Politic

Stelian Ion (USR) - „Mea culpa! Am crezut pentru o clipă că Tăriceanu şi-a revenit în fire!“ (galerie foto)

Fiind întrebat zilele trecute dacă USR este dispus să discute cu ALDE referitor la un „pact” pentru justiţie, deputatul USR Stelian Ion a răspuns că este important să existe un dialog, în speranţa că mai pot fi reparate câte ceva din legile justiţiei şi legislaţia penală.
 
„Am crezut că s-au hotărât cei de la ALDE să se desprindă câţiva centimetri de Liviu Dragnea şi să poarte un dialog serios. Văzând ulterior că „Acordul” propus de Tăriceanu (putea să-l numească „protocol", că era acelaşi lucru) este de fapt un rechizitoriu împotriva justiţiei şi o apologie a infractorilor, îmi dau seama cât de naiv am fost”, susţine deputatul constănţean.
 
Stelian Ion spune că „în opinia lui Tăriceanu şpăgarii sunt martiri, persecutaţi politic, justiţia a fost, fără nuanţe, un instrument de opresiune a cetăţenilor oneşti, trebuie creată o Comisie internaţională (condusă, probabil, de Rudy Giuliani) care să stabilească, în locul instanţelor de judecată, tot felul de sancţiuni şi să facă treabă comisiilor parlamentare de control. Delir total! Discutăm oricând cu oameni serioşi şi lucizi, aşa că, deocamdată, suntem nevoiţi să mai aşteptăm”, spune deputatul USR, membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.
 
În secţiunea „galerie foto”, puteţi consulta pactul pe justiţie propus de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stelian Ion (USR) - „Secţia Specială de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie va avea o viaţă scurtă“

13 Mar 2019 386

Deputatul Stelian Ion, despre respingerea alianței USR-PLUS la alegerile europarlamentare - „Urmează să facem o contestație”

07 Mar 2019 395

Constanța. Protest al locatarilor unui bloc din cartierul Tomis Nord. Oamenii sunt deranjați de un proiect imobiliar (galerie foto)

07 Mar 2019 2667

Paradisuri fiscale pentru nişte băieţi deştepţi! Stelian Ion (USR) - „PSD vrea să legifereze afaceri cu jocuri de noroc în Delta Dunării. Vom ataca la CCR“

06 Mar 2019 539

În contextul protestelor din justiţie Deputatul USR Stelian Ion a transmis o scrisoare deschisă avocaţilor din România (document)

01 Mar 2019 602

USR îi solicită Avocatului Poporului să conteste OUG-ul pe justiţie la CCR

22 Feb 2019 497

Stelian Ion (USR) solicită Ministerului Justiţiei să prezinte ce demersuri a efectuat pentru extrădarea din Madagascar a lui Radu Ştefan Mazăre (document)

14 Feb 2019 1207

Deputatul USR de Constanța, Stelian Ion a formulat o interpelare către Ministerul Finanțelor Publice. Are legătură cu Dosarul Retrocedărilor

13 Feb 2019 610

UPDATE. USR Constanța, conferință de presă legată de noua alianță și semnăturile #FărăPenali dispărute (galerie foto)

08 Feb 2019 881

„Fără penali“, prioritatea USR pentru noua sesiune parlamentară

06 Feb 2019 592

Deputatul Stelian Ion (USR), despre asaltul PSD la BNR!

28 Jan 2019 592

Propunerile USR Constanţa privind PUZ-ul Peninsulei „Funiculare din Piaţa Ovidiu către Portul Tomis şi de la Ibis către plaja Modern“

25 Jan 2019 1051

Deputatul USR Stelian Ion explică modul în care PSD-ALDE-UDMR au votat Legea recursului compensatoriu

18 Jan 2019 877

Deputatul USR Stelian Ion cere în Parlament abrogarea Legii recursului compensatoriu

15 Jan 2019 759

Stelian Ion (USR) - „75 de zile de când iniţiativa «Fără penali în funcţii publice» este blocată de Liviu Dragnea la Camera Deputaţilor!“

09 Jan 2019 780