“Stradă cu stradă, schimbăm Constanța” Incursiune în cartierul Faleză Nord a candidatului Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion

 

· Candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în cartierul Faleză Nord
· Aici a identificat trei probleme majore: lipsa locurilor de parcare; curățenia deficitară și lipsa locurilor de joacă
 
Deputatul Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în cartierul Faleză Nord. 
Aici a identificat trei probleme majore: lipsa locurilor de parcare; curățenia deficitară și lipsa locurilor de joacă.
“Am notat și nevoia unei piețe agroalimentare moderne. Promisiunea reabilitării Pieței Pescăruș (Filipescu) nu a fost respectată de actuala administrație locală.
Vom continua să ne întâlnim cu constănțenii. Așa vom avem o imagine clară a tuturor deficiențelor pe care le reclamă oamenii și vom putea căuta soluții pentru rezolvarea lor.
Dialogul, schimbul de idei și păreri, comunicarea deschisă - acestea sunt ingredientele modului nostru de lucru. Cu alte cuvinte, munca în echipă. Celor care formează echipa mea - colegi, colaboratori și voluntari, toți niște oameni extraordinari și dedicați - le mulțumesc pentru implicare și pentru energia de care dau dovadă în fiecare zi!”, a declarat Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța.
 
Citește și:

Candidatul Alianței USR- PLUS, Stelian Ion spune că renașterea Parcului Tăbăcărie, care suferă sub administrația Făgădău este una dintre prioritățile sale!
 
Stradă cu stradă, schimbăm România! Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion - „Locuitorii din cartierul Veterani din municipiu vor să se rupă de Constanța și să se lipească de Lazu sau Cumpăna”
 
Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Constanței “Oamenii își doresc schimbarea. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită” (galerie foto)
 
Stelian Ion (USR) - „Cartierul Km 4-5 are nevoie de o piaţă amenajată modern. Este absolut necesar şi un parc veritabil!”
 
Deputatul Stelian Ion, discuţii cu locuitorii dintr-o zonă-simbol a oraşului Constanţa - artera pietonală Ștefan cel Mare
 
Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaje de opinie Administrația Chițac continuă „ctitoriile” lui Mazăre. Teren gratuit pentru biserica din Faleză Nord! Sunteți de acord cu propunerea primarului?

24 Mar 2024 794

UPDATE. Pompierii intervin în cartierul Faleză Nord din Constanța! Arde un apartament (FOTO+VIDEO)

16 Mar 2024 1731

Teren din Dosarul Retrocedărilor Curtea de Apel explică de ce Apele Române nu pot revendica 500 mp din cartierul Faleză Nord! (MOTIVARE)

29 Feb 2024 888

UPDATE Incendiu pe strada Pescarilor din Constanța, în același bloc în care în urmă cu un an a ars mansarda (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Feb 2024 1829

Proces deschis de firma care a consolidat falezele din Eforie! Curtea de Apel Constanța a tranșat litigiul

01 Feb 2024 888

Primăria Constanța Cartierul Faleză Nord dispune de un container special pentru deșeurile voluminoase

04 Jan 2024 1560

Salvamari și sportivii juniori de SUP, printre cei mai „fresh” constănțeni după Revelion. Imagini de pe plaja „Faleza nord” (FOTO+VIDEO)

01 Jan 2024 821

Teren din Faleză Nord, revendicat de Apele Române! Instanța a respins obiecțiunile la expertiza geologică

31 Dec 2023 978

Bloc cu 18 etaje, în Faleză Nord, oprit de judecători! Curtea de Apel Constanța explică de ce imobilul nu va fi ridicat (MOTIVARE)

28 Nov 2023 3543

Răsturnare de situație Apele Române pierd, la București, terenul pentru care fusese amendat Decebal Făgădău când era primar! (MINUTA)

23 Nov 2023 1100

Imobiliare Constanța Imobiliaria Tomis SRL a obținut Certificat de urbanism pentru imobilul din Piața Pescăruș

23 Nov 2023 900

În Constanța Imagini incredibile surprinse cu drona, în Faleză Nord, la acoperișul prăbușit peste un loc de joacă (FOTO+VIDEO)

20 Nov 2023 1697

Vreme ploioasă și închisă, la Constanța Mamaia Nord s-a transformat într-o mică Veneție! (FOTO+VIDEO)

18 Nov 2023 2649

Teren în Faleză Nord, pe strada Ion Rațiu, revendicat de Apele Române! Decizia luată de Curtea de Apel (MINUTA)

16 Nov 2023 1640

Apele Române revendică 500 mp în Faleză Nord, pe strada Ion Rațiu! Curtea de Apel, așteptată să modifice decizia Tribunalului

01 Nov 2023 970