Politic

Stradă cu stradă, schimbăm România! Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion - „Locuitorii din cartierul Veterani din municipiu vor să se rupă de Constanța și să se lipească de Lazu sau Cumpăna”

  • Așa cum a promis, Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța a revenit ieri în cartierul “Veterani” pentru a trage un semnal de alarmă și prin intermediul presei
  • Aici sunt străzi întregi rămase neasfaltate, iar locuitorii acuză lipsa accesului la utilități elementare. Este o zonă abandonată de actuala administrație locală de ani de zile iar asta se vede cu ochiul liber
  • Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS a organizat, o conferință de presă chiar lângă mormanele de gunoaie din cartierul Veterani, subiectul de discuție fiind legat de problemele majore privind calitatea vieții curente oamenii
  • În Constanța anului 2020 există cartiere întregi fără străzi, fără curent electric, fără gaze, fără apă, fără canalizare iar oamenii trăiesc exact ca acum 2.000 și ceva de ani
  • Mai mulți locuitori din cartier au povestit cum au fost mințiți atât de primarul Decebal Făgădău cât și de viceprimari, de fiecare dată când au mers în audiență
 
Așa cum a promis, Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța a revenit ieri în cartierul “Veterani” pentru a trage un semnal de alarmă și prin intermediul presei.
Aici sunt străzi întregi rămase neasfaltate, iar locuitorii acuză lipsa accesului la utilități elementare. Este o zonă abandonată de actuala administrație locală de ani de zile iar asta se vede cu ochiul liber.
 
Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS a organizat, o conferință de presă chiar lângă mormanele de gunoaie din cartierul Veterani, subiectul de discuție fiind legat de problemele majore privind calitatea vieții curente cu care se confruntă locuitorii din respectivul cartier.
Candidatul Alianței pentru Primăria Constanța, deputatul Stelian Ion și echipa sa, dar și mulți locuitori din cartier s-au vrut să prezinte străzi întregi care nu doar că nu au văzut asfaltul, dar nu au nici măcar cadastru, în timp ce locuitorii acuză lipsa accesului la utilități mai ceva ca în secolul trecut.
„În Constanța anului 2020 există cartiere întregi fără străzi, fără curent electric, fără gaze, fără apă, fără canalizare. Oamenii trăiesc exact ca acum 2.000 și ceva de ani, când pe aici se plimba foarte trist Ovidius. Este un strigăt de disperare a zeci de familii din zona aceasta de sud a Constanței.
Am fost în multe  cartierele ale Constanței, dar o situație mai gravă decât am întâlnit aici cu greu poate fi întâlnită în altă parte.
Primarul Decebal Făgădău vorbește de conceptual Smart City sau de roata de la Cazino, de băncuțe din lemn tropical și cu leduri iar oamenii din Veterani nu au apă curentă, în fiecare zi să își umplu bidoanele cu apă pentru a avea cu ce să se spele, cu se să facă mâncare, Au făcut zeci de petiții, toate rămase fără răspuns. Sunt păcăliți de autorități, de ani de zile, că le vor fi rezolvate cererile. Din ce am înțeles sunt dispuși să facă o petiție ca să se rupă de Constanța și să se lipească de Lazu sau de Cumpăna pentru un trai decent”, a spus Stelian Ion.
Ion le-a cerut tuturor candidaților pentru Primăria Constanța să vină în acest cartier și cine viitorul primar al Constanței să resolve problemele acestor oameni.
„Invitația noastră este pentru toți candidații la funcția de primar, să facem ceva pentru acești oameni, care unii au copii, alții sut bătrâni, cară bidoane de apă zi de zi. Faceți un exercițiu de imaginație și puneți-vă în locul acestor oameni!”, a afirmat Stelian Ion.
Mai mulți locuitori din cartier au povestit cum au fost mințiți atât de primarul Decebal Făgădău cât și de viceprimari, de fiecare dată când au mers în audiență și au solicitat ca primăria să facă demersuri către furnizorii de utlități, astfel încât cei care și-au construit case în Veterani să beneficieze de condiții de trai decente, raportate la anul 2020.
 
Conferința de presă a candidatului Alianței USR-PLUS, Stelian Ion poarte fi urmărită integral aici: https://www.facebook.com/ziuaconstanta/videos/312969209833344/
 
 

Citește și:

LIVE VIDEO Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, despre problemele locuitorilor din cartierul Veterani (galerie foto)


 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

veteranul

22 Jul, 2020 06:58

Pai vorbiti cu "dezvoltatorii de residence". Aia trebuiau sa plateasca realizarea retelelor de utilitati apoi sa construiasca. Clientii au sarit ca gusterii la preturile mici din zona fara sa se intrebe de ce e asa. Iata si motivul. Iar la primul cutremur, vor mai gasi un motiv.

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidat USR PLUS – “27 septembrie este despre viitorul copiilor noștri aici, acasă, la Constanța. Este despre noi toți într-un oraș curat, verde, civilizat și prosper”! (video)

23 Sep 2020 815

#alegerilocale2020 VIDEO Dacian Cioloș, copreședinte USR-Plus, despre candidatul Stelian Ion pentru Primăria Constanța

23 Sep 2020 515

LIVE TEXT #alegerilocale2020 Dacian Cioloș, prezent la Constanța. USR-Plus Constanța, conferință lângă statuia Victoriei

22 Sep 2020 663

#alegerilocale2020 Stelian Ion (USR-Plus) anunță ultimele sondaje pentru primărie. În finală, trei candidați

22 Sep 2020 889

#alegerilocale2020 Stelian Ion (USR) prezintă bilanțul ultimilor 20 de ani din Constanța

20 Sep 2020 635

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidatul USR PLUS - “Veniţi cu toţii la vot pe data de 27 septembrie. Este foarte important să ne mobilizăm. Mai avem foarte puţin”!

18 Sep 2020 634

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidatul USR PLUS pentru primăria Constanța, a gândit o strategie de amenajare a pistelor pentru biciclete pe criterii urbanistice și de mobilitate urbană

16 Sep 2020 846

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidat USR PLUS - “Am aşteptat 20 de ani să se schimbe ceva în Constanţa! Mai avem 15 zile și vom schimba lucrurile în orașul nostru”!

14 Sep 2020 676

#alegerilocale2020 LIVE TEXT&VIDEO - Candidatul USR Plus, Stelian Ion, în drum spre Primăria Constanța

13 Sep 2020 838

#alegerilocale2020 Răzvan Filipescu (Pro România) și Remus Negoi (USR PLUS), candidați pentru președinția CJ Constanța și-au prezentat soluțiile pentru un județ mai aproape de cetățeni

12 Sep 2020 1266

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidatul USR PLUS vrea să implementeze un nou mod de lucru la Primăria Constanța

11 Sep 2020 889

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidatul USR PLUS pentru primăria Constanța - “Ca primar nu voi admite eutanasierea câinilor”

09 Sep 2020 714

#alegerilocale2020 Președintele USR, Dan Barna, alături de Stelian Ion și Remus Negoi, la Constanța (galerie foto+video)

07 Sep 2020 714

#alegerilocale2020 Constanța, orașul sportului. Candidatul USR PLUS, Stelian Ion vrea să construiască o academie de tenis cu activitate permanentă și un nou stadion de fotbal

07 Sep 2020 835

#alegerilocale2020 Constanța redescoperă cultura în proiectul electoral al candidaților USR PLUS. Municipiul are nevoie de un teatru european iar în județ se impune recuperarea patrimoniului pierdut

04 Sep 2020 887