Senatorul constănțean Felix Stroe, nemulțumit de modul în care este coordonată campania de vaccinare

  • Senatorul PSD de Constanța, Felix Stroe susține că “prost coordonată, campania de vaccinare anti-Covid se dovedește până acum un fiasco”
  • În opinia parlamentarului, actuala putere politică s-a dovedit încă o dată incapabilă să gestioneze pandemia

Senatorul PSD de Constanța, Felix Stroe susține că “prost coordonată, campania de vaccinare anti-Covid se dovedește până acum un fiasco”.
În opinia parlamentarului, actuala putere politică s-a dovedit încă o dată incapabilă să gestioneze pandemia : “Scandalul de la spitalul din Găești, unde managerului unității sanitare i s-a reproșat că a administrat populației zeci de doze, în loc să le arunce prin nefolosire, este emblematic. Profesorii, piloții de avion și alte categorii esențiale sunt trecuți la "și alții", în vreme ce nu se știe exact cine va intra în etapa a doua de vaccinare. Și când se va termina prima etapă?!

Nici școlile nu se știe când se vor putea deschide, de vreme ce coordonatorul campaniei, col. Gheorghiță afirmă că "n-are legătură cu vaccinarea personalului didactic"!?
Pentru #GuvernulCDR 2.0 nu oamenii sunt prioritatea, ci "strategia" și "procedurile". Mai importantă e desigur împărțirea posturilor de prefecți și subprefecți, secretari de stat, șefi în TVR și ANRE”, a mai adăugat social-democratul.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.