PSD il inlocuieste pe Nicolae Butoi cu Marian Emil Mihalcea

"Rocada de catifea" la Cernavoda

Noul candidat este inginer sef la Centrala Nucleara Cernavoda, Unitatea 2 * Are o bogata experienta in conducerea proiectului de dezvoltare a centralei, dar si in administratia publica locala * Functia de presedinte al Organizatiei orasenesti Cernavoda va fi ocupata in continuare de Nicolae Butoi * In opinia candidatului social-democrat, primarii care s-au perindat pe la conducerea administratiei publice locale nu au avut capacitatea de a gandi practic si de a investi banii acolo unde trebuie * Sistemul de canalizare si alimentarea cu apa sunt principalele prioritati ale noului candidat

In perspectiva apropiatelor alegeri locale, PSD a adoptat o strategie serioasa, diferita de cea a altor formatiuni politice. Pentru a arunca in batalia electorala persoanele cele mai potrivite si cu cele mai mari sanse, PSD a facut in ultima clipa mai multe schimbari. Strategia electorala a Organizatiei judetene Constanta a PSD prevede, la fel ca in cazurile Primariei Generale a Capitalei si cea a municipiului Cluj-Napoca, modificari de ultim moment in ceea ce priveste anuntarea candidatului pentru functia de primar in anumite localitati. In acest sens, conducerea Organizatiei judetene Constanta a PSD a anuntat desemnarea lui Marian Emil Mihalcea pentru functia de primar al orasului Cernavoda, in locul lui Nicolae Butoi. Marian Emil Mihalcea este inginer sef la Centrala Nucleara Cernavoda, Unitatea 2, si are o bogata experienta in conducerea proiectului de dezvoltare a centralei, in Consiliul Judetean Constanta, unde a activat in perioada 1992-1996, si in Consiliul Local Cernavoda, unde din 2000 este consilier. Potrivit social-democratilor din Cernavoda, "oricat de surprinzator poate parea acest anunt, numirea lui Marian Emil Mihalcea se inscrie perfect in strategia electorala a PSD, asa cum s-a intamplat in cazul municipiului Bucuresti sau in cazul municipiului Cluj-Napoca. Actualul candidat este binecunoscut tuturor cernavodenilor, este un om cu o reputatie impecabila, un bun organizator si un cernavodean preocupat de problemele urbei sale. Experienta castigata de-a lungul anilor il recomanda ca pe omul cel mai potrivit pentru a conduce orasul Cernavoda, pentru a oferi cernavodenilor viata mai buna pe care o merita". Organizatia PSD Cernavoda doreste ca, prin anuntarea candidaturii lui Marian Emil Mihalcea, PSD sa transmita un semnal clar si neechivoc alegatorilor. Intr-un comunicat de presa social--democratii declara: "A sosit timpul ca Centrala Nuclearo-Electrica si oamenii care lucreaza acolo sa dea mai mult comunitatii in care isi desfasoara activitatea. Acest lucru este bine reflectat si in lista de candidati propusa pentru Consiliul Local. Timp de 14 ani, orasul Cernavoda a avut in frunte oameni apartinand actualei opozitii, iar rezultatele acestor ani sunt pe cat de triste, pe atat de evidente. Prin aceste numiri-surpriza PSD demonstreaza ca problemele orasului Cernavoda si viata locuitorilor sai sunt privite cu aceeasi consideratie ca in cazul municipiilor. Prin aceste numiri PSD doreste sa aseze in fruntea acestor orase oameni competenti, buni profesionisti, adevarati primari europeni, care sa ofere conditii de viata europene". Social-democratii din Cernavoda sunt convinsi ca electoratul va intelege si va aprecia motivatia care a stat in spatele acestei mutari. "Functia de presedinte al Organizatiei orasenesti Cernavoda va fi ocupata in continuare de Nicolae Butoi, un om puternic, de echipa, cu reale calitati organizatorice, dispus sa-si sacrifice timpul, energia si imaginea in folosul celorlalti", se mai arata in comunicat.

Candidatul PSD considera ca banii orasului au fost folositi defectuos

La randul sau, Marian Emil Mihalcea, candidatul PSD la functia de primar in orasul Cernavoda, considera ca a fost propulsat in campania pentru primarie pentru ca este din localitate si cunoaste toate problemele orasului, iar reputatia sa il recomanda pentru acest post. Cu toate ca abia a fost propus pentru functia de primar, Mihalcea este ancorat in problemele urbei, iar ploaia de saptamana trecuta i-a intarit convingerea ca localitatea se confrunta cu multe probleme. In opinia candidatului social-democrat, "primarii care s-au perindat pe la conducerea administratiei publice locale in ultimii ani nu au avut capacitatea de a gandi practic si de a investi banii acolo unde trebuie. O dovada in acest sens a fost si ploaia de saptamana trecuta. Atunci, cantitatile mari de apa s-au adunat in centrul orasului, inundand practic orasul. Sistemul de canalizare, vechi de peste 60 de ani, nu a mai facut fata si, din pacate, nu este pentru prima data cand ne confruntam cu asemenea probleme. A fost o alta dovada ca banii nu au fost folositi acolo unde trebuie cu adevarat, ci s-au preferat lucrari de imagine. De aceea eu sunt hotarat sa incep cu ceea ce trebuie cu adevarat, si ma refer aici la sistemul de canalizare si apa potabila. Abia apoi vom continua cu lucrarile de infrumusetare a localitatii", a conchis Marian Emil Mihalcea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 100

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 246

Rugby CSM Constanța Under-20 a urcat pe locul doi, după victoria cu LPS Suceava (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 367

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 377

Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanța Echipa de volei, medaliată la Campionatul Militar (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 393

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 567

Un nou meci eveniment CSM Constanța joacă împotriva MK All Stars, echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu

27 Mar 2024 455

Volei. Miercuri, 27 martie 2024 Intrare liberă la meciul CSM Constanța - Rapid București

27 Mar 2024 417

Ianis Hagi și Florin Tănase, marcatorii României în amicalul contra Columbiei. Tricolorii, de la 0-3 la 2-3! (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 892

Doliu în sportul din România. S-a stins din viață o mare sportivă

26 Mar 2024 1151

26 martie 2024, amical România - Columbia. La ce oră începe și ce televiziune îl transmite

26 Mar 2024 945

Rezultate CSM Constanța Rareș Ștefan, 14 goluri în victoria handbaliștilor juniori 1 cu LPS Vaslui (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 524

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1710

CSM Constanța volei Speranțele s-au calificat la turneul final al Campionatului Național (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 606

Volei Fetele de la CSM Constanța au învins cu 3-0 Știința Bacău și în al doilea meci (GALERIE FOTO)

24 Mar 2024 640