Scandal în PNL. Ce poziție are președintele Bogdan Huțucă "Acest proces trebuie desfășurat în forurile interne ale partidului"!

 
  • Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, ieri că este nevoie de o schimbare la vârful partidului iar președintele Orban "și-a atins limitele"
  • S-au formulat acuzații destul de dure, cu privire la perioada guvernării Orban când deciziile au fost luate discreţionar
  • Sighiartău pledează pentru organizarea unui Congres ordinar al PNL, la vară
  • Lderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă spune că poziționările publice pe acest subiect, sunt  nestatutare

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, ieri că este nevoie de o schimbare la vârful partidului, susţinând că, în ultimul an, lucrurile nu au funcţionat, iar preşedintele Ludovic Orban "şi-a atins limitele".
El a mai afirmat că în partid există "o grupare reformistă", care doreşte "o schimbare de abordare şi o întinerire a PNL", care în următoarele săptămâni va face o propunere de candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL.
S-au formulat acuzații destul de dure, cu privire la perioada guvernării Orban când deciziile au fost luate discreţionar, când au fost promovaţi oameni pe bază de loialitate şi nu de competenţe, când au fost numiţi secretari de stat, şefi de agenţii oameni care nu aveau nicio legătură cu profesia pentru care au fost numiţi, iar, mai mult decât atât, toate aceste numiri nu au fost trecute prin filtrul comisiilor de specialitate ale PNL sau prin Biroul Permanent Naţional.
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău pledează pentru organizarea unui Congres ordinar al PNL, "faţă în faţă", în lunile iunie, iulie.
Întrebat despre situația din partid, liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a precizat următoarele: "Urmează un proces de alegeri interne. Va fi o perioadă de dezbateri și confruntări. Eu consider că tot acest proces trebuie desfășurat în forurile interne ale PNL. Poziționările publice pe acest subiect, din perspectiva mea, sunt nestatutare".
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Senatorul AUR Evdochia Dusia Aelenei nu este de acord cu închiderea magazinelor alimentare din stațiunea Mamaia!

05 Mar 2021 729

Senatorul USR Remus Negoi cere oprirea defrişării Pădurii Comorova din judeţul Constanţa

05 Mar 2021 685

Încetare de mandate pentru prefect și subprefecții de Constanța. Silviu Coșa a fost reconfirmat, subprefecții au fost înlocuiți

03 Mar 2021 2538

Ce proiecte care vizează județul Constanța vor fi finanțate prin bugetul Ministerului Transporturilor

02 Mar 2021 1993

Președintele Comisiei de Buget, deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă „Niciun venit nu scade. Nicio alocare. Avem creșteri pe linie”!

01 Mar 2021 2452

#Dobrogea Digitală Protestul Episcopiei Tomisului la Concordatul României cu Vaticanul din 1927

01 Mar 2021 1195

Facem parc sau o nouă vendetă politică? USR PLUS vrea exproprierea de utilitate publică a terenului din zona Lupoaică din Constanța?

01 Mar 2021 3081

Alegeri în PSD Constanța la nivelul tuturor organizațiilor din municipiu

27 Feb 2021 2899

Ministerul Afacerilor Externe Aniversarea a 100 de ani de relații diplomatice între România și Republica Letonia

26 Feb 2021 422

Urmași ai persecutaților politic din Constanța, cu dosare admise pentru despăgubiri. Ce spune directorul AJPIS Constanța

26 Feb 2021 1025

MAE. Consultările politice ale secretarului de stat Cornel Feruță cu Stanislav Raščan

25 Feb 2021 210

Deputatul AUR Constanța Viorel Focșa a interpelat mai mulți miniștri din cabinetul Cîțu. Este vizat și ministrul Justiției, Stelian Ion

25 Feb 2021 1916

Deputatul PSD de Constanța Cristina Dumitrache susține legalizarea canabisului medicinal

25 Feb 2021 1917

Comunicat de presă privind participarea AEP la webinarul cu tema Dimensiunea de gen a dezinformării în alegeri, politică și mediul informațional digital, organizat de IFES

24 Feb 2021 269

Val de procese privind persecuțiile politice, la Tribunalul Constanța. Despre ce este vorba

20 Feb 2021 1767