Politic

Stelian Ion (USR) „Carmen Dan trebuia de mult să plece”!

Mai bine zis, Carmen Dan n-ar fi trebuit să ajungă niciodată într-o astfel de poziţie-cheie în stat, este de părere deputatul USR de Constanţa, Stelian Ion.
„ A fost permanent părtaşă la nelegiuirile lui Dragnea, iar în mandatul ei, Jandarmeria a devenit gardă pretoriană a aceluiaşi infractor. Nu doar că n-a plecat din funcţie după abuzurile din 10 august ale jandarmilor, din Piaţa Victoriei, dar a fost printre cei care au pus beţe în roate cercetării evenimentelor de atunci. Infatuată, cu o instrucție precară și habarnistă în chestiunile internelor şi administraţiei, doamna Nume-și-pronume, zisă și Am-decât-informațiile, zisă și Supprefect (vezi foto), este pesedistul tipic, aşa cum îl descrie colegul ei Bădălău: „Ceea ce suntem noi astăzi, partidul ăsta ne-a făcut pe fiecare dintre noi". 
Nu poţi să transferi monopolul exercitării violenţei de la stat la un individ şi să nu plătești pentru asta. Norocul nostru și al ei au fost circumstanțele istorice și geografice care au împiedicat-o să-și manifeste plenar ticăloșia. 
Mai devreme sau mai târziu, Carmen Dan va da socoteală în fața legii pentru cum a înțeles să-și exercite mandatul”, apreciază parlamentarul constănţean.
Carmen Dan a demisionat înaintea Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat (PSD), care s-a reunit la Palatul Parlamentului.
Propunerea premierul Viorica Dăncilă, în şedinţa CExN pentru preluarea portofoliului de la Interne este senatorul PSD de Constanţa, Nicolae Moga.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Recuperarea prejudiciilor Stelian Ion “Am depus împreună cu colegii din USR un proiect de lege prin care averea dobândită prin furt să fie confiscată”

25 May 2020 1725

Au reînceput tăierile în Pădurea Comorova. Miniștrii Mediului și Economiei, interpelați pe acest subiect de deputatul USR, Stelian Ion (document)

15 May 2020 2832

Proiectul USR “DNA-ul pădurilor”, votat în Camera Deputaților. Stelian Ion “Sănătatea mediului este o temă cu adevărat majoră pentru societate”!

14 May 2020 2542

Noi proiecte USR pentru desființarea Secției speciale pentru anchetarea magistraților și modificarea legilor Justiției

09 May 2020 3264

Stelian Ion(USR) “PSD caută să-şi reactiveze baroni locali şi tot felul de personaje dubioase pentru alegerile locale din acest an”

06 May 2020 2467

DNA-ul pădurilor. Deputatul USR, Stelian Ion, inițiator “Specializarea magistraților și a polițiștilor pe aceasta zonă de competență este obligatorie”

05 May 2020 2608

Deputatul USR, Stelian Ion propune ca selecția șefilor de spitale județene și DSP-uri să se facă pe baza principiului guvernanței corporatiste

29 Apr 2020 2882

Stelian Ion(USR) “ Ideea redeschiderii școlilor după data de 15 mai trebuie privită cu circumspecție. Interesul copiilor trebuie raportat la dreptul la sănătate”

24 Apr 2020 3051

Achiziții publice de medicamente și echipamente în timpul pandemiei, la liber. Stelian Ion (USR) “Perioada grea pe care o traversăm nu trebuie să fie un paravan pentru nimeni”

23 Apr 2020 3016

Deputatul Stelian Ion, despre acordul MAI-BOR”Am stat izolați o lună de zile, am sacrificat economia, medicii, pentru ce? Să ducem virusul din ușă-n ușă, cu girofarul? ”

16 Apr 2020 3064

Stelian Ion (USR), despre ordinul de stopare a internărilor în spitale „Cine răspunde dacă starea unui pacient non-covid se degradează sau, mai rău, acesta decedează? (document)

10 Apr 2020 3287

Stelian Ion îi solicită ministrului Vela să permită personalului navigant să revină în țară aplicându-i-se izolarea la domiciliu, și nu plasarea în carantină instituționalizată

08 Apr 2020 4012

Stelian Ion (USR) - „I-am trimis primarului Făgădău un ghid referitor la procedura de toaletare. Nu a ținut cont și continuă să ciopârțească arborii din oraș”

07 Apr 2020 3114

Deputatul USR Stelian Ion vine cu o nouă propunere către CLM. Proiectul vizează măsuri de organizare a activității instituțiilor publice locale (document)

04 Apr 2020 4021

Deputatul USR de Constanța Stelian Ion acuză PNL și PSD de ipocrizie şi de populism, în chestiunea impozitării pensiilor speciale

03 Apr 2020 3034