Radu Mazare exclude colaborarea de conjunctura cu Partidul Democrat

# PSD neaga ca ar negocia cu Partidul Democrat

Liderii PSD au negat vehement, sambata, inainte de sedinta Comitetului Executiv National ca s-ar fi intalnit cu liderii PD pentru a negocia sustinerea unui guvern minoritar condus de Theodor Stolojan, aceste informatii fiind conform conducerii PSD, intoxicari.Cel mai vehement la adresa acestor informatii a fost vicepresedintele PSD Ioan Rus, liderul grupului de la Cluj. Acesta a negat ca s-ar fi intalnit cu liderii PD Vasile Blaga sau Emil Boc si a caracterizat aceste zvonuri drept "mizerii puse la cale de niste smecherasi de Dambovita".Liderul filialei Constanta, Radu Mazare, s-a aratat si el reticent in a negocia cu PD. Prezent in capitala la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, Mazare a amintit ca unii lideri locali au fost haituiti de Basescu si ca el, personal, nu ar fi de acord din aceasta cauza cu o alianta de conjunctura cu PD si Basescu.In ceea ce priveste informatiile conform carora odata suspendat presedintele Basescu, cu Nicolae Vacaroiu, presedinte interimar, PSD ar incerca sa intre intr-un guvern de tehnocrati sau de uniune nationala pana la organizarea de alegeri anticipate, liderii social-democrati nu au mai fost la fel de vehementi. Scenariul PSD la suspendarea presedintelui are ca miza asigurarea interimatului prezidential vreme de o luna de catre Nicolae Vacaroiu, care ar putea desemna PSD sa formeze un nou cabinet, dupa ce o motiune de cenzura ar fi adoptata rapid in Parlament, cu sprijinul PRM, PC si UDMR.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 183

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 341

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 653

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 567

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 532

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 750

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 552

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 658

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 712

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 522

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 580

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 777

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14187