Stelian Ion (USR) - „În municipiul Constanţa, nu veţi mai vedea blocuri construite între alte blocuri sau între case pe 500 de mp“

Municipiul Constanţa este controlat, de cinci mandate, de reprezentanţi ai PSD. Deputatul Stelian Ion de la USR şi-a anunţat oficial intenţia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa, „mai hotărât ca oricând să smulgă Constanţa din ghearele hidrei pesediste care a sufocat şi a ţinut în loc oraşul acesta zeci de ani de-a rândul”.
 
Printre primele măsuri pe care Ion spune că le va lua dacă va fi ales primar de către constănţeni se numără un audit extern care va avea la bază restructurarea organigramei Primăriei Constanţa şi creşterea eficienţei departamentelor, deoarece, spune deputatul, „dincolo de consilieri locali, un primar are nevoie de directori profesionişti, care să-şi fi dat examenele pe bune. Cine este competent rămâne, cine a fost angajat pe pile şi doarme în front va pleca”.
 
O altă măsură fără de care oraşul nu poate renaşte este deschiderea porţilor pentru investitori, prin punerea la dispoziţia acestora de facilităţi generoase. Poate cea mai importantă direcţie de acţiune pe care o are în vedere deputatul jurist este recuperarea terenurilor retrocedate de fosta administraţiei Mazăre pe care nu s-a construit încă sau au fost ridicate imobile, fără documente legale.
 
„Ce s-a construit până acum este greu de demolat, eventual doar cele fără autorizaţii, pentru acestea mă pot încumeta să obţin autorizaţii de demolare. În schimb, pentru celelalte terenuri, care nu-s deloc puţine şi ai căror proprietari sunt în expectativă, voi opri orice demers. Voi acţiona la sânge, inclusiv în ceea ce priveşte studiile de însorire sau lipsa locurilor de parcare. În municipiul Constanţa nu veţi mai vedea blocuri construite între alte blocuri sau între case pe 500 de mp. În plus, terenurile care au fost retrocedate, dar pe care nu s-a construit încă, pot fi recuperate. Toate acele spaţii verzi de pe bulevardele comuniste, cele din jurul blocurilor, trebuie aduse înapoi la oraş şi redate locuitorilor”, a afirmat Stelian Ion, la câteva zile după ce şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE Text CSM Constanța, show de baschet cu echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu, MK All Stars (FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 20

IPJ Constanța face declarații despre cazul vârstnicei agresate în Tomis Nord

29 Mar 2024 58

Misiunile pentru weekend ale jandarmilor în municipiul Constanța

29 Mar 2024 120

Atenție șoferi! Un transport agabaritic va circula pe ruta Agigea județul Constanța - Rupea județul Brașov

29 Mar 2024 161

Ziua Internațională a Francofoniei, celebrată la Universitatea Ovidius din Constanța

29 Mar 2024 155

Cumpărări directe Constanța Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada" a semnat cu Art By Fuego SRL. Contract, în valoare de 20.000 de lei (DOCUMENT)

29 Mar 2024 168

Muzeul de Artă Populară Constanța Ateliere de pedagogie muzeală cu tematica „Păpuși din fire colorate”

29 Mar 2024 167

UPDATE Șocant în Constanța! O femeie agresată de un bărbat în cartierul Tomis Nord (FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 1068

Polițiștii IPJ Constanța, continuă acțiunile în școlile din Constanța și Năvodari

29 Mar 2024 205

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța. Au fost aplicate sancțiuni

29 Mar 2024 196

Trafic îngreunat pe podul de la ieșire din Ovidiu, județul Constanța! Mai mult porumb, împrăștiat pe șosea (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 441

O nouă trecere de pietoni, amenajată în municipiul Constanța. Iată unde

29 Mar 2024 282

UPDATE. Farul Constanța Comunicat al lui Gheorghe Hagi, după ce s-a vorbit despre un interes pentru el al unui club din străinătate

29 Mar 2024 422

Vești bune pentru veteranii din teatrele de operații! Ce decizie s-a luat în ședința Consiliului Local Municipal Constanța

29 Mar 2024 258

Șofer beat și drogat depistat în trafic în satul Ciobănița, județul Constanța

29 Mar 2024 238