Politic

Stelian Ion (USR) - „Cât cinism! Abrogaţi legea recursului compensatoriu prin OUG! Ce referendum visaţi?“

Din cauza corupţiei, nepotismelor, analfabeţilor şi infractorilor ajunşi în funcţii publice murim cu zile în ţara asta. „Dăncilă, ajunsă premier împinsă de Dragnea, e «revoltată» acum şi vrea referendum. După ce ani de zile au legiferat în favoarea infractorilor, după ce l-au lăsat pe Nicolicea să scrie legea recursului compensatoriu ca să iasă mai repede din puşcărie toţi criminalii, după ce au mutilat legile justiţiei şi au hărţuit magistraţii care au îndrăznit să facă anchete pe fapte de corupţie, după ce au propus cca o sută de modificări neconstituţionale la Codul penal şi la cel de procedură penală, după ce tocmai au votat în Parlament scăderea termenelor de prescripţie a răspunderii penale, avantajând inclusiv violatorii şi pedofilii, după ce au propus micşorarea termenelor de liberare condiţionată, după ce au votat abrogarea neglijenţei în serviciu, articolul în baza căruia ar putea fi cercetaţi şi traşi la răspundere «oamenii legii» care au aşteptat la poartă în timp ce un copil era măcelărit de un monstru, s-a trezit că vrea referendum!
 
Abrogaţi legea recursului compensatoriu prin OUG! Ce referendum vă trebuie? Renunţaţi la modificările Codului penal şi de procedură penală care scad termenele de prescripţie şi îi scot pe infractori mai repede din puşcărie! Ce referendum visaţi?! Desfiinţaţi mizeria aia de Secţie Specială care se ia la trântă cu DNA-ul! Daţi copiilor, elevilor transport în comun să poată ajunge decent la şcoală, nu le luaţi acest drept! Pentru asta va trebuie referendum?!
 
Vă trebuie referendum pentru a specula în cel mai odios mod posibil drama unui copil într-o socoteală electorală meschină! O să vi se întoarcă şi asta înapoi! Chiar nu aveţi niciun dram de bun-simţ şi de omenie?! Au găsit ei cauza şi rezolvarea! Pedepsele mici pentru crimă, viol şi pedofilie!”, spune deputatul USR de Constanţa.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanța

16 Feb 2020 2177

Deputatul Stelian Ion cere Ministerului Sănătăţii să declanşeze o analiză a activităţii UPU din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa (document)

15 Feb 2020 2793

Stelian Ion cere sistarea procedurii de numire a procurorului general al PÎCCJ şi a procurorului-şef DIICOT

12 Feb 2020 666

Stelian Ion crede că anticipatele nu ar putea avea loc simultan cu localele

11 Feb 2020 650

Deputatul Stelian Ion despre protestul din Faleză Nord - „Una dintre prioritățile mele ca viitor primar va fi redobândirea terenurilor înstrăinate ilegal!“ (galerie foto)

10 Feb 2020 2033

Stelian Ion, după consultările de la Cotroceni "Avem posibilitatea să scăpăm de PSD!"

06 Feb 2020 701

Interceptările pe siguranţă naţională nu mai sunt probe Stelian Ion - „Mai scapă nişte corupţi de la Constanţa!”

06 Feb 2020 2016

UPDATE A trecut moțiunea! Guvernul Orban este demis

05 Feb 2020 1300

UPDATEA început votul moțiunii de cenzură

05 Feb 2020 652

UPDATE Deputatul USR Stelian Ion, precizari legate de construcția imobilului de la „Lupoaică”

30 Jan 2020 1689

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța. Stelian Ion(USR) "Am reușit să oprim construcţia de pe vestigiile cetăţii antice Tomis, în zona Lupoaică!

29 Jan 2020 2080

UPDATE. Pământul excavat din situl arheologic de lângă “Lupoaică” care conține fragmente ceramice, dus pe un câmp din afara orașului (video)

27 Jan 2020 5876

Conducerea USR Constanța, reacții la subiecte fierbinți ale începutului de an „Buldozăreala de la Lupoaică nu este un subiect electoral!“

24 Jan 2020 3569

Constanța Alianța USR-Plus va prezenta candidații pentru locale la sfârșitul lunii februarie

23 Jan 2020 1398

Extinderea reprezentativităţii primarilor, salutată de putere, atacată de opoziție!

20 Jan 2020 648