dar nu vreau să las lucrurile așa, chiar dacă delăsarea altora a distrus speranțele multora dintre noi. Voi relua acest proiect și vreau să-l duc la bun sfârșit, de această dată de la Primăria municipiului Constanța. Noi, echipa PRO România, venim cu un proiect integrat, gata de implementare, pentru sistematizarea tuturor zonelor municipiului Constanța, iar unul dintre obiective este și Portul „Diamant”, în perfectă armonie cu alte lucrări de infrastructură care ar putea transforma orașul-port la Marea Neagră într-un oraș perfect pentru constănțeni, dar și o atracție pentru cei mai exigenți vizitatori din întreaga lume”, afirmă candidatul Pro România.

Proiect pentru resistematizarea rutieră în cartierul Faleza Nord

 
Candidatul Pro România spune că în programul său pentru Constanța sunt incluse și proiecte pentru cartierul Faleza Nord, care să rezolve problemele reale ale constănțenilor.
Unul dintre cele mai importante proiecte pe care le propune este resistematizarea rutieră a cartierului.
“În prezent, strada Unirii funcționează ca un drum de tranzit, mare parte dintre locuitorii cartierului sunt nevoiți să ocolească mai mulți kilometri, pentru a-și transporta copiii către sau de la școală, deși distanța dintre locuință și școală este, în multe cazuri, mai mică de 1 km. Este nevoie de resistematizarea aleilor carosabile și pietonale, pentru a satisface condițiile minime de circulație în interiorul cartierului, precum și amenajarea de locuri de parcare”, explică Mircea Titus Dobre.

Proiectele PRO  România Constanța urmăresc obiective clare:

- trotuarele vor fi destinate pietonilor, așa cum e firesc;
- mașinile se vor putea parca în locuri special amenajate, iar pentru a face posibil acest lucru, venim cu proiecte pentru parcări supraetajate (5 parcări subterane și o parcare supraterană),în total 2.200 de locuri de parcare.
- refacerea spațiilor verzi din apropierea blocurilor de locuințe – care au fost distruse abuziv, în ultima perioadă, fiind transformate în locuri de parcare improvizate;
- gunoiul trebuie colectat în ghene ecologice, (de tip îngropat), conform altui proiect al nostru, astfel încât zonele pentru pubelele de gunoi să nu mai fie insalubre, amplasate pe marginea falezei, să nu mai polueze plaja și promenada, să nu mai deranjeze vizual și olfactiv;
- promenada este a constănțenilor și a turiștilor, iar noi vrem să o redăm scopului inițial, printr-un alt proiect de reabilitare.

- portul de Agrement „Diamant” va transforma municipiul Constanța într-un important oraș turistic.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Undă verde de la Mediu Magazinul Metro din Constanța se va extinde

15 Mar 2024 867

Europarlamentarul Corina Creţu a anunțat că va demisiona din formațiunea PRO România

05 Mar 2024 723

Prefectul județului Constanța „Răzvan Filipescu, împreună cu alți membri ai Pro Romania, sunt, de azi, parte a familiei liberale“

10 Feb 2024 742

LIVE VIDEO+TEXT Este oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Feb 2024 1564

Negocieri intense Liderii Pro România Constanța discută în aceste zile despre un „transfer” la PNL

09 Feb 2024 933

Consilierul județean Răzvan Filipescu de la PRO România și-a depus raportul de activitate pentru 2023 (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 903

Pro România a decis să participe cu liste proprii la alegerile pentru Parlamentul European, cap de listă fiind Victor Ponta

14 Jan 2024 907

Fostul premier Victor Ponta, achitat definitiv în dosarul care a dus la demisia sa din fruntea PSD și, ulterior, din funcția de prim ministru

28 Dec 2023 873

Când începe Survivor România 2024?

27 Dec 2023 5877

Victor Ponta, reales președinte al Pro România

25 Nov 2023 958

Gioland Sport SRL, din Năvodari, specializată jocuri de noroc și pariuri, a intrat în faliment!

27 Sep 2023 985

Tudor Popescu, important dramaturg din Constanța cu studii în actorie

08 Sep 2023 1165

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Vasile Rizea, consilier județean PRO România (DOCUMENTE)

30 Jul 2023 1149

Declarație de avere Răzvan Filipescu are mai multe terenuri în Constanța și Predeal, cât și bijuterii și ceasuri de 55.000 de euro (DOCUMENTE)

16 Jul 2023 1932

Declarații de Avere Constanța Consilierul județean Leonard Drăgan, unic asociat și administrator în cadrul unei firme (DOCUMENTE)

09 Jul 2023 1902