Politic

Stelian Ion (USR) “În calitate de primar, mă voi implica pentru ca locuitorii orașului să respire aer curat și să se bucure de plaje însorite și de verdeață ”

  • Pregătirile pentru alegerile locale și formarea unei eventuale Alianțe de Dreapta la Constanța pentru Primăria Constanța ar putea fi reluate
  • Până la o decizie finală privind un eventual candidat comun al alianței de dreapta, lupta electorală pare să se fi relansat la Constanța
  • Deputatul Stelian Ion își dorește ca locuitorii din Faleză Nord să se bucure de un parc pe terenul dintre ansamblul “Spectrum” şi cartierul ridicat de “Fincogero”

Pregătirile pentru alegerile locale și formarea unei eventuale Alianțe de Dreapta la Constanța pentru Primăria Constanța ar putea fi reluate.
Actorii principali vor fi reprezentanții PNL și USR, care a anunțat că îl susține în competiția pentru Primăria Constanța pe deputatul Stelian Ion.  
Până la o decizie finală privind un eventual candidat comun al alianței de dreapta, lupta electorală pare să se fi relansat la Constanța.
Prin intermediul unui comunicat de presă, deputatul Stelian Ion transmite că își dorește ca locuitorii din Faleză Nord să se bucure de un parc pe terenul dintre ansamblul “Spectrum” şi cartierul ridicat de “Fincogero”, locul unde se pregătea un tun imobiliar.
“Ca primar, mă voi implica în realizarea acestui obiectiv, pentru că locuitorii orașului trebuie să respire din nou un aer curat și trebuie să se bucure de plaje însorite și de verdeață. Sunt convins că există soluții tehnice și estetice pentru amenajarea acestui loc. Împreună cu colegii mei din USR, împreună cu specialiștii le vom identifica și le vom prezenta constănțenilor pentru a-și exprima și ei părerea. De aceea, consider că nu există un proiect mai potrivit pentru constănțenii din cartier decât acela al amenajării unui parc - o zonă verde și de promenadă, cu locuri de joacă și spații de relaxare. Am discutat cu foarte mulți oameni din zonă și toți mi-au confirmat că își doresc o asemenea investiție. Pentru ei și pentru copiii lor. Din fericire, o nouă speculă imobiliară într-o zonă mult apreciată a Constanţei a fost împiedicată de instanța de judecată. Am speranța că distrugerea falezei va înceta și, odată cu inevitabila schimbare a actualei administrații locale, vom reda acest oraș constănțenilor”, susține Stelian Ion.
Este vorba despre un teren care a făcut obiectul unui litigiu între Primăria Constanța și un om de afaceri iar instanța de judecată a decis că terenul rămâne al orașului.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bogdan Huțucă, președintele PNL despre polul de dreapta la Constanța “Există formule de colaborare. USR își retrage candidatul, depune listă de consilieri iar proiectele lor se regăsesc în CLM”

13 Jul 2020 1350

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Constanței “Oamenii își doresc schimbarea. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită” (galerie foto)

13 Jul 2020 941

Constănțeanul supărat Cum puteți numi această amenajare drept pistă pentru biciclete? (galerie foto)

11 Jul 2020 868

LIVE TEXT + VIDEO USR Constanța prezintă candidatul pentru Primăria municipiului Medgidia (galerie foto)

08 Jul 2020 2359

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 02 iulie 2020

07 Jul 2020 380

Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS, termen limită pentru PNL “Discuțiile legate de polul de dreapta la Constanța trebuie tranșate până la finalul acestei luni”!

07 Jul 2020 2008

LIVE TEXT Se pun bazele polului de dreapta la Constanța. USR, Alianța Țărănistă și PLUS au anunțat colaborarea (galerie foto+video)

06 Jul 2020 2192

Deputatul USR, Stelian Ion, testat pentru Coronavirus. Rezultatul este negativ

01 Jul 2020 596

Pentru că politicienii lor au afaceri pe litoral, PSD vrea să autorizeze prin lege toate construcțiile ilegale de pe plajă. USR anunță că se va opune până la capăt

29 Jun 2020 1872

Surse. PNL a încheiat un sondaj de etapă în municipiul Constanța. Cum stau Chițac, Făgădău, Ion și Murad în preferințele celor chestionați

22 Jun 2020 5664

Apel la responsabilitate Stelian Ion (USR)”Avem datoria să găsim cea mai bună formulă să scoatem municipiul și județul Constanța de sub imperiul incompetenței și abuzului”

20 Jun 2020 1608

USR-PLUS solicită PNL să susțină candidatura lui Stelian Ion la Primăria Constanța. La schimb ei vor susține candidatul liberal pentru Consiliul Județean

19 Jun 2020 1602

Stelian Ion, inițiator DNA-ul pădurilor "Am făcut un pas înainte în direcția apărării pădurilor, apelor, solului şi aerului din România”

18 Jun 2020 1382

DNA-ul pădurilor, legea care îl are co-inițiator pe deputatul Stelian Ion, retrimisă în comisie de senatori

11 Jun 2020 1332

USR-Comunicat de presă Constănțenii ar trebui să se bucure de un parc pe terenul dintre ansamblul “Spectrum” şi cartierul ridicat de “Fincogero”, locul unde se pregătea tunul imobiliar despre care trăgeam deunăzi un semnal de alarmă

04 Jun 2020 762