Remus Negoi de la USR critică lipsa de viziune a Consiliului Județean Constanța”Bate orice scenariu de film prost”! (galerie foto)

  • Sub domnia lui Nicușor Constantinescu, s-au prăduit terenuri, clădiri, vestigii istorice, bani
  • Fosta Bibliotecă Județeană din cartierul Coiciu, a trecut prin toate chinurile date de incompetența și interesele găunoase
  • Țuțuianu ar putea concura pentru Zmeura de Aur

Administrația județeană vrea să tranforme clădirea de pe strada Izvor nr. 23, unde în trecut a funcționat o filială a Bibliotecii Județene în birouri cu destinație arhivă. Consiliul Județean Constanța a achiziționat în ultima perioadă mai multe tipuri de servicii de pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea imobilului Clădire – Filiala 1 Constanța, situat în municipiul Constanța, strada Izvor nr. 23” faza DALI, PT+DDE, DTAC”.

Președintele USR Constanța, Remus Negoi spune că fosta Bibliotecă Județeană din cartierul Coiciu, de pe strada Izvor nr. 23, a trecut prin toate chinurile date de incompetența și interesele găunoase ale administrației județene din Constanța.
Negoi prezintă o succesiune a situației patrimoniale a acestei clădiri:

2015 - introducerea în filmul prost - Consiliul Județean Constanța a hotărât ca acea clădire să fie luată din administrarea Bibliotecii Județene I.N. Roman.
2016 - continuarea filmului prost - Consiliul Județean Constanța a hotărât ca acea clădire să fie demolată (conform unei expertize tehnice), cu împrejmuire și pază plătită.
2018 – intrăm în plină intrigă a filmului prost – un vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța se împotrivește demolării (pe motiv că, după analiza amănunțită a expertizei tehnice efectuate de firma angajată, nu e necesar să se demoleze clădirea). Consiliul Județean Constanța hotărăște să nu mai demoleze clădirea. Deja, ca spectator, îți pui întrebarea dacă nu-ți vei cere banii de bilet înapoi, de la casieria cinematografului de cartier.
2019 – continuă intriga filmului prost - Consiliul Județean Constanța igienizează (pe bune?!?) și conservă clădirea din strada Izvor nr. 23. Plătește paza, în continuare. Clădirea arată jalnic în continuare.

2020 - Consiliul Județean Constanța alocă 500.000 Euro pentru reabilitarea acestei clădiri, în 18 luni. Deci, filmul prost e în faza „to be continued”.
„Filmul acesta este doar un episod din lunga serie de filme foarte proaste regizate și produse de Consiliul Județean Constanța, patronat de PSD. Ele au o intrigă binecunoscută (interese personale, certuri personale, nu pe idei), o acțiune din care nu înțelegi mare lucru și un final la fel de tâmp ca tot filmul. Și actorașii ăștia (politicieni din Consiliul Județean) fac “filme” proaste pe banii și nervii constănțenilor.

De nenumărate ori am văzut cum, sub domnia lui Nicușor Constantinescu, s-au prăduit terenuri, clădiri, vestigii istorice, bani. Într-un cuvânt – dezastru. Real. Din păcate, era pesedistă a continuat cu Horia Țuțuianu. De data asta cu incompetența din dotare. Dacă în S.U.A. se acordă premiul Zmeura de Aur celor mai proaste filme, juriul de acolo nu a auzit de filmul (real) ce poate fi intitulat Strada Izvor 23 din Constanța. De departe ar lua toate premiile Zmeura de Aur – pentru cel mai slab scenariu, cea mai slabă regie, cei mai slabi actori”, conchide Remus Negoi.


Citește și:

Consiliul Județean, contract de verificare a lucrărilor la fostul sediu al bibliotecii din Coiciu, pe care îl transformă în arhivă

144 Engineering SRL din Constanța bifează un nou contract cu CJC pentru reabilitarea fostului sediu al Bibliotecii Județene din Coiciu

Arhiva Consiliului Județean va fi amenajată într-o clădire a fostei biblioteci (galerie foto + document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Clădirea are nevoie de amenajare. Consiliul Județean Constanța vrea să redeschidă sediul Bibliotecii din cartierul Coiciu

09 Dec 2021 1965

Consiliul Județean Constanța bagă din nou bani în conservarea fostului sediu al Bibliotecii din cartierul Coiciu

13 Apr 2021 1789

Peste 300.000 de euro costă proiectarea și asistența tehnică pentru fostul sediu al Bibliotecii din cartierul Coiciu. Cine sunt responsabilii de proiect?

26 May 2020 2345

Consiliul Județean, contract de verificare a lucrărilor la fostul sediu al bibliotecii din Coiciu, pe care îl transformă în arhivă

13 Nov 2019 1611

144 Engineering SRL din Constanţa bifează un nou contract cu CJC pentru reabilitarea fostului sediu al Bibliotecii Judeţene din Coiciu

23 Apr 2019 2173