Stelian Ion (USR) critică promisiunile făcute pe final de mandat de primarul Decebal Făgădău


Deputatul USR de Constanța Stelian Ion critică promisiunile făcute pe final de mandat de primarul Decebal Făgădău. „Făgădăuiți marea cu sarea, făgădăuiți investiții fără precedent, transformări istorice, arhitecturi epice. De săptămâni de zile, domnul de la Primărie pare lovit de o incontinență a promisiunilor, de ai impresia că stă și peste program, doar ca să poată doborî toate recordurile de promisiuni: milioane din fonduri europene pentru modernizarea marilor bulevarde, alte milioane în școli, iar despre un loc de joacă mai degrabă în paragină am aflat chiar astăzi că va deveni „zonă de agrement“.
 
În 20 de ani pesediștii au avut vreme și bani să-l schimbe piatră cu piatră și țeavă cu țeavă, să investească în sănătatea și în educația fiecărui locuitor, să țeasă istorii formidabile și profitabile pe marginea patrimoniului istoric al Constanței.
Acum, în preajma alegerilor, aruncă cu promisiuni fără nicio măsură, în total dispreț față de inteligența locuitorilor acestui oraș. Vă invit să le amintiți aceste promisiuni vechi și noi tuturor celor care mai cred vreo iotă din ce promit PSD și Decebal Făgdău”, afirmă Stelian Ion.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ilie

06 Mar, 2020 13:43

Incredibil, primarul apeleaza la aceeasi tactica ca si in 2016, cand a promis mega-proiecte. Constantenii trebuie sa traga linie, si sa vada ce a promis, si ce a facut Fagadau. Altfel, daca vom spune ca nu ne pasa vom avea un oras condus nu de un om care castiga campanii electorale adevarate, ci de un om care castiga concursuri de smecherii. Daca iese tot el primar, inseamna ca, constantenilor le place sa fie mintiti. Va reamintesc câteva dintre promisiunile colorate si gogonate din campania electorala din 2016 si care nu au fost concretizate. Minciuna 1: 4 parcari supraetajate si o parcare subterana Minciuna 2: Reabilitarea Cazinoului Minciuna 3: Realizarea pasajului rutier subteran pe bd. I.C. Bratianu Minciuna 4: Realizarea unei pasarele supraterane pt siguranta pietonilor in aceeasi zona Minciuna 5: Modernizarea pietelor Grivitei, Tomis III si I.L. Caragiale Minciuna 6: Sala polivalenta cu 5000 locuri Minciuna 7: Bazin olimpic de inot in zona Badea Cartan Minciuna 8: Sistem integrat de semafoare inteligente Minciuna 9: Realizarea sistemului de monitorizare video in oras. Minciuna 10: Asfaltarea strazilor (fara sa rezolve diferentele de nivel la gurile de canalizare). A dovedit ca ne-a mintit pe toti, credeti ca mai merita VOTAT?

Articole asemanatoare

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 470

LIVE VIDEO-TEXT Președintele USR Constanța, Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 564

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 440

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 727

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 706

Situație disperată, semnalată autorităților din Constanța Investitorul RENT MOB.RO SRL, acuzat că pune în pericol viața a zeci de locatari pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 2286

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

19 Mar 2024 422

Oficial! Alianța Dreptei Unite s-a constituit legal! ÎCCJ a anulat decizia BEC

19 Mar 2024 425

LIVE VIDEO + TEXT Locuitori de pe strada Ionel Teodoreanu din Palazu Mare disperați din cauza alunecării de teren. Monica Roman - „S-a simțit ca un cutremur” (GALERIE FOTO + VIDEO)

19 Mar 2024 1189

Președintele USR Constanța, Stelian Ion, merge mâine în cartierul Palazu Mare. Cetățenii au semnalat alunecări de teren!

18 Mar 2024 769

Reacții puternice de la liderii ADU Constanța! Stelian Ion, Claudiu Palaz și Bogdan Bola, declarații despre decizia BEC

17 Mar 2024 680

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 482

Deputatul USR, Stelian Ion se întâlnește cu cetățenii din Palazu Mare

10 Mar 2024 535

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia

06 Mar 2024 882

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

29 Feb 2024 849