Politic

Stelian Ion (USR) - „Mea culpa! Am crezut pentru o clipă că Tăriceanu şi-a revenit în fire!“ (galerie foto)

Fiind întrebat zilele trecute dacă USR este dispus să discute cu ALDE referitor la un „pact” pentru justiţie, deputatul USR Stelian Ion a răspuns că este important să existe un dialog, în speranţa că mai pot fi reparate câte ceva din legile justiţiei şi legislaţia penală.
 
„Am crezut că s-au hotărât cei de la ALDE să se desprindă câţiva centimetri de Liviu Dragnea şi să poarte un dialog serios. Văzând ulterior că „Acordul” propus de Tăriceanu (putea să-l numească „protocol", că era acelaşi lucru) este de fapt un rechizitoriu împotriva justiţiei şi o apologie a infractorilor, îmi dau seama cât de naiv am fost”, susţine deputatul constănţean.
 
Stelian Ion spune că „în opinia lui Tăriceanu şpăgarii sunt martiri, persecutaţi politic, justiţia a fost, fără nuanţe, un instrument de opresiune a cetăţenilor oneşti, trebuie creată o Comisie internaţională (condusă, probabil, de Rudy Giuliani) care să stabilească, în locul instanţelor de judecată, tot felul de sancţiuni şi să facă treabă comisiilor parlamentare de control. Delir total! Discutăm oricând cu oameni serioşi şi lucizi, aşa că, deocamdată, suntem nevoiţi să mai aşteptăm”, spune deputatul USR, membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.
 
În secţiunea „galerie foto”, puteţi consulta pactul pe justiţie propus de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul Stelian Ion face declarații înainte de ședința de CLM Constanţa. Acesta a mai cerut Guvernului să revină a asupra măsurilor legate de accesul pe plaje

29 May 2020 1006

Stelian Ion (USR) „Constanța are nevoie de un spital regional veritabil, de anvergură, dotat la standarde internaționale”

29 May 2020 3039

Recuperarea prejudiciilor Stelian Ion “Am depus împreună cu colegii din USR un proiect de lege prin care averea dobândită prin furt să fie confiscată”

25 May 2020 2113

Au reînceput tăierile în Pădurea Comorova. Miniștrii Mediului și Economiei, interpelați pe acest subiect de deputatul USR, Stelian Ion (document)

15 May 2020 2881

Proiectul USR “DNA-ul pădurilor”, votat în Camera Deputaților. Stelian Ion “Sănătatea mediului este o temă cu adevărat majoră pentru societate”!

14 May 2020 2570

Noi proiecte USR pentru desființarea Secției speciale pentru anchetarea magistraților și modificarea legilor Justiției

09 May 2020 3403

Stelian Ion(USR) “PSD caută să-şi reactiveze baroni locali şi tot felul de personaje dubioase pentru alegerile locale din acest an”

06 May 2020 2490

DNA-ul pădurilor. Deputatul USR, Stelian Ion, inițiator “Specializarea magistraților și a polițiștilor pe aceasta zonă de competență este obligatorie”

05 May 2020 2620

Deputatul USR, Stelian Ion propune ca selecția șefilor de spitale județene și DSP-uri să se facă pe baza principiului guvernanței corporatiste

29 Apr 2020 2896

Stelian Ion(USR) “ Ideea redeschiderii școlilor după data de 15 mai trebuie privită cu circumspecție. Interesul copiilor trebuie raportat la dreptul la sănătate”

24 Apr 2020 3071

Achiziții publice de medicamente și echipamente în timpul pandemiei, la liber. Stelian Ion (USR) “Perioada grea pe care o traversăm nu trebuie să fie un paravan pentru nimeni”

23 Apr 2020 3034

Deputatul Stelian Ion, despre acordul MAI-BOR”Am stat izolați o lună de zile, am sacrificat economia, medicii, pentru ce? Să ducem virusul din ușă-n ușă, cu girofarul? ”

16 Apr 2020 3079

Stelian Ion (USR), despre ordinul de stopare a internărilor în spitale „Cine răspunde dacă starea unui pacient non-covid se degradează sau, mai rău, acesta decedează? (document)

10 Apr 2020 3303

Stelian Ion îi solicită ministrului Vela să permită personalului navigant să revină în țară aplicându-i-se izolarea la domiciliu, și nu plasarea în carantină instituționalizată

08 Apr 2020 4047

Stelian Ion (USR) - „I-am trimis primarului Făgădău un ghid referitor la procedura de toaletare. Nu a ținut cont și continuă să ciopârțească arborii din oraș”

07 Apr 2020 3134