Simona Halep, nominalizată la Gala Premiilor TNL

 

Tineretul Naţional Liberal (TNL) organizează, pe data de 16 februarie, cea de-a X-a ediţie a Galei Premiilor TNL. Evenimentul va avea loc la Teatrul de Operetă şi Musical „Ion Dacian“ din Bucureşti şi va reuni tineri liberali din toate organizaţiile din ţară. Dacă până acum în cadrul acestei gale se acordau premii pentru cele mai bune organizaţii de tineret ale PNL din ţară, în contextul celei de-a X-a ediţii a evenimentului, nu se va mai întâmpla acest lucru. Asta pentru că vorbim despre anul fuziunii dintre vechiul PDL şi PNL, iar desemnarea celor mai bune organizaţii de tineret din ţară ar fi ceva mai greu de realizat la momentul actual.

Cu toate acestea, tinerii liberali pregătesc, şi pentru a X-a ediţie a Galei Premiilor TNL, câteva surprize. La acţiunea din 16 februarie, va fi prezentă şi o delegaţie a TNL Constanţa. De menţionat este că pentru tinerii liberali constănţeni evenimentul are o semnificaţie aparte, fiindcă au o nominalizare pentru categoria „Cel mai bun sportiv al anului 2014“. Este vorba despre tânăra tenismenă Simona Halep, originară din Constanţa, pe care liberalii tomitani s-au gândit să o propună pentru această distincţie.

Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, figurând pe locul trei în clasamentul WTA şi după încheierea Australian Open. Anul trecut, Halep a fost desemnată cea mai populară judecătoare de tenis, devansându-le în ierarhia anunţată de wtatennis.com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, şi pe rusoaica Maria Şarapova, locul 2 WTA.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.