Politic

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Constanței “Oamenii își doresc schimbarea. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită” (galerie foto)

  • Deputatul Stelian Ion și-a reluat vizitele în cartierele din oraș. Acesta este candidatul USR la primăria Constanța

  • Împreună cu echipa sa, formată din reprezentanții Alianței USR-PLUS, Ion s-a întâlnit cu locuitorii cartierului Poarta 6 din municipiu și cu cei din zona Far

  • La finalul întâlnirilor, candidatul USR a trecut în revistă problemele pe care oamenii i le-au semnalat

 
Deputatul Stelian Ion și-a reluat vizitele în cartierele din oraș. Acesta este candidatul USR la primăria Constanța.
Împreună cu echipa sa, formată din reprezentanții Alianței USR-PLUS, Ion s-a întâlnit în weekend cu locuitorii cartierului Poarta 6 din municipiu și cu cei din zona Far.
“Am vorbit cu foarte mulți cetățeni, am schimbat idei pentru cartier și pentru orașul nostru, și zâmbete pe sub mască. De asemenea, de mult nu am mai primit atâtea încurajări, chiar și de la 2m distanță. Se vede dorința oamenilor de schimba ceva, speranța că în sfârșit avem o perspectivă bună, și energia de a munci pentru a o concretiza! Vom reveni în Poarta 6”, a spus Stelian Ion.
După cartierul Poarta 6, sâmbătă seară acesta a ajuns și în Piața Farului, împreună cu colegii săi.
La finalul întâlnirilor, candidatul USR a trecut în revistă problemele pe care oamenii i le-au semnalat:
- lipsa curățeniei;
- spațiile, zonele verzi și trotuarele dintre blocuri sunt deteriorate;
- este mare nevoie de o pasarelă care să permită legătură cu cartierul KM 4-5 peste calea ferată;
- locurile de joacă, terenurile de sport și parcurile trebuie regândite și reamenajate;
- lipsa locurilor de parcare.
“O mare problemă întâlnită în zona Far este cea a canalizării din cauza căreia, în timpul ploilor abundente, sunt inundate bulevardul și apartamentele de la parterul unor blocuri. Sunt ani de când locuitorii afectați cer administrației Făgădău să găsească o soluție. Fără rezultat însă. Din păcate, ignorarea adevăratelor probleme ale constănțenilor este stilul de lucru al administrației PSD și al actualului primar. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită. Vom fi în mijlocul oamenilor, alături de ei. Oamenii își doresc schimbarea la Constanța”, a concluzionat Stelian Ion.
 

Citește și:

Stelian Ion (USR) - „Cartierul Km 4-5 are nevoie de o piaţă amenajată modern. Este absolut necesar şi un parc veritabil!”

Deputatul Stelian Ion a continuat seria întâlnirilor cu constănţenii. Ce probleme i-au semnalat locuitorii din cartierul Tomis 3? (galerie foto)

Deputatul Stelian Ion, discuţii cu locuitorii dintr-o zonă-simbol a oraşului Constanţa - artera pietonală Ștefan cel Mare

Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanţa


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Stelian Ion (Alianța USR-PLUS)- ”Scrutinul din septembrie, șansă istorică de a scăpa municipiul și județul Constanța de PSD”

12 Aug 2020 712

Cât au vorbit în Parlament deputații constănțeni în mandatul 2016-2020?

10 Aug 2020 2156

Stelian Ion (USR) “Când vorbesc despre 10 august sunt subiectiv pentru că simt și acum arsura și usturimea gazelor lacrimogene pe față”!

10 Aug 2020 1274

#alegerilocale2020 USR Constanța a început campania de strângere a semnăturilor necesare validării candidaților USR la alegerile locale

10 Aug 2020 767

Stradă cu stradă, schimbăm Constanța Stelian Ion, candidat USR-PLUS

03 Aug 2020 2130

Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion cere criterii de performanță clare pentru cluburile sportive private și un nou regulament privind locurile de parcare din municipiul Constanța

30 Jul 2020 1934

LIVE TEXT. Candidatul USR - Plus Stelian Ion, precizări pe tema ședinței de Consiliu Local Municipal

29 Jul 2020 1853

“Stradă cu stradă, schimbăm Constanța” Incursiune în cartierul Faleză Nord a candidatului Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion

28 Jul 2020 2090

Candidatul Alianței USR- PLUS, Stelian Ion spune că renașterea Parcului Tăbăcărie, care suferă sub administrația Făgădău este una dintre prioritățile sale!

25 Jul 2020 2285

Candidații dreptei, de la Constanța, au propria versiune despre cum ar trebui folosiți banii negociați la Bruxelles de președintele Klaus Iohannis

24 Jul 2020 1759

Stradă cu stradă, schimbăm România! Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion - „Locuitorii din cartierul Veterani din municipiu vor să se rupă de Constanța și să se lipească de Lazu sau Cumpăna”

22 Jul 2020 2102

LIVE VIDEO Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, despre problemele locuitorilor din cartierul Veterani (galerie foto)

21 Jul 2020 2091

Candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion, mesaj dur pentru liberali „În 2020, candidatura lui Chițac este un risc inacceptabil!”

20 Jul 2020 2190

Bogdan Huțucă (PNL), invitație către liderii USR Constanța. „Este timpul să punem Constanța în primul rând”

19 Jul 2020 1924

Stelian Ion (USR) dezminte vehement că ar fi avut o întâlnire cu viceprimarul Constanței (PSD)

19 Jul 2020 2101