Serghie+SIA+Lazia=Mamaia Luxury Construction

cap_2.jpgFirma Mamaia Luxury Construction şi-a schimbat sediul social. Afacerea în care sunt implicaţi Cristian Serghie, Sisteme Internaţionale de Afaceri şi Argos SA are, mai nou, sediul pe strada Intrarea Petrolului nr. 2. Mutarea de pe strada Salcâmilor nr. 4A este consfinţită de Monitorul Oficial nr. 1804 din 27 aprilie a.c.

Sub denumirea Mamaia Luxury Construction s-au adunat nişte „vedete" ale universului afaceristic local. Spre exemplu, „italianul" Cristian Serghie (n.r. bărbatul are cetăţenie italiană) este implicat în nu mai puţin de 14 societăţi comerciale: Mamaia Luxury Construction, Tomrad Communications, Satu&Fase, Quadrifoglio, Invest Consult Service, Act Consulting Services 2004, RDC International Consulting, Quality House, Firflylogistic SRL, Luxury House Construction, Dominic Mar, Amber Consulting, Est Capital D.V. şi M&D Farers Invest SRL. În cea din urmă firmă, Serghie este partener de afaceri cu Sorin-Gabriel Strutinsky. În urmă cu mai mulţi ani, Cristian Serghie, prin firma sa, Dominic Mar, a preluat de la Holland Development Grup nu mai puţin de trei mii de metri pătraţi de teren în staţiunea Mamaia, pe care intenţiona să ridice trei vile turistice cu câte patru etaje fiecare. Cei peste 3.000 mp au fost cumpăraţi de la SC Holland Development Group SA, firmă administrată de un alt „pion" tare: Sorina Gina Hortolomei Moscu. Sisteme Internaţionale de Afaceri este firma administrată de Gheorghe Valentin Ionescu, „actor" în dosarul retrocedărilor printr-o altă afacere pe care o păstoreşte, Habitat şi Ambient. SIA este şi concesionara Portului Turistic Tomis. În afară de Mamaia Luxury Construction, Sisteme Internaţionale de Afaceri mai deţine părţi sociale în SC Autorenco SA, Gravel Cons, Mediarom Communications Group, Agexcom International Ltd, Arora Construct Invest şi Est Capital D.V. În ceea ce priveşte Argos SA, afacerea familiei Lazia, este de notorietate faptul că se află pe lista constructorilor de locuinţe ieftine pentru tineri. Argos, afacere condusă de Dorin Lazia, mai este implicată în firme cum ar fi Argo&Construcţii Portuare SRL, Dobroport, Grup Media Sud, Argos Industrial şi Argos Naval.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Elena

28 Apr, 2010 21:19

De fapt "sarcofagul" care se afla in portul Tomis (scheletul unei cladiri-hotel, neterminata de cativa ani) are vreo legatura cu ceea ce sa scris in articolul de mai sus ??? !!!

Articole asemanatoare

Mamaia Luxury Construction SRL, în faliment! Cine controlează firma și ce pași s-au făcut în instanță

16 Sep 2022 2091

Bunurile societății Mamaia Luxury Construction, scoase la mezat

19 Mar 2019 2568

Cu acordul firmei Sisteme Internaţionale de Afaceri şi al lui Cristian Serghie O firmă din Tulcea va evalua bunurile Mamaia Luxury Construction SRL

05 Feb 2016 3941

Ce sume au de recuperat Sisteme Internaţionale de Afaceri SA şi Cristian Serghie, în tabelul preliminar al creanţelor Mamaia Luxury Construction SRL (document)

19 Nov 2015 3279

Firma apare în dosarul lui Strutinsky A fost dispusă intrarea în faliment a debitoarei Mamaia Luxury Construction SRL

03 Nov 2015 2054

Sisteme Internaţionale de Afaceri SA şi Cristian Serghie îşi vor creanţele Mamaia Luxury Construction SRL îşi vinde tractorul Lamborghini

06 Oct 2015 2637

Probleme financiare? Argos SA vinde active!

15 Jan 2015 3265

Lucian și Mihai Lazia au renunțat la o afacere cu asociata lui Sorin Strutinsky

26 Sep 2014 4254