Politic

Stelian Ion (USR) critică promisiunile făcute pe final de mandat de primarul Decebal Făgădău


Deputatul USR de Constanța Stelian Ion critică promisiunile făcute pe final de mandat de primarul Decebal Făgădău. „Făgădăuiți marea cu sarea, făgădăuiți investiții fără precedent, transformări istorice, arhitecturi epice. De săptămâni de zile, domnul de la Primărie pare lovit de o incontinență a promisiunilor, de ai impresia că stă și peste program, doar ca să poată doborî toate recordurile de promisiuni: milioane din fonduri europene pentru modernizarea marilor bulevarde, alte milioane în școli, iar despre un loc de joacă mai degrabă în paragină am aflat chiar astăzi că va deveni „zonă de agrement“.
 
În 20 de ani pesediștii au avut vreme și bani să-l schimbe piatră cu piatră și țeavă cu țeavă, să investească în sănătatea și în educația fiecărui locuitor, să țeasă istorii formidabile și profitabile pe marginea patrimoniului istoric al Constanței.
Acum, în preajma alegerilor, aruncă cu promisiuni fără nicio măsură, în total dispreț față de inteligența locuitorilor acestui oraș. Vă invit să le amintiți aceste promisiuni vechi și noi tuturor celor care mai cred vreo iotă din ce promit PSD și Decebal Făgdău”, afirmă Stelian Ion.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Ilie

06 Mar, 2020 13:43

Incredibil, primarul apeleaza la aceeasi tactica ca si in 2016, cand a promis mega-proiecte. Constantenii trebuie sa traga linie, si sa vada ce a promis, si ce a facut Fagadau. Altfel, daca vom spune ca nu ne pasa vom avea un oras condus nu de un om care castiga campanii electorale adevarate, ci de un om care castiga concursuri de smecherii. Daca iese tot el primar, inseamna ca, constantenilor le place sa fie mintiti. Va reamintesc câteva dintre promisiunile colorate si gogonate din campania electorala din 2016 si care nu au fost concretizate. Minciuna 1: 4 parcari supraetajate si o parcare subterana Minciuna 2: Reabilitarea Cazinoului Minciuna 3: Realizarea pasajului rutier subteran pe bd. I.C. Bratianu Minciuna 4: Realizarea unei pasarele supraterane pt siguranta pietonilor in aceeasi zona Minciuna 5: Modernizarea pietelor Grivitei, Tomis III si I.L. Caragiale Minciuna 6: Sala polivalenta cu 5000 locuri Minciuna 7: Bazin olimpic de inot in zona Badea Cartan Minciuna 8: Sistem integrat de semafoare inteligente Minciuna 9: Realizarea sistemului de monitorizare video in oras. Minciuna 10: Asfaltarea strazilor (fara sa rezolve diferentele de nivel la gurile de canalizare). A dovedit ca ne-a mintit pe toti, credeti ca mai merita VOTAT?

Articole asemanatoare

Deputatul Stelian Ion face declarații înainte de ședința de CLM Constanţa. Acesta a mai cerut Guvernului să revină a asupra măsurilor legate de accesul pe plaje

29 May 2020 1008

Stelian Ion (USR) „Constanța are nevoie de un spital regional veritabil, de anvergură, dotat la standarde internaționale”

29 May 2020 3049

Recuperarea prejudiciilor Stelian Ion “Am depus împreună cu colegii din USR un proiect de lege prin care averea dobândită prin furt să fie confiscată”

25 May 2020 2116

Au reînceput tăierile în Pădurea Comorova. Miniștrii Mediului și Economiei, interpelați pe acest subiect de deputatul USR, Stelian Ion (document)

15 May 2020 2885

Proiectul USR “DNA-ul pădurilor”, votat în Camera Deputaților. Stelian Ion “Sănătatea mediului este o temă cu adevărat majoră pentru societate”!

14 May 2020 2570

Noi proiecte USR pentru desființarea Secției speciale pentru anchetarea magistraților și modificarea legilor Justiției

09 May 2020 3405

Stelian Ion(USR) “PSD caută să-şi reactiveze baroni locali şi tot felul de personaje dubioase pentru alegerile locale din acest an”

06 May 2020 2491

DNA-ul pădurilor. Deputatul USR, Stelian Ion, inițiator “Specializarea magistraților și a polițiștilor pe aceasta zonă de competență este obligatorie”

05 May 2020 2622

Deputatul USR, Stelian Ion propune ca selecția șefilor de spitale județene și DSP-uri să se facă pe baza principiului guvernanței corporatiste

29 Apr 2020 2896

Stelian Ion(USR) “ Ideea redeschiderii școlilor după data de 15 mai trebuie privită cu circumspecție. Interesul copiilor trebuie raportat la dreptul la sănătate”

24 Apr 2020 3072

Achiziții publice de medicamente și echipamente în timpul pandemiei, la liber. Stelian Ion (USR) “Perioada grea pe care o traversăm nu trebuie să fie un paravan pentru nimeni”

23 Apr 2020 3035

Deputatul Stelian Ion, despre acordul MAI-BOR”Am stat izolați o lună de zile, am sacrificat economia, medicii, pentru ce? Să ducem virusul din ușă-n ușă, cu girofarul? ”

16 Apr 2020 3079

Stelian Ion (USR), despre ordinul de stopare a internărilor în spitale „Cine răspunde dacă starea unui pacient non-covid se degradează sau, mai rău, acesta decedează? (document)

10 Apr 2020 3303

Stelian Ion îi solicită ministrului Vela să permită personalului navigant să revină în țară aplicându-i-se izolarea la domiciliu, și nu plasarea în carantină instituționalizată

08 Apr 2020 4051

Stelian Ion (USR) - „I-am trimis primarului Făgădău un ghid referitor la procedura de toaletare. Nu a ținut cont și continuă să ciopârțească arborii din oraș”

07 Apr 2020 3134