Sali Negiat, propus subsecretar de stat

propuneri_udttmr_sali_negiat.jpgDemocrat-liberalii constănţeni şi reprezentanţii Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani din România (UDTTMR) au avut o primă întâlnire pentru negocierea funcţiilor care ar putea reveni reprezentanţilor etniei, în baza protocolului încheiat la nivel central.

La întâlnirea de săptămâna trecută au participat preşedintele PD-L Constanţa, Mircea Banias, preşedintele UDTTMR Constanţa, Varol Amet şi deputatul UDTTMR, Aledin Amet.

Preşedintele UDTTMR, Varol Amet, ne-a declarat că Uniunea l-a propus şi îl susţine în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Departamentului pentru Relaţii Interetnice pe Sali Negiat, fostul deputat al UDTTMR în legislatura 2000 - 2004. De asemenea, UDTTMR a solicitat şi un post de inspector adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. Propunerea UDTTMR pentru această funcţie este Nejdet Gevat-Ismet. De asemenea, preşedintele UDTTMR, Varol Amet a precizat că se vor mai face propuneri şi pentru instituţii din Sănătate şi Cultură.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ruzie Bosnag

07 Sep, 2010 11:46

Este o mare bucurie pentru etnia noastra sa avem un reprezentant ca Dl Sali Nejat Era si mai mare bucuria daca cei care sint in conducerea UDTTMR ar aduce investitor strain,ar ajuta etnia nevoiasi macar cit jumatatea Dl Sali Nejat iar inspectoratul scolar cu Nejdet Gevat se va transforma in birou de taxat ciubucuri Toata tara are nevoie de oameni tiner,curati, inteligenti are etnia capacitati destule nicidecum nepotismele nu trebuie sa domine, ne ajunge ca avem o belea in fruntea org de femei de 17 ani cred ca are 80 de ani Nimen nu intreaba pe aceasta pierduta de citi ani maninca banii UDTTMR cu pres, org de femei Medgidia si-au aranjat toate rudele,nepoatele,.......numai are loc de ei nimen Sin prea multe de spus cu cite falci maninca batrina aceasta care a fost gonita de insp scolar pe vremea cind era ea educatoare .Vedeti lipsuri multe Felicitari Dl Nejat tot inainte L-am sprijinit noi si pe Agiacai ....oare a invatat tatareste a doua zi nici doi bani n-a dat pe etnie scopul lui este Festivalul din sep[tembrie noi nu dormim dar cuvintul Sint o NOGAY hanimi sa nu uite nimen salutari familiei si felicitari Fetei mari in cladirea noi familii,,ALLah mutluluklarin versi ,,RUZIE HANIM

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 494

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1841

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1191

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1537

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1337

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 948

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 752

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1122

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 729

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1004

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 883

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1278

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 764

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1257