Stelian Ion (USR) - „I-am solicitat ministrului de Interne să ia o serie de măsuri care să limiteze răspândirea coronavirusului”


Având în vedere că s-a luat decizia ca la Constanța și în sudul litoralului să fie izolați în carantină foarte mulți români readuși în țară din Italia, deputatul USR de Constanța, Stelian Ion, l-a interpelat pe ministrul de Interne, Marcel Vela să ia măsuri urgente pentru a pune la dispoziția medicilor de aici locuri de cazare.


"Am solicitat ministrului de Interne, Marcel Vela să ia o serie de măsuri care să limiteze răspândirea coronavirusului.
Foarte mulți dintre acești medici aflați în linia I în lupta cu pandemia au acasă persoane vulnerabile. Este vorba despre femei însărcinate, părinți în vârstă și alte asemenea categorii. Acești medici ar fi mult mai liniștiți dacă s-ar izola de familie în perioada care urmează, putându-se astfel concentra mai bine pe ceea ce au de făcut.


Pentru câțiva dintre ei, s-a apelat la particulari care le-au pus la dispoziție locuințe gratuit, dar nu e de ajuns.


De asemenea, i-am solicitat domnului ministru să aibă în vedere detașarea de medici în județul Constanța precum și asigurarea cu prioritate a echipamentelor de protecție, a medicamentelor și a testelor. Iar pentru transportul și supravegherea strictă a persoanelor carantinate consider că este necesară folosirea armatei. Cred că recomandarea de a nu ieși din casă ar trebui înlocuită cu obligația de a nu ieși din casă decât în situații urgente, expres și limitativ prevăzute. Recomandările nu sunt respectate întocmai, cu precădere de către persoanele în vârstă." – afirmă parlamentarul constănțean.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 691

În anul 2024, cartierul Palas din Constanța, praf și mocirlă după o simplă ploaie!

21 Apr 2024 444

Mesajul lui Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primaria Municipiului Constanța, către liberalii constănțeni

20 Apr 2024 485

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 566

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 564

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 609

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 756

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 512

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 666

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 812

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 663

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 765

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 662

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 897

LIVE VIDEO-TEXT Președintele USR Constanța, Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 916