Stavrositu - „Dacă s-a degrevat de Transporturi, ar trebui să mai încercăm o discuţie cu Anca Boagiu"

02_boagiu_Boagiu.jpgPreşedintele PDL Constanţa, Maria Stavrositu, rămâne unul dintre admiratorii fostului ministru al Transporturilor, Anca Boagiu. „Mi-ar fi plăcut ca doamna Boagiu să fi acceptat să vină şi să candideze la Constanţa. Au fost câteva discuţii în acest sens, însă, din câte îmi amintesc, argumentele dumneaei atunci când a refuzat nu au fost legate de activitatea la Ministerul Transporturilor", spune Stavrositu. La începutul acestui an, şi presa centrală a titrat că ex-ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, este împinsă de către conducerea centrală a PDL să-şi asume o candidatură împotriva lui Radu Mazăre pentru Primăria oraşului Constanţa, însă deocamdată aceasta ezită. „PDL vrea să arunce în luptă un nume cu notorietate, cu şanse reale de câştig. Boagiu ar putea candida în tandem cu Claudiu Palaz, actualul prefect al judeţului şi posibil candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean" anunţa România TV. De altfel, şi în cadrul unui interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanţa, întrebată fiind dacă ia în calcul o candidatură în oraşul natal, Anca Boagiu a răspuns: „Nu am fugit niciodată de responsabilităţi, dar acum mă gândesc numai la cum să aducem şi mai mulţi bani europeni în economia românească. Iubesc Constanţa şi constănţenii. Aici e casa mea, chiar dacă, de peste 17 ani, m-au «adoptat» Bucureştiul şi bucureştenii, la care ţin în egală măsură. La Constanţa nu aş vrea să dezamăgesc, pentru că nu ştiu să dansez samba, nu îmbrac uniforme naziste, nu monopolizez zona de business în favoarea prietenilor mei, mai mult, nu blochez programele de dezvoltare pentru judeţ, aşa cum a încercat domnul Mazăre să facă".

Şi totuşi, chiar şi aşa, deputatul Maria Stavrositu crede că merită măcar reîntrebată Anca Boagiu dacă şi-a schimbat poziţia vizavi de o candidatură la Constanţa. Până atunci, oficial, pedeliştii constănţeni îl antrenează pentru Primărie pe liderul organizaţiei judeţene, Christian Gigi Chiru şi, departe de partid, se antrenează şi consilierul judeţean, Mihai Petre.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a jucat barajul pentru Euro 2024 Ucraina a completat grupa României

29 Mar 2024 294

Natație Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, multe clasări pe podium la Campionatul Regional (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 552

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1079

Primăria Năvodari repară locul de joacă din Parcul Ion Dobre. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

26 Mar 2024 510

ISJ Constanța a inaugurat două terenuri de sport pentru elevii constănțeni (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 643

Aleșii locali vor aproba procedurile de închiriere a terenului de sport al Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” și a unei săli de clasă a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 466

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța vrea să obțină în instanță suspendarea hotărârii Consiliului Local Constanța prin care a fost revocat dreptul de folosință gratuită a sediului (DOCUMENT)

23 Mar 2024 1646

Clubul Sportiv Dinamo București va avea o arenă multifuncțională modernă! Câte locuri va avea arena

21 Mar 2024 470

Încălțăminte sport contrafăcută, descoperită în Portul Constanţa

21 Mar 2024 359

Prima întâlnire transnațională în cadrul proiectului Protecting Children in Sport Developing Safe and Inclusive Sport Organizations la Universitatea Ovidius Constanța

20 Mar 2024 449

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

20 Mar 2024 512

SC Agrement Sport Club SRL solicită de la Agenția de protecție a mediului obținerea autorizației de mediu, amplasat în Mamaia Sat

20 Mar 2024 306

Tulceanul Sorin Andrici stabilește un nou record pentru România în competiția din Spania

19 Mar 2024 459

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 650

Județul Tulcea Sportivii de performanță, susținuți financiar mai degrabă de familii

13 Mar 2024 500