PSD va decide într-un BPJ dacă va face sau nu miting la Constanţa

Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa se va reuni în această săptămână pentru a decide şi în legătură cu oportunitatea organizării sau participării la mitingul intitulat „Ajunge“, care va avea loc atât în Bucureşti, cât şi în ţară, potrivit anunţului făcut de secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, duminică seară, la finalul unei reuniuni informale a conducerii partidului.
 
„În cadrul BPJ vom decide, deocamdată nu pot să mă pronunţ“, a declarat Ion Dumitrache, vicepreşedinte PSD Constanţa, delegat de BPJ să se ocupe de activitatea curentă organizatorică a partidului. Alte voci din PSD Constanţa susţin că pe plan local nu va exista niciun miting.
 
Vă reamintim că secretarul general al PSD a precizat, duminică: „S-a stabilit să facem un miting şi noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu e pentru susţinerea Guvernului, nu e pentru susţinerea lui Dragnea, a coaliţiei, a programului de guvernare, pentru că acestea au fost votate deja anul trecut de către români. Va fi un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, un miting împotriva celor care consideră că din funcţiile pe care le au, nealese, pot să încalce Constituţia şi legile ţării şi să-şi constituie un grup organizat prin care decid ei ce şi cum. Este un miting care arată adevărata majoritate din România, este un miting pe care românii l-au cerut - cu acest mesaj au venit preşedinţii din judeţe“, a spus Codrin Ştefănescu, la sediul central al PSD. Potrivit acestuia, toţi cei prezenţi la şedinţa de duminică - peste jumătate dintre preşedinţii de organizaţii din ţară - au fost de acord cu organizarea acestui miting, urmând ca luni să se decidă data exactă: „Acest miting va fi organizat în Bucureşti şi în toate oraşele ţării. Adică în Botoşani, Suceava, Brăila, Constanţa, Iaşi, toate vor avea loc în aceeaşi zi, la aceeaşi oră“, a mai spus Ştefănescu.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 430

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 425

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1640

Irinela Nicolae va candida din partea organizației PSD Constanța pe lista de europarlamentare

27 Mar 2024 969

Costin Răsăuțeanu deschide listele PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța

27 Mar 2024 827

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1069

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 2682

Când vor fi anunțați candidații PSD la Primăria și Consiliul Județean Constanța

26 Mar 2024 896

Decizia nu este definitivă Prefectul județului pierde procesul cu CLM Constanța. Este vizat proiectul „Stop depresia"!

25 Mar 2024 402

PSD Constanța, la momentul adevărului! Luni va fi anunțat tandemul pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

24 Mar 2024 1314

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

23 Mar 2024 870

95% dintre candidații PSD la alegerile locale, validați! Care este situația la Constanța

21 Mar 2024 1055

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 726

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

19 Mar 2024 422

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1267