Radu Mazare vrea "capul" lui Paloma

Delegatia Permanenta a PSD a ridicat sprijinul politic pentru inspectorul general scolar, Paloma Petrescu, si pentru seful Agentiei Regionale 2 Sud-Est SAPARD, Gheorghita Corbu * Ultimul de pe lista a fost avansat de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, in postul de director al SAPARD Romania

Presedintele PSD Constanta, Radu Mazare, a anuntat ieri oficial ca Delegatia Permanenta a partidului a ridicat sprijinul politic pentru inspectorul general scolar, Paloma Petrescu, deoarece, in opinia conducerii social-democrate, in calitate de inspector general, Petrescu nu a indeplinit programul de guvernare al PSD. Mazare a precizat ca-i reproseaza inspectorului lipsa de colaborare intre ISJ si autoritatile locale care intretin unitatile de invatamant. "Nu a venit sa vorbeasca cu mine de opt luni de zile", a afirmat Mazare. Alte surse din partid sustin ca schimbarea vine dupa ce Paloma Petrescu a luat parte la lansarea candidaturii principalului rival al primarului Constantei. Mazare nu a facut nici o precizare despre cel care o va succeda pe Petrescu la conducerea inspectoratului scolar, dar a apreciat ca este un om din sistem, pe care-l recomanda profesionalismul. Nu este pentru prima data cand la nivelul conducerii PSD local se discuta in termeni caraghiosi despre cei care urmeaza sa primeasca posturi cheie din care ar urma sa serveasca cu stoicism partidul. In aceeasi situatie s-a aflat, la un moment dat, si seful zonal al SAPARD, Gheorghita Corbu, caruia partidul i-a ridicat sprijinul politic. Mazare nu poate pricepe cum un om care nu a rezolvat problemele unui judet le va putea indeplini pe cele de la nivel national (n.r. - Gheorghita Corbu a fost avansat la rangul de director al Programului national SAPARD). Liderul PSD spune ca fostul sef al Agentiei Regionale 2 Sud-Est nu a cheltuit banii proveniti din fonduri europene in cadrul Programului SAPARD. Cu toate acestea, Corbu a fost apreciat de conducerea partidului si promovat. Paradoxul "Rodica Stanoiu - slab in functii bun pentru partid" are reversul la Constanta, in cazul "Corbu".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul premier Petre Roman pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990

25 Apr 2024 193

Infotrafic Restricții de trafic pe A2, spre Constanța!

25 Apr 2024 182

Firme Constanța Modificări importante în Vega Turism SA, controlată de Gabriel Comănescu

25 Apr 2024 237

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 7 și DN 7A

25 Apr 2024 159

IGPR InfotraficTrafic întrerupt pe DN 2A

25 Apr 2024 146

Mai multe transporturi agabaritice vor circula pe drumuri din țară! Unul va porni de la Agigea, județul Constanța

24 Apr 2024 410

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Georgianei Ivan, secretarul general al comunei Limanu (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 301

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA pune la bătaie peste 1,5 miliarde de lei pentru lucrările de electrificare și reabilitare a liniei de cale ferată Constanța – Mangalia (DOCUMENT)

24 Apr 2024 495

Elena Marinela Negulici, fost director economic al CNE Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă într-un dosar DNA Constanța!

24 Apr 2024 441

Polaris M Holding Un viitor mai verde, alături de Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța și Școala Generală "Gheorghe Titeica" nr. 30 (FOTO)

24 Apr 2024 358

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 264

Vești bune pentru pensionari! Pensiile ar putea fi livrate înainte de Paște

24 Apr 2024 444

Indemnizaţia de 4.950 lei pe lună Au fost numiți administratorii provizorii pentru Consiliul de Administraţie al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL

24 Apr 2024 384

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 396

Circulație restricționată pe Autostrada Soarelui, spre Constanța

24 Apr 2024 258