Sorin Oprescu “ Sunt oameni care stiu exact cati bani face Mircea Geoana”

sorin_oprescu_1.jpgAflat in turneul electoral la Satu Mare, Sorin Oprescu a subliniat intr-o conferinta de presa cat este de important in ziua de astazi, ca primul om in stat sa fie unul fara carnet de partid: "Eu pledez pentru ideea foarte clara ca presedintele nu trebuie sa faca parte din niciun partid. Indiferent ce s-ar spune, niciunul dintre presedintii Romaniei nu a putut sa renunte sufleteste la propriul sau partid. Cand propriul lui partid s-a aflat la guvernare, niciunul dintre ei nu a putut sa fie echidistant(....)Romanii pot sa si gandeasca, romanii au si ratiunea lor, romanii au fost si umili dar niciodata nu au fost lasi! Si daca eu i-am chemat la o Revolutie - poate parea prea mult acest cuvant - insa este vorba de o Revolutie prin vot."

Sorin Oprescu a explicat inca odata ca nu este impotriva desfiintarii partidelor, ci doar a gastilor de interese din interiorul acestora: "Poate dau unii din PSD si PD-L sa mai pupe condurii, sa mai ia si ei un banut, dar restul sunt oameni cu mintile in cap pentru ca se uita si stiu ce inseamna gasca. Eu vreau sa le sparg gasca astora. Pentru ca stiu si ii cunosc si sunt transpartinice legaturile. Ei se afla vesnic intr-o gasca, ei vor sa hotarasca cine sa conduca Romania, Parlamentul. Suparator nu ar fi fost daca se opreau in coltul strazii, dar ei au intrat si pe strada acum."

Sorin Oprescu a precizat ca marele sau avantaj este acela ca are un electorat nestructurat din punct de vedere politic, astfel incat are un bazin mare de voturi, intrucat el poate coagula atat voturile nehotaratilor, dar si ale membrilor de partid dezamagiti de poltica interna a propriului lor partid:" Electoratul meu este nestructurat din punct de vedere politic. Pe de o parte sunt oamenii alaturi de care am stat in partid atatia ani de zile, sunt oamenii care il vad pe Geoana, il cunosc foarte bine si stiu foarte bine cati bani face. Pe de alta parte sunt oameni care sunt din celelalte partide pentru ca eu coagulez de la fiecare. Si atunci sunt cei de la PNL de la PD-L din alte zone si o zona foarte mare de la nehotarati.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

surmelis argentina pusa

10 Nov, 2009 22:35

MIRCEA GEOANA valoreaza cat un prim ministru PSD-ist.Omul potrivit la locul potrivit ,iar LIBERALII EXCESIVI afara din VIATA POLITICA . PNL-ul nu merita sa fie nici in opozitie.

Dinu

10 Nov, 2009 16:47

Geoaana sa redreseze economia? Imi vine sa rad, dar parca ma si doare ce citesc. Cum pot fi unii atat de naivi, dorindu-si presedinti ca Basescu sau Geoana.. asta nu pot sa inteleg. Ce sa facem cu acesti invechiti facuti din aceasi material cu Ion Iliescu, distrugatorul tarii romanesti? Oprescu aduce noutatea, Oprescu aduce reforma. Tara vrea un presedinte independent!

ionascu alina

10 Nov, 2009 15:32

oare se gaseste cineva care are bani multi sa ma ajute si pe mine cit de cit ,am mare nevoie de ajutor,nu ma ajuta nimeni si sunt disperata dupa ajutor va rog am 2 fetite micute si stau cu chirie deocamdata nu stiu cit timp o sa mai stam ca nu mai avem sa platim chiria si avem mare nevoie de ajutor va implor cine poate si are sa ne ajute va implor in numele lui dumnezeu ,ajutati-ne,am facut un cant in banca unde am putea sa stingem macar de chirie dar pina acu nu ne bagat nimeni in seama va rog vin sarbatorile si mie frica ca ramin pe-a afara cu fetele. banca carpatica lei-ro72 carp 0041 0039 6707 ro01 eur-ro29 carp 0041 0039 6707 eu01 va implor ajutor

sandu

10 Nov, 2009 14:17

nu o sa iasa geoana presedinte in veci! daca a reusit la cta mazare, cu greu, sa iasa iar primar, la prezinetiale o sa fie putin mai greu pt psd, sa nu zic imposibil.mai oameni, ajunge cu hartuierea cetatenilor!ajunge cu vinzarea tarii!nu stie oprescu politica, zic unii, dar astia care fac politica de 20 de ani nu stiu decat sa fure! asta inseamna politica?! psd protejeaza batranii fara de care nu ar fi existat pe plan politic!da, asta este masa de sustinatori ai psd, pensionarii! tinerii sunt prea putini impresionati de capacitatile politice ai reprezentantilor psd, sau oricare alti politicieni. a venit timpul schimbarii!toata lumea stie asta! si psd, si pnl, si pdl, si oricare alti reprezentanti ai politichiei nationale.nimeni din cei prezenti acum la putere nu isi doresc binele pt tara si cetateni! au demonstrat-o singuri!fiecare e cu interesul personal, deloc pt cel national. ajunge! "doctorasul" trebuie sa faca niste amputari din corpul tarii mancat de necroza politicienilor corupti si incompetenti pt ca in viitor sa avem alte perspective ale acestuia [ale viitorului ;) ]. hai romania!

Bisturiu

10 Nov, 2009 12:19

Ce sa spuna si doctorasul...Iar le stie el pe toate...si sa se pregateasca...tocmai pe Geoana o sa-l aiba presedinte...

mirel

10 Nov, 2009 11:45

oprescu pare sa fie singura optiune viabila pt alegerile de anu asta...este singurul om impotriva caruia contracandidatii nu au ce sa comenteze sau sa il atace cu scandaluri politice sau de orice alta natura. franchetea sa este cel mai mare avantaj pe care il are. voi vota cu incredere sorin oprescu, presedintele Romaniei! HAI ROMANIA!

cornel

10 Nov, 2009 11:08

s-a gasit cine sa vorbeasca de geoana!!doctorul politic!!oprescu nu e in stare sa opereze si vorbeste de niste oameni care au in spate niste realizari si niste ani in politica!!ar face bine sa isi tina gura si sa isi vada de treaba lui ca nici el nu o duce prea rau din cate se vede!!geoana este singurul dintre candidati care poate sa il invinga pe basescu si sa redreseze economia tarii!

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 296

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1834

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1188

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1495

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1197

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 672

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 945

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 750

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1121

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 721

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1001

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 880

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1274

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 760

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1256