PSD Constanţa trebuie să decidă dacă merge pe mâna lui Decebal Făgădău la alegerile locale


Organizaţiile PSD trebuie să prezinte până pe 1 februarie propunerile de candidaţi pentru primăriile reşedinţă de judeţ. “Toţi preşedinţii de organizaţii vor veni cu propunerile de primari, atât primari de comune, oraş, municipii, cât şi preşedinţi de consilii judeţene, până la 1 februarie. Intrăm într-o logică de campanie, ne pregătim de alegeri, iar organizarea congresului nu ţine cont de pregătirile pentru alegeri. Avem şi nişte sondaje de opinie pe care începem să le contractăm, să avem cifrele şi datele cât mai repede”, s-a decis în ultima şedinţă Comitetului Executiv al PSD.

Alte decizii luate în cadrul CEx-lui vizează calendarul organizării congresului PSD, urmând ca pe 10 ianuarie să aibă loc un Comitet Executiv lărgit cu preşedinţii de organizaţii cât şi cu primarii de mari municipii.


Vă reamintim că, pe 30 august a.c, cu prilejul Conferinţei Judeţene a PSD Constanţa, preşedintele Felix Stroe a anunţat candidaţii formaţiunii pentru alegerile locale din 2020 pentru Primăria Constanţa şi preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa.

Astfel, spunea Stroe, Decebal Făgădău va fi susţinut pentru un nou mandat de primar, iar Marius Horia Țuţuianu, pentru funcţia preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
Rămâne de văzut dacă Biroul Judeţean al PSD va menţine cele două propuneri şi în 2020.


Citeşte şi:

Felix Stroe a anunţat candidaţii PSD pentru Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.